krista, kameer man beerna nebija, man aukliites likaas ok opcija. Bet kad pati tiku nostaadiita fakta priekshaa - man ir bail atstaat savu beernu pilniigi svesham cilveekam! Vienkaarshi bail!!! Es neuzticos un nevaru sev pilniibaa paarkaapt paari shajaa jautaajumaa... Kaut kad mums bija paziistama viena pusaudze - ukrainiete, ar kuru bija labas attieciibas, vinjai bija mazaakais braalis manas meitas vecumaa. Paaris reizes sarunaajaam, ka vinja pieskatiis muuseejo, bet man taas bija mociibas, jo gribot negribot praataa visu laiku pulseeja doma, ko dara un kas notiek maajaas ar manu beernu. Kad bijaam LV, beernu ar mieriigu sirdi uzticeeju vecaakiem un vispaar nekaadu bazhu nebija, vareeju liidz pusnaktij nozust un maajaas neraadiities un pat praataa nenaaca par kaut ko uztraukties. Bet saprotu, ka svesham cilveekam es nekad nespeeshu uzticeet savu pashu daargaako bez bazhaam... Kaut arii zinu, ka meita ir super mieriigs un paklausiigs beerns, ka nervus vinja aukleem noteikti nebojaatu un neprovoceetu. Bet bail, ka sitiis, bail ka pieljaus kaut kaadu nolaidiibu...
Palaidaam beernu daarzaa un es jau shkjiibi skatiijos, kad savaacu savu meitu dienas beigaas, bet vinja noshmuleeta visa (seja, rokas), apavi otraadi uzvilkti peec pastaigas vai vispaar palikusi aara apavos, un maajaas parrodas ar vilka apetiiti, lai gan daarzinjaa tika barota... Kaut kaa neradaas paarlieciiba, ka par manu beernu pienaaciigi paruupeejaas. Un tad veel vienu dienu peerns bija nokritis beernu laukumaa speeleedamies - puse sejai nodraazta aada no asfalta... Man vinja shitaa nekad nav kritusi!... Meegjinu sevi savaldiit un censhos buut saprotosha, ka beerni ir beerni, vinju grupinjaa ir gana daudz, visam jau neizsekosi, bet nu taapat zheel savu susuru un 1000$ meenesii par taadu servisu...