Es arī zem kombinezona velku tikai zeķubikses un bītlenīti. It kā rati arī diezgan nosiltināti un vējš nekur daudz nesvilpo, bet liekas, ka tas ratu maiss ir labākais variants. Nav jāstaipa nekādas segas līdzi, jo pa sniegu staigājot tā tiek tāpat saslapināta, ja netiek uzreiz uzklāta. Nu, vienīgi maisiņā jāliek, bet labāk jau būtu, ja viens ratu maiss vienmēr ratos un, ja mazais aizmieg, tad aizvelk ciet un stūrē tik tālāk.
Es savu no ratiem ārā neceļu. Negribas ieradināt un, manuprāt, jēga maza no tā, ka bērns vienkārši saslapina zābakus un kombi.
A, mans vispār zābakus ienīst. Pirmkārt, neļauj uzvilkt.. visu laiku pirkstus saloca un, otrkārt, krīt gar zemi, kad nolieku stāvus.Varbūt jau ārā no tā šoka aizmirstu par viņiem un normāli aizietu, bet galīgi nevelk viņu cilāt iekšā un ārā no ratiem.
Jautājums mammām, kuru bērni sasnieguši gada slieksni. Kad domājāt sākt podiņa apmācību? Vēl īsti arī neesmu meklējusi informāciju, taču man tā grūti iztēloties to kā būtu jāsāk mācīt tā lieta. Liekas, ka vēl par mazu.. kaut gan ar karoti viņam jau tīri labi sanākt tikt galā. Tikai jāpalīdz ēdienu tajā paņemt.