Bēbīšu un māmiņu BEZTĒMA

Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Tad nu uzsākam pirmo lielo beztēmu.

Tāpat kā parastajās beztēmās varam dalīties ar ikdienas sajūtām, piedzīvojumiem, uzdot jautājumus par sev interesējošām tēmām.

Atsevišķa sadaļiņa,kur māmiņām aprunāties.

:)

18.11.2013 14:10 |

Reitings 2792
Reģ: 09.12.2010
Meitenes,kādai ir Navington rati? Kādi tie ir lietošanā?

Man ir Navington rati. :) Amortizācija laba, kulba pietiekami liela - man patīk, bet nu smagi gan.
01.11.2016 19:22 |

Reitings 1606
Reģ: 01.11.2013
Pulvermuca
Visi īkšķi gaisā par jums. Viss būs kārtībā.
Lai cik smagi būtu, esi pozitīva, nedoma sliktas domas un uzticies savam mazajam. Tie mazie spēj izturēr daudz vairāk kā mums liekas ;-)
01.11.2016 20:01 |

Reitings 2715
Reģ: 12.09.2012
Misshine,man ļoti patīk Navington,bet nesaprotu,vai ir liela atšķirība stap šiem un,piemēram,Roan Marita.Cenas starpība ir un tāpēc nesaprotu,vai ir vērts maksāt par Navongton,ja Roan ir visi tie paši labumi,bet par mazāku cenu.
Navongton grozāmi priekšējie riteņi,vai ne?Tas ir ērti?
01.11.2016 20:55 |

Reitings 2792
Reģ: 09.12.2010
Ebe - Navington ratus izvēlējos tikai tāpēc, ka iepatikās vizuāli, baigi nepētīju atšķirību no citiem. :D Jā, priekšējie grozās, bet var arī nobloķēt, lai negrozās, kas ir liels pluss. Ja braucu pa akmeņainu vai zemes ceļu, tad nobloķēju, bet ja pa līdzenu, tad nebloķēju. Ļoti ērti, piemēram, ir veikalā, ja ir jāgrozās no vienas ejas uz otru. :)
01.11.2016 21:12 |

Reitings 3925
Reģ: 23.10.2014
Ebe, man ir bijushi dazhaadu cenu kategoriju rati, ir izbaudiitas dazhahadas dziives situaacijas kaadas taas var buut ar ratiem, noteicoshie tomeer ir ratu tehniskie raadiitaaji, funkcijas, konstrukcijas iipatniibas utml. nevis firma. Vismaz pie mums nepaardod ratus kas buutu taadi suudi, ka nekam neder. Savam jaunajam beebim apsveeru polu ratu iegaadi, jo uz ielas redzeeju polu mammaam forshus ratus. Izraku netu krustu skeersu par polu ratiem, arii sheit jautaaju, man neizdevaas atrast iipashas suudziibas par polu ratiem, ka tie buutu nekvalitatiivi vai kaa.
Es otreiz nepirktu neko no daargajiem Rietumvalstu brendu ratiem, jo funkcijas taas pashas piedaavaa gan poli, gan kiinieshi un naudas ietaupiiijums ir pamatiigs. Un es neesmu no taam mammaam, kas saka ka ratu lietoshanas laiks ir tik iis, ka nav jau veerts.... Nee, ratu lietoshanas laiks ir gana ilgs un ratiem ir jaabuut labiem, eertiem un loti veelams arii smukiem.
01.11.2016 21:34 |

Reitings 3925
Reģ: 23.10.2014
Ebe, rotejoshi priekshejie riteni dod loti vieglu ratu manevrejamiibu. Ja nedziivo absoluutos laukos, labaak nemt ratus ar rotejoshiem riteniem.
01.11.2016 21:38 |

