engelens, neliegšos un nemelošu, bet drusciņ nācās nervus pabendēt sev līdz nokļuvu tajā autoritātes pozīcijā. Vīru meita, piemēram, neklausa tik ļoti kā mani,bet pats vainīgs, negribēja jau laicīgi sākt bērnu patiešām audzināt. Visu laiku atrunājās ar "bet viņa vēl maziņa". Aha, maziņā viņu bieži vien tā aptin ap pirkstu, ka man tik atliek citā telpā , rokas berzējot, pasmieties :D
Kā jau teicu, esmu nelaužama un atkārtoju savu sākāmo 3 reizes lūguma formā un ar 4.ir sekas. Agrāk raudāja, bļāva un centās man sekot līdzi, lai es redzu un dzirdu. Vedu uz vannasistabu, pateicu, lai nomierinās un tad nāk pie manis. Durvis pievēru un pati devos uz virtuvi. Reizēm nāca laukā blaujot, bet es, zobus sakodusi, vedu atpakaļ uz vannasistabu, atkārtoju, lai nomierinās un tad nāk pie manis. Nervi tika pakutināti, bet ar katru reizi to bļaušanas laiku izdevās samazināt līdz tika izskausts. Reizēm viņa palika mierīga, bet dusmojas uz mani vannasistabā, spēlējoties ar savām grāmatiņām un mantiņām no groziņa. :D
Par plīti u.c. iekārtām. Atzīstos, ka par plīts riņķu grozīšanu meita pa pirkstiem dabūja gan. Pāris reizes centos skaidrot, bet bez panākumiem, tad nu tagad neuzdrošinas vairs. Veļas mašīnas un trauku mazgājamās mašīnas režīmus mēs spiežam kopā. Ļauju viņai to prieku kopš gada vecum, skaidrojot, ka to var tikai ar mammu kopā darīt.
Mīļa viņa ir bez gala, raksturs viņai ir apbrīnojami spēcīgs, kam es cenšos arī pielāgoties, jo novērtēju, ka viņa vienkārši zin, ko grib. Man ir teikts, ka ar manu meitu viegli nav, bet es tā īsti neuzskatu, jo man pašai viņas raksturs un iegribas šķiet interesantas :) Ceru, ka viņa izaugs spēcīga un saprātīga :)
Kāds Tavām mazajam vecums? Mums tas cīniņš ar blaustīšanos un raudāšanu bija ~1,5- 2 gadiem.