Jus mani par ideju pameginat vien par istu bezatbildigu mati esat pataisijusas, bet nu pati uzprasijos:)
No 6 menesu vecuma var sakt macit zimju valodu, tas nozime, ka berns ir spejigs macities, saprast, kas seko pec ka, ko kada darbiba nozime, ka ari tiek skaidrots, ka berns jau butu spejigs runat, vienigi vina runas organi vel nav attistijusies.. Tapec tiri logiski man liekas, ka berns var iemacities ari iemigt un saprast, ko nozime sada vecaku riciba..
Man nepatika, ka kaut kur komenteja, ka ta ir bezatbildiba, gribet pameginat sadu metodi, es nedomaju, ka esmu egoiste, es baroju ar kruti mazo, pavadu katru bridi ar vinu, runajam, stradajam kopa, tas, ka es gribu izguleties, ja butu tada iespeja, man neliekas nekas egoistisks.
Raudasana vakara uz guletiesanas laiku tiesi tad, kad ieliek gultina un partrauksana, kad pieliek pie kruts, un zisana, manuprat nenozime, ka vinam ir auksti, karsti vai slikti, manuprat ir vienkarsi pieradums pie kruts, kas ir mani s pasas vaina.
Lai nu ka paldies par viedokliem, un ja nepameginajat, tad ari nevariet pakomentet, vai strada vai nee.