Gangsters, nezinu vai piemēram Tev tas derētu, bet mums tas līdzēja kad mazais nevarēja pats iemigt un nebija noliekams gultiņā gulēt, mēs noņēmām vienā sānā redeles mazā gultiņai un piebīdijām pie mūsu gultas un uz nakti es viņu mērķtiecīgi nemidzinu nešūpinu vienkārši visi trīs liekamies gultā mazais pa vidu un runājamies, smejamies , spēlējamies līdz mazais aizmirg vienalga kur gultā citreiz tas pat bija pie kājām mums aizvēlies, pagaidu savas 15-20 minūtes un pārlieku viņa gultiņā. Un naktī kolīdz sāk knosīties uzreiz kudinu vai taustos pēc knupja un knupis mutē un gulēja tālāk.. no rīta ap 7 pārrāpoja man pāri ieritinājās mums pa vidu un čučēja tālāk..
Tagad jau savā istabā guļ un pagaidām naktis es pavadu pie mazā, bet aizmigšana nav mainījusies liekamies es kopā ar mazo vai trijatā un spēlējamies runājamies līdz aizmieg un tad pēc 20 min kad jau ie ciešais miedziņš pārlieku viņa gultiņā.
Es vismaz sapratu ka mazais jūt, ka es mērķtiecīgi cenšos viņu likt gulēt, kas viņam nepatika, jo kurš tad bērns grib iet gulēt ālēties tak jautrāk.. un ja es to daru vēl ar tādu attieksmi "nu tak ātrāk miedz ciet un guli!" Tad tas ir garants ilgai netikšanai gulēt!
Aa un esot tāk ka citas mammas kā mazias aizverot actiņas pagaidot 5 min un liekot gultā un mazais pamostoties, jo nav vēl kārtīgi iemidzis, tādēļ es gaidu tās savas 15-20 min lai tiešām būtu ciešs miegs!
Bet tā ja godīgi tad tas ir traki, ka naktis nevar izgulēt... ļoti ceru ka tas ir tikai jums tāds posms, kurš drīz beigsies! Mums tūlīt būs gads un mums ir bijuši daudz dažādi posmi, kuri mainījās un pārgāja un paliek labāk, ko novēlu arī jums! ;-)