Ķirsis
Tu cel paniku bez pamata. 1 mēneša vecumā bērns vēl nemāk nokārtoties - tas, ka spiež un paliek sarkans ir normāli. Biezpienveidīga kaka arī ir laba. Un spiežot purkšķīti bērns pamostas raudādams arī ir normāli - jo viņš nesaprot ko viņam ir jādara. Respektīvi, gāzītes uzkrājas, zarniņas spiežas un viņam liekas, ka pilns puncītis. Īstenībā tā ir graizīte (vēdergraizes) no gāzītēm, kas uzkrājušās. Un tad tikai spiež pēc pilnas programmas. Tadam maziņam - viss ir diskomforts un vairums bērnu uz diskomfortu reaģē tieši tā - pamostoties ar raudāšanu. Ja būtu laktozes nepanesamība būtu burbuļaina, smakojoša kaka, kura pēc krāsas nemaz neatgādinātu sinepes. Kā arī, fontāla (nevis atgrūšana) bet reāla vemšana un atteikšanās no piena vispār (jau mēneša vecumā). Padod bērnam labvēlīgās baktērijas, lai palīdzētu izvadīt i'gāzītes, i' kakiņas.
Ebe
Jā, omes krelles derēs. Galvenais, lai īsts tas dzintars esot. Lūk, Miss? arī esot likusi, varbūt paprasi padomu par krellēm viņāi - jo es rakstīju - pašai nenācās lietot. Bet kungs - cik man bija bail no tā perioda... Turies, lai mazajm stipra veselība. Un sargi viņam ausis. Tās zobu nākšanas asajā periodā ir ļooooti vārīgas. Tā man stāstīja...
Sunscreen
Kur brauksi - tur ņems pretī. Savādāk nebūs. Ja Bulduri ir tuvākie - viņi nemaz atteikt nedrīkst. Un Bulduri ir pēdējā vieta, kur cels traci. Viņiem ir laba reputācija. Ja būtu bijusi izdevība pati brauktu tur. Esot ļoti labi ārsti.