K-es lieku apkart pakavinu. Savadak ar bij sakusi didities un sagriezties vispar skersam, spardija karuseli utt. Pakavina, ja paknosas, tad aizmieg un gulj talak. Tik, cik nosperas parasti. Sev blakus nekad neesmu atstajusi gulet. Aa tik laikam vienreiz no rita pakavina. Bet sapratu, ka ta nevaru pagulet ne es, ne vina. Kad bija kadi 2 menesi, mums bija liels cinins kadu 2 nedelu garuma par gulesanu gultina,'jo vienu bridi man guleja tikai uz vedera pozicija veders pret vederu. Ar laiku palika vinai pasai ta gruti gulet...katra zina fiziotereite ari pateica, ka,'ja vina labak gulj pakavina, tad, lai ta gulj.
Lielaja gulta neatstau gulet vienu pasu. Nu dazas