nu es domāj lai nav savi 20kg,jo kopā ar bērnu uz trešo stāvu uznest nebūtu viegli:)
un lai ir ērti salokāmi auto ievetot,jo bieži braucam uz vecāku mājām,gribas tādus ko pati viegli saloku un nav vienmēr vīrs jāgaida:)
weee - ja mazajai nav problēmas ar vēderu un var izgāzēties, tad pa liekam nevajag dot, jo dod jau visus šitos līdzekļus tikai tad, kad mazie nevar izpurkšķināties. Nu mums ikdienas ēdiena sastāvdaļa ir espumizan.
Landa - ar manām attiecībām arī viss kārtībā, esmu arī sieviete.
Nu manējais arī pukā ar acīm ciet. :D bet nu bieži ir problēmas, kad vēders aiziet ciet un nenāk puki, tad mazajam grūti, tāpēc ceru uz maģiskajiem 3 mēnešiem, kad saka, ka vēderi paliek jau labāki un vairs nav tādas problēmas.
Mēs arī skatāmies uz Mari ratiem!
Taču nezinu - daudz esmu dzirdējusi, ka baigi čīkstot! Kā jums ar pieredzi? + šķiet diezgan nesimpātiska sēžamā daļa!
weee - instrukcijā rakstīts, ka plānā kārtiņa uz dibena un tad jau laikam baigi nav jāžāvē.
Pati bepanthen gan neesmu mazā dibenema smērējusi, man speciāls krēms tieši dibenam, bet īsti nav bijusi vajadzība un katram gadījumam priekš dibena vai citiem sasutumiem ir cinka ziede un likopodijs.