Bēbīšu un māmiņu BEZTĒMA

Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Tad nu uzsākam pirmo lielo beztēmu.

Tāpat kā parastajās beztēmās varam dalīties ar ikdienas sajūtām, piedzīvojumiem, uzdot jautājumus par sev interesējošām tēmām.

Atsevišķa sadaļiņa,kur māmiņām aprunāties.

:)

18.11.2013 14:10 |

Reitings 1208
Reģ: 10.12.2013
Man arī bija elektriskais Avent pumpis. Tikai tās labākās atsauksmes. :)
Anne, super ideja. Es par! :)
09.02.2017 20:08 |

Reitings 1208
Kino vēl neesam bijuši, bet tagad jūtu, ka viņam būtu interesanti + spētu to laiku nosēdēt.
Pēc mēneša 3 gadi.
09.02.2017 20:08 |

Reitings 1606
Reģ: 01.11.2013
Anne
Ideja laba. Es, ar sevi laužšanu, esmu par. Jālauž, jo esmu kautrīga. Ļoti kautrīga :D
09.02.2017 21:06 |

Reitings 4113
Reģ: 14.11.2012
Paula arī saka JĀ! Viņai patīk draudzēties :-P:-D
09.02.2017 21:34 |

Reitings 5625
Reģ: 29.01.2009
Es noteikti ar saņemtos pievienoties, tik žēl, ka krietni ne pa ceļam!
Man mājās trakums - 3šo nedēļu slimošana. Bija veseli abi 2 dienas un tagad gripa! Lielajam 4 dienas 39+, tagad pirmo dienu labāk, bet tagad tas pats mazajam! Un visam pāri pēc simtiem gadu arī man viegla slimība klāt!
Grūti! 3 nedēļas īsti laukā neesmu bijusi, mājas sienas vien... Diena kā mūžība velkas :'-(
Un bērniņi... Labi, ka viņi tā diezgan labi turās, bet vienalaga jau daudz raud, čīkst, grib mani avi reizē, uhhh!
bet nu nekas!!
Un mans, 1.2., arī švitina rokas, kad dusmīgs - tik smieklīgi un mīlīgi! :-D(l)
Neko, citreiz pastāstu, citreiz parāju, citreiz kaitinu un pašvitinu savas rokas pretī! :-D
09.02.2017 22:02 |

Reitings 1208
Robīte, zini kāds labums ir šitādam slimošanas ārprātam? Kad tas beigsies, tad šķitīs, ka dzīve ir dubultskaista, problēmu nav un, ar bērniem tikt galā vieglāk par vieglu. :D
Es pēc pieredzes- mēs norāvām visi četri pirms Ziemassvētkiem tā pa riktīgo.
Veseļojaties!!!(l)
09.02.2017 22:10 |

10 gadi
Reitings 2594
Reģ: 08.03.2013
Mēs arī būtu par mammu-bēbju rotaļlaiku. :)
09.02.2017 23:23 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Meitenes, es tā citreiz vnk palasu... un tiešām jums tas liekas ok, ka tik bieži un tik nopietni slimo jūsu bērni?... Nu burtiski katru mēnesi bez maz (cik nu lasu Robītes komentārus - ļoti bieži raksta, ka bērniem augsta temperatūra, slimo utt.).:-/ Varbūt tur būtu jāpaseko imunitātei vai dzīvesveidam līdzi? Vitamīni, uzmanīgāk ar ģērbšanos, cik silti/auksti istabās utt. Es to nesaku kā nosodījumi vai pārmetumu, bet vnk tāds novērojums, ka dažām bērni slimo jau aizdomīgi bieži... (t)
10.02.2017 06:09 |

Reitings 1208
Neons, es kaut kā neesmu ievērojusi, ka kāda rakstītu par biežu slimošanu. Bet, var jau būt.
Ja tas bija attiecināts uz manu kometāru, tad bija posms uz dēla, aptuveni, 8 mēnešu vecumu, kad man tas sāka šķist par biežu. Tad arī meklēju iemeslus un risinājumus tam.
Un, šobrīd reize pusgadā manī nekādu baigo satraukumu nerada.
Un Robītei, visticamāk, bērniem tās slimošanas no BD?
Īsti nezinu nevienu bērnu, kurš normāli būtu uzsācis BD gaitas bez slimošanas. + apslimis atnes mājās to brālim/māsai.
10.02.2017 08:26 |

Reitings 613
Reģ: 19.07.2010
Neon, gan jau liekas, ka daudz slimo, jo te esam daudz un katrai berns kadreiz paslimo, tad liekas, ka nepartraukti. Mans vienu bridi ari biezi bija apslimis. Bet katru reizi, kad bija problemas,tas bija reize ar zobiem. Kaut ari taja bridi meginaju labak sagerbt vai piedomat vairak, lai nesaslimst. Bet mums daudz majinieku, kads skola,kad darba,kads ciemins un bacili jau viegli saker, kad imunitate zemaka.
10.02.2017 08:49 |

10 gadi
Reitings 4317
Reģ: 03.08.2009
Par imunitātes stiprināšanu runājot, vai vispār ir kādi vitamīni, ko var mazam bērnam dot? Mēs lietojam paštaisotu priežu pumpuru sīrupu un D vitamīnu. Runāju ar uztura speciālisti, viņa toreiz teica, ka maziem bērniem papildus mākslīgos vitamīnus parasti neiesaka dot. Un vēl jau fakts, ka bērns izslimojoties audzē savu imūnsistēmu. Lasīju, ka maziem bērniem ir normāli saaukstēties līdz pat 12x gadā. Droši vien nebūtu ok katru reizi beigt ar AB, bet nu anyway. Pirmais gads arī tāds tricky, mums slimošanas sakrita ar laiku pēc potes. un ar baseinu tā kā uz baseinu mēs vairs neiesiem.ksmēr ārā auksts :/
10.02.2017 09:22 |

Reitings 278
Reģ: 16.11.2009
Es gan neesmu pati aktīvākā dalībniece šeit, bet labprāt pievienotos uz kādu rotaļrandiņu :) starpcitu, māmiņu klubs tgd piedāvā rotaļu telpas īri.
Jums nav tā, ka bērnu slimošana iet roku rokā ar kkādām problēmàm ģimenē/attiecībās? Es nerunāju par saaukstēšanos, kad bērns ne tā ir apģērbs, bet par reizēm, kad nākas ar AB ārstēties. Vnk cik esmu novērojusi no apkàrtējiem, ļoti daudziem bērni traki slimo, kad vecāki netiek galā ar savām attiecībām (t)
10.02.2017 10:04 |

Reitings 10185
Reģ: 19.11.2014
Anne, es par satikšanos! (l) Būtu forši vasaras/pavasara laikā kāds pikniks?
Es neesmu piefiksējusi kurš kurai un cik daudz slimo, bet man beidzot arī ir kāda galvassāpe neliela par ko gribēju uzjautāt te.
Situācija tāda, ka bērns no rīta ir svaigs kā gurķītis, ne piere silta, ne acis sarkanas, ne puņķi tek. Kā nāk vakars pēc 17:00 tā acis sarkanas, asaras tek, puņķi tek, siekalas tek. Pēc visa spriežot tie noteikti ir zobi, jo to tiešām var sataustīt, ka vietiņa, kur pirmie lielie zobi nāks ir sapampusi abās pusēs.
Ā, piere arī uz vakaru silta (mums vēljoprojām nav termometra), tāpēc gribēju jautāt vai ir jēga nopirkt kaut parasto ne dzīvsudraba termometru. Nebūs tā, ka mazajam būs 37 temperatūra, bet tas parādīs 39? Reiz gribējām nopirkt infrasarkano, bet aptiekāre pateica, ka varam droši neņemt, jo vecāki nes atpakaļ. Teica, lai sūtam no ārzemēm. Mošk, kādi ieteikumi? Noteikti būs jāaizbrauc uz aptieku un jāpajautā kāda situācija tagad.
Vēl mans novērojums - ja mazajam kādreiz bija iesnas, tad vispār nepievērsu uzmanību, 1-2 dienu laikā parasti pazuda. Mana māte nez kāpēc šoreiz izdomāja atpērties ar Vibrocil pilieniem un vēl arī acu. Kad teicu, ka tāpat nepilināšu - nopukstēja, ka tad kad aiziešot tālāk varēšot pati sevi vainot.:-D
Nu, paņēmu, iepilināju uz nakti, bet tieši šonakt visu nakti krāca viņam tie puņķi kaut kur iekšā tā, ka nevis viņš, bet es nevarēju pagulēt.:-D A, iepriekš viņam puņķi nekad pa nakti netraucēja normāli elpot caur degunu..mošk, es galīgi aptrakusi, bet, manuprāt, tā ir pilienu vaina. Reāli aizlikts deguns no viņiem.
10.02.2017 10:17 |

10 gadi
Reitings 4317
Undiya, es Tavā vietā nopirktu parasto paduses termometru (tagad laikam spirta viņi ir). Jāmēra 5min. Pa to laiku var multeni paskatīties vai ko tādu. man ir arī digitālais un bezkontakta termometrs un viņiem nevar īsti uzticēties. un vēl, moš aizstiep sīci pie ĢĀ, lai paskatās vai nav sarkans kakls. Es šitādus simptomus biš novilku un tad bērnam bija sarkans kakls un augsta temperatūru. Sevišķi zobu laikā jābūt uzmanīgiem, jo bērna organisms vieglāk ievainojams.
Par tikšanos-varbūt jāizveido čatiņš whatsapp? tas būtu vieglāk un nebūtu jāpiesārņo diskusija :D Man jau ar patiktu ja varētu kādā siltāka laiciņā parkā vai kur. Mums dzīvesvieta pārāk maza, lai uzņemtu vairākus mazus bizotājus :D Dzīvoju Pierīgā, bet ar auto varu piebraukt kur vajag.
10.02.2017 11:30 |

Reitings 4113
Anne, whatsapp it is :D
Undiya, pirmkàrt, sveiciens svētkos (l)
Otrkārt, Vibrocil utt veidīgie jācilina reāli tikao tad, kad ir puņķi! Tas nozīmē, kad paši vairs netek ārā, ja tek, tad nevajag. Kad tek, var jūras ūdeni, man ir
Hummer hipertoniskais, kas jāiepūš deguntiņā, nevis pilināmais- labs. Citādi- es baigi to degunu neaiztieku arī.
BTW, ja, tomèr, ķeries pie Vibrocil, iepilini sev arī, lai zinàtu
kàpēc , iespējams, bebis viebjās- riktīgu rūgtu priedi
iesit degunā :D Ja šis neiet cauri, iesaku bèrnu GALOZALIN pilienus, 50% lètāki, aktīvà viela
tā pati, nav pretīgās piegaršas (t)
10.02.2017 12:48 |

Reitings 5625
Vibrocil dodu uz nakti, man ļoti patīk, vismaz bērniņi var pagulēt. Pa dienu praktiski endaru neko, lai gan māmiņu klubā teica, ka it kā nevarot neko nedarīt, jo no puņķiem veidoties varot vidusauss iekaisums, kaut kā tā! Tad es it kā aizdomājos, bet... 'tāpat enko nedaru, tikai uz nakti vibrocil!

Anne
, pēdējā laikā lasīju par krila eļļu un zivju eļļu, ka ļoooooti daudzi dod. Prasīju savai ģimenes ārstei un viņa teica, ja dod D vitamīnu, tad neko citu nevajagot, bet nu nezinu, drošvien ar - cik ārstu, tik viedokļu, es tikai padalos, ko teica mana!
Neon, lielais man 1x tā slimo kārtīgāk ar visu to, ka jau gadu iet b/d, bet tā nolicies tikai 1x :-) Mazais gan reizes 3 laikam jau dzēris antibiotikas :-/ Bet tur it kā parasti bijuši - iesna, puņķi, augsta temperatūra - kā beidzas, tā zobs ārā! Nezinu, vai sakritība vai kas, bet tā ir bijis pilnīgi ar visiem zobiem! bet jā, mums slimība 3šo nedēļu, izlimojās 2 nedēļas un tagad laikam gripa pa virsu! bet nu vispār tādi slimošanas kvantumi apkārt, kā tagad, man un man pazīstamajiem nav bijis sen...
10.02.2017 13:04 |

10 gadi
Reitings 4317
Mammu-bēbju tusiņa ieinteresētās meitenes, varbūt PM atsūtiet man savu nr, uztaisīšu whatsapp grupu. Ja nu kādai baile, ka esmu creepy interneta cilvēks aizsūtīšu linku uz FB profilu, varam vispirms tur un tad apmainīties numuriņiem :D
Btw, vibrocil sastāvā ir antibiotika, to nevar ilgstoši lietot. Un jā, tikai tad ja deguns ir ciet. Ja bebim tek deguns es skaloju ar humer. Nu viņa bļauj un ārdās, bet tas uz 5min tikai :D
10.02.2017 13:36 |

10 gadi
Reitings 13632
khkh un Landa (ja nu vēl lasa), sveicieni svētkos!
10.02.2017 14:15 |

Reitings 4113
Annie, paaaldies mīļš :) Meita šodien ekstra apdāvināta un apčubināta (l) Forša vārda diena, cepam kūku :)
10.02.2017 14:32 |

10 gadi
Reitings 4317
Sveicieni Paulai (l)
10.02.2017 15:05 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits