Anne, es par satikšanos! (l) Būtu forši vasaras/pavasara laikā kāds pikniks?
Es neesmu piefiksējusi kurš kurai un cik daudz slimo, bet man beidzot arī ir kāda galvassāpe neliela par ko gribēju uzjautāt te.
Situācija tāda, ka bērns no rīta ir svaigs kā gurķītis, ne piere silta, ne acis sarkanas, ne puņķi tek. Kā nāk vakars pēc 17:00 tā acis sarkanas, asaras tek, puņķi tek, siekalas tek. Pēc visa spriežot tie noteikti ir zobi, jo to tiešām var sataustīt, ka vietiņa, kur pirmie lielie zobi nāks ir sapampusi abās pusēs.
Ā, piere arī uz vakaru silta (mums vēljoprojām nav termometra), tāpēc gribēju jautāt vai ir jēga nopirkt kaut parasto ne dzīvsudraba termometru. Nebūs tā, ka mazajam būs 37 temperatūra, bet tas parādīs 39? Reiz gribējām nopirkt infrasarkano, bet aptiekāre pateica, ka varam droši neņemt, jo vecāki nes atpakaļ. Teica, lai sūtam no ārzemēm. Mošk, kādi ieteikumi? Noteikti būs jāaizbrauc uz aptieku un jāpajautā kāda situācija tagad.
Vēl mans novērojums - ja mazajam kādreiz bija iesnas, tad vispār nepievērsu uzmanību, 1-2 dienu laikā parasti pazuda. Mana māte nez kāpēc šoreiz izdomāja atpērties ar Vibrocil pilieniem un vēl arī acu. Kad teicu, ka tāpat nepilināšu - nopukstēja, ka tad kad aiziešot tālāk varēšot pati sevi vainot.:-D
Nu, paņēmu, iepilināju uz nakti, bet tieši šonakt visu nakti krāca viņam tie puņķi kaut kur iekšā tā, ka nevis viņš, bet es nevarēju pagulēt.:-D A, iepriekš viņam puņķi nekad pa nakti netraucēja normāli elpot caur degunu..mošk, es galīgi aptrakusi, bet, manuprāt, tā ir pilienu vaina. Reāli aizlikts deguns no viņiem.