Es mēģināju viņai dod atslauktu pieniņu, bet viņa neņem pudelīti :( nu nekas, šodien jau sanāca kkā mums ar vīru ieriktēt ēšanu nevis nonstopā, bet vismaz pēc 2h, sākumā nācās stiept to laiku - spēlējāmies, ucinājāmies, viņai patīk, kad es rādu, kā kārtoju skapi, visas drēbes atloku un parādu, viņai patīk dažādas krāsas. Uz dienas beigām jau pati mostās pēc tām 2 h. Skatīsimies kāda būs šī nakts.
Manai meitai ir pāris grabuļu, bet vislabāk patīk tas, kas manā telefonā. Google Play dabūju aplikāciju White Noise un tur ir ne tikai sadzīves trokšņi, bet arī grabulis (rattle), kas skan kratot telefonu un tur tādas krāsainas bumbas uz melna fona peld :D tad viņa skatās ub brīnās. Ierakstītie trokšņi nekam neder, bet putekļus sūkt es visu laiki arī nevarēšu, kad mazajai būs niķis. Manējais putekļusūcējs ir dikti rijīgs elektrības ziņā :D
manai mazajai ne pārāk patīk uz punča pagaidām, pirms ēšanas palidojam lidmašīnā, tad i puksis nāk un atrauga aizmārša arī :)
Paskatījos, Dominika, Tevis ieteikto Grape water, ja nu kādreiz rastos nepieciešamība, mums te LV ir nopērkams. Diļļu eļļa :) es palīdzu mazajai cīņā ar kolikām, dzerot tīrkultūras (tās lacto baktērijas) un dzerot tējas, kuru sastāvā ir fenhelis.