Izklausās tik jauki! Cik gadu starpība bērniem būs? :-)
Soho, tu jau esi aizdomājusies par to kāda būs dēla reakcija uz bēbīša ienākšanu ğimenē?
Zinu jau, ka līdz tam viss vēl 10x mainīsies, bet manējais ir tāds memmis. Tā pats par sevi ir ļoti patstāvīgs, kaklā nekarājas, spēlējas daudz ar savām mantām utt, bet nedod Dievs draudzenes mazais man pa tuvu būs pienācis. Manējais uzreiz nometīs visas mantas un fiksi, dusmīgu seju, skriešus man klēpī. Pats uzreiz paijā un saka, ka mmmm(mīļa).
Ja iedodu tam pašam draudzenes puikam cepumu, tad šis būs klāt un arī obligāti ēdīs cepumus (kaut gan tā ikdienā viņam bijuši nebijuši.. parasti nokož gabaliņu un nomet).
Es jau spriežu, ka tas tāds vecums. Tētim arī ņem rokas no manis nost un pats uzreiz pielien mani samīļot. Starpcitu, vēl kādai tā ir, ka bērns nedaudz greizsirdīgs uz tēti? Mūsu gadījumā - ik pa laikam sanāk būt šķirtiem, bet kad tētis atbrauc, tad var redzēt, ka bērns ir dikti gaidījis. Pielīp klēpī, uzpasē kur palicis (ja WC), tad pa visu māju satraukts staigā.. nav jau tā, ka tētis vienaldzīgs, bet aiztikt mani īpaši neļauj. Kā ierauga, tā momentā pa vidu un mīļo tikai mani.