Sognare, manējais gan neucinās un neko īpašu nedara bez aicinājuma.
Protams, pamperu nomainīs, ja pirmais pamodīsies. Ja ledusskapī būs biezpiens vai jogurts, tad brokastis arī iedos, pirms mani cels. Šad tad divatā aizbrauc ar mazo uz veikalu, vai novanno viņu. Nu, tā kaut kā. Pārsvarā bērns ir manā ziņā.. Protams, ja man vajadzēs ēst uztaisīt vai kaut kur aizbraukt, piemēram, pie manikīra, tad arī palaidīs mani un pasēdēs mājās ar mazo.. tā gluži nav, ka es būtu kā vāvere ritenī - speķainiem matiem un bērnu uz rokām viena pati caurām dienām vien kultos.
Baigi nesūdzos par savu situāciju, bet klusībā priecājos par tiem vīriešiem, kuri gan ēst uztaisīs, gan mājas darbus palīdzēs apdarīt, gan ar bērnu pastaigā izies, gan protams paši vēl pastrādāt paspēs.
Manējais ir vai nu darbā, vai strādā mājās. Pa cik pats veic visu grāmatvedību un vispār pats visu dara, tad ļoooti reti (es pat teiktu, ka nekad) viņam nav brīva brīža. Un es arī labi apzinos, ka tad, ja gribam forši dzīvot, tad šobrīd ir nedaudz jāupurējas nākotnes labā.
Kaut kādā SOS situācijā zinu, ka viņš galā tiktu un viņam jebkurā gadījumā uzticos vairāk kā nevienam citam.
Zinu, ka viņš mūs abus mīl un pa lielam jau visu tikai dēļ mums arī dara!
P.S. Vispār man šķiet, ka tikko mazais būs tādā vecumā, kad varēs viņu vest slidot, bumbu spēlēt u.c. lietas mācīt, tad sagaidīšu lielāku vīrieša iesaistīšanos visā bērna audzināšanas procesā. Zinu, ka tad, kad sīkais pateiks - eu, tēt, beidz strādāt, atnāc palīdzi man sastelēt konstruktoru.. viņš nemaz nevarēs pateikt nē.
Tāpat jau tiem tēviem ir tāda privilēğija kā nebarot ar krūti.. ko tad celsi naktī augšā, lai pateiktu - še, es viņu pabaroju, tagad ej tu pamperu nomaini?! Un vispār zīdaiņa vecumā man ar bērnu bija tik viegli, ka nemaz nejutu vajadzību pēc palīdzīgas rokas.
Tagad ir nedaudz savādāk, bet gribas teikt, ka esmu vairāk morāli, nekā fiziski izsmelta, jo tāpat mans bērns man nekădus lielos kreņķus ikdienā nesagādā!
Robīte, es tieši gribēju jautāt kā ir ar ņemšanu sev blakus! Labi jau, ka tā vismaz ir labi! Manuprāt, es darītu tieši tāpat tavā situācijā, bet, jā, nākotnē noteikti būtu lietderīgi apmeklēt kādu speciālistu!
Meitenes, pacietību! Nenostaigāšu jau es 9 mēnešus jums nedarot zināmu! Man vienkārši tagad aktuālas ir citas problēmas! :-D