Reitings 1052
Reģ: 29.01.2009
Pulvermuca, arī es Tev sūtu labas domas un izturību! Viss būs labi! Turies, mammīt!
Meitenes, varbūt jums ir izdevies izdomāt kādu risinājumu cimdu "problēmai"? Es beidzot savu kaprīzo princesi esmu atkal piedabūjusi sēdēt ratos, pēc 5 mēnešu pauzes. Uz snaudas laiku jau nedēļu izdevies izstaigāties. Tikai problēma tāda, ka atšķirībā no ergosomas, kur mierīgi čiloja un vēroja apkārtni - ratos viņa knosās, čīkst/raud (līdz aizmigšanai) un nepārtraukti rauj cimdus nost no rokām. Viņai ir adīti dūrainīši ar atsevišķu sadaļu īkšķim, kas gan netiek izmantota, jo rokās tāpat neko netur. Esmu aplikusi ap cimdiem matu gumijas, lai stingrāk. Bet mazā tik cimdu mutē iekšā, norauj nost un pār ratu malu. Un tik smejās kā kutināta. Baigā spēle. Bet +3 grādos, 30x cimdus vilkt bērnam uz ielas - man nav tik liela pacietība un smiekli jau uz beigām vairs nenāk (t) Bet bez cimdiem šajā vējā un lietū/sniegā ar nevar, tikko jau bija puņķu jūra (e)
01.11.2016 22:06 |

10 gadi
Reitings 13650
Kas no mantām aktuālas divgadniekam? Nevaru izdomāt, ko foršu nopirkt.
01.11.2016 22:24 |

Reitings 1512
Reģ: 25.09.2015
Annie, manam aktuālas lielas un mazas mašīnas, kluči un krāsot/zīmēt ar flomāsteriem vai kaut ko citu spilgtu. Atklāju flomāsterus uz ūdens bāzes - super!!!
01.11.2016 22:28 |

Reitings 901
Reģ: 17.03.2016
Pievienošu arī šeit :
Sveikas, man ir vairāki maisi ar jaundzimušo drēbītēm, kas manai meitiņai neder. Lielākā daļa ir jaunas vai mazlietotas, nepaspēju dažas drēbītes pat mazajai uzvilkt kā jau izauga. Drēbītes ir izmērā no 50-62cm, to skaitā visādi krekliņi, bodiji, rāpulīši, pidžammas. Ir pāris plāni flīsa kombīši arī. Atdodu par brīvu, bet vēlētos, lai paši atbraucat pakaļ maisiem, dzīvoju Babītē, 15min braucienā ar sabiedrisko no Imantas. Ja interesē, PM :)
01.11.2016 22:37 |

Reitings 1208
Reģ: 10.12.2013
Annie, manam tagad ļoti patīk tie mīkstie plastalīni. Rullējam un spiežam figūras ar piparkūku formiņām. Joprojām vecie, labie Lego duplo, guašas krāsas.
01.11.2016 22:42 |

10 gadi
Reitings 13650
virdzinija, kas tie par flomasteriem? Kur var nopirkt? No tapetēm var nomazgāt?
Kamēr mēs īrējam dzīvokli, vīrs neļauj bērnam dot zīmuli rokās, ja viņš nesēž savā krēsliņā, bet tur viņam nepatīk zīmēt.
Kluči kaut kā līdz galam neinteresē.
Mašīnas 50/50
Vislabā bumba, grāmatu lasīšana (tas nozīmē, ka vienatnē neko nedara, tikai kopā armani). Viens darbojas tikai tad, ja izdomā ar savu mašīnu pabraukāt vai reizi nedēļā uz zirga pašūpoties. Un pat tad grib, lai es sēžu un skatos.
Jūtu, ka sāku nogurt no tā, ka nav ne mirkli atelpas.
01.11.2016 22:44 |

Reitings 1129
Reģ: 19.04.2015
Pulvermuca, izturību un pacietību! Viss būs super!
Favim, es sāku 4 mēn.piebarot un bija tāda pati reakcija. Pacīnījāmies dažas dienas gan ar kirbi, gan kabaci un beigās atmetu ar roku. Tagad 5,5 mēn.ķirbi apēda ka nu tikai! To,ka laiks mēģināt atkal sapratu pēc tā, ka mazajam ļoti interesēja, ko mēs ēdam.
01.11.2016 23:48 |

Reitings 1129
Reģ: 19.04.2015
Mans čalis pēdējā laikā prikolus taisa. Pirmkārt, grib velties un ēst vienlaicīgi. Kad saprot, ka veļoties pups izkrīt, sāk trakot. Otrs joks tāds, ka aizejot ggulēt, noguļ precīzi stundu un mostas augšā raudādams. Nomierinu, atgaisoju, sapupoju un pēc 10min guļ tālāk itkā nekas nebūtu bijis. Dīvaini (t)
01.11.2016 23:52 |

Reitings 10185
Reģ: 19.11.2014
daydreamer, gan jau tev mana metode neko daudz nedos, ja meita griežas un ņemas kā ratiņš, bet es vienkārši mazajam rociņas atstāju piedurknēs. Ja viņš pamanās izbāz pirkstu galiņus, tad nav liela bēda. Tāpat rokas tur zem ratu pārsega un vēl nekad nav bijušas aukstas.
Tev nelīdz mantu došana? Ja mans grib bāzt rokas ārā, tad pametu mantu zem pārsega un tad viņš tur tik ilgi čubinās, kamēr aizmirst par roku vilkšanu ārā.
Īstenībā tikai taisos šodien meklēt un sūtīt cimdiņus. Plānoju pirkt tādus lielus, pufīgus kā slēpošanas cimdus. Tik nezinu kur atradīšu.
02.11.2016 11:09 |

Reitings 954
Reģ: 08.11.2012
daydreamer..es skiet tava vieta tos cimdus vnk piesutu :)
Vai varbut janem vejjaka/kombis ar garakam rokam.
Man meitina mazina, bet reizes kad ejam bez komja velku jaku lielaka izmera, kurai piedurknes ir krietni pari vinas pirkstiem. Siltaka laika atlociju, bet tagad atstaju ka ir.
02.11.2016 12:15 |

Reitings 1606
Reģ: 01.11.2013
Man tikko acis kubā palika. Ieeju istabā un skatos - sīkā paņèmusi pamperu kasti neattaisītu, pacēlusi un stiepj pūsdama un smaidīga man pretī. :D neteikšu ka tā kaste ir baigi viegla priekš tik maziņa. Es pat nesaprotu kā viņa to pacēla :D mazais halks bļin :D
Daydreamer
Pamēģini tos cimdus kam striķis starpā. Manējā arī vilka nost un meta zemē, bet pie striķa piestiprinātus nevar vismaz nomest zemē :D
Kādi būtu labi cimdi, kas tiešām nelaiž cauri mitrumu, bet silda rokas?
02.11.2016 13:15 |

10 gadi
Reitings 13650
Teddy, manējais jau sen stiepj pa māju 2 un 2,5 litrus smagas ūdens pudeles. Saki vai nesaki, bet vienalga vajag. Vai no koridora uz virtuvi velk smagos iepirkumu maisus.
02.11.2016 13:23 |

Reitings 1052
Mums bija arī ar striķīti dūrainīši, bet tie palika par mazu. Meita rokas tur visu laiku ārpus ratu pārsega. Plivinās kā vējdzirnava. Esmu mēģinājusi dot mantas rokās, tās arī visas pār ratu malu tiek mestas. Baigā rotaļa. Ir it kā tieši viena jauna palielāka jaka, kas uz 12-18 mēnešiem, būs jāmēģina varbūt tajā vest pastaigā. Vienreiz gan mēģināju tajā jakā un viņa tur tāda "noslīkusi" bija, un tas atkal nebija labi un viņa kreņķējās. Bet droši vien ka tie kreņķi un protesti jau vispār dēļ tā, ka ratos tiek sēdināta. It kā esmu pasūtījusi vēl kopējo kombi ar piepogājamiem cimdiņiem, bet bildē tie cimdi izskatījās dikti maziņi. Un kamēr vēl atnāks pa pastu ...
Mājās zeķes ar nevienas kājās neturas. Kā uzvelk, tā 5 min laikā ar bļaušanu tiek norautas nost. Arī naktī. Labi, ka vismaz silts.
Ja gribas nosacīti lētos pufīgos slēpošanas cimdus mazajam, H&M ir pa 8 EUR. Nezinu gan cik mitrumizturīgi, rakstīts jau, ka esot. Bet tīri ratiem noteikti derēs. Ir arī zābaciņi klāt nopērkami, tie mums jau ir, cimdi vēl jāiegādā.
02.11.2016 14:02 |

Reitings 1052
Teddy, mana gan vēl nestaigā, bet reizēm sēžot uz grīdas paņem pamperpaku, kas viņai nolikta, lai spēlētos, un taisnās rokās virs galvas vicina to :-O Un ja es reizēm cenšos viņai kaut ko atņemt, ko nevajadzētu turēt rokās, tad zinies, nav nemaz tik viegli, tam mazajam cilvēciņam tāda pretestība un spēks iekšā :-D
02.11.2016 14:05 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits