engelens man kad sīči vēl nestaigāja vienmēr uz jūru bija līdzi mazs peldbaseiniņš - ielēju drusku jūras ūdeni un tad viņi tur stundu mierīgi varēja ar mantām nosēdēt + vēl kad apnika tur, tad nesu sev līdzi jūrā peldināt vai sēdējām un smilšu dubļu bedres pie ūdens taisījām. Galvenais lai ir daudz tīra ūdens līdzi, jo amzajiem patīk paēst, acīs iedabūt smiltis un tad lai ir ar ko skalot.
Nu UK tesco pirku tadu pingvinu, kurs uz baterijam stradaja un puta burbulus.
Latvija kada bernu precu vai mantinu veikala ari jabut kaut kam lidzigam.
Mes pagaisgad kad braucam uz juru mazais tikai rapoja, nestaigaja vel. Tad nu vins sedeja uz segas eda smiltis rakas pa smiltim, dizi negribeja rapot jo pa smiltim gruti. Nesu jura peldinat, bija sajusma.
Ar baseinu mums gāja dikti traki,par jūru vai ezeru pat negribu iedomāties.
Peldbikses diez vai pirkshu. Viņš man vēl pamperī,tad pamperī un maiciņā arī dzīvosies pie jūras,ja vispār sanāks to īstenot. Ja tomēr likšu ūdenī,tad baseina pamperī. Pa virsu neko nevilkšu.
Es ar izteikšos dažos jautājumos.
Ja mazais neļauj mainīt pamperi un sāk griezties uz vēdera un protestē, tad nozīmē,ka pienācis laiks mainīt pozu. Manējā meita arī protestēja, tāpēc ņēmu viņu uz vēdera,klēpī. Un viss normāli. Nu cik tad var zīdaiņa pozā, guļot uz muguras mainīt pamperi, bērns aug, vēlas pārmaiņas arī ikdienas rituālos.
Tagad arī man sagādā uzvilkt mierīgi meitai pamperu. Parasti mēģinu nodarbināt ar kaut ko, iedodu rokās kādu mantu.
Taču reizēm ir tā, ja ieņēmusi kaut ko savā prātā, tad nav atturama... Tas attiecas ne tikai uz pamper maiņu, bet rāpšanos, celšanos, kur nedrīkst, nagu griešanu utt. Pilnīgi histērija un ar varu arī taču nedarīšu... Īsti nezinu kā rīkoties tādos brīžos...
Mums ari ar pampermainu neiet viegli, bet nu kaut ka keru mirklus. Es lauju mazaji padzivoties bez pamera gandriz vienmer. Un, kad vina ir kada bridi mierigaka,'tad lieku virsu. Tapat jau grozas un veljas, bet kka jau uzvelku :-D
Nu tā, bijām pie ģimenes ārstes, dabūjām nosūtījumu pie dermatologa. Dakterei tomēr aizdomas, ka varētu būt atopiskais dermatīts. Tātad jautājums - pie kādiem dermatologiem esat vedušas savus mazos Rīgā? Maksas/ bezmaksas? Kādas atsauksmes?
'Taisos zvanīt uz BKUS, bet ja būs ilgi jāgaida, tad laikam uz VC4. Nezinu neko par dermatologiem, nekad nav bijusi saskarsme.
Līdz ar šo visu puika atkal nedabūja difterijas poti... Un vēl mums ieteica palietot nomierinošus homeopātiskos pilienus, šodien braukšu pirkt pēc darba.
Ebe, mes daudz un dikti esam staigajusi, bet vislabaka ir tagad, ieva ozola, ir rezultati un laipna, sakariga, pienem gan pa maksu viena klinika, preti traumatologijas slimnica(pirma vizite 38 eiro), gan bezmaksas ar nosutijumu BKUS. tiesam iesaku.
O, meitenes, paldies! :-) Cik ilgi pie viņas jāgaida pierakstu, ja gribas bez maksas? Ja būs ilgi jāgaida, tad vedīšu tāpat, bet gribas vismaz izmēģināt veiksmi bez maksas (l)
Es vispar nespeju iedomaties ar tik mazinu jura. Pielauju,'ka tad kad vares normali tuset jura, mazajai bus tikai 10 menesi. Ko jus darat ar eshanu tadas reizes? Maneja ir kategoriska pret burcinedieniem..nespeju iedomaties, ka vinu pabarotu, jo, ja pagatavotu majas pati, vasaras karstuma viss sabojatos...veel varianti?