Nu iespējams, ka ja būtu nepieciešams nozīmētu ko vairāk, mani jau nomoka atgrūšana, līdz ar to sūdzību par vēdera izeju vai sāpēm nav. Man sirdsmieram bija vēlreiz jādzird, ka tas ir normāli līdz stabilizējas un vertikalizējas bērns. Man uztraukums, jo nevienam citam mazulim, kas mums apkārt ir, šādu problēmu nav, bet kad aizejam ciemos, tad sēžu blakus ar salveti, kamēr mazais noslapina visu grīdu kur ņemas. Mūsu gadījumā mazais arī negausīgi ēd, pa lielam 6 mēnešos var ēst ik pēc 2 h, vakaros pat pēc 1 h. Patīk pie pupa un viss, ja ir noguris, sakreņķējies u.t.t. Var izēst abas krūtis un raudāt, kaut gan daudzuma ziņā sazīdies tik daudz, ka pēc tam nāk atpakaļ. Tagad mēģināsim vilkt tās 3-4 h izklaidējot un nešājot uz rokām, ja kreņķis! Daktere mums arī teica, ka šajā gadījumā neredz neko, ko nepieciešams ārstēt, jo citu sūdzību pa lielam nebija. Katrā ziņā nenožēloju, ka aizgāju, ja ir nosūtījums tad nav jāmaksā ne nieka, tikai gaidīšana rindā nežēlīga, man paveicās ar brīvo vietu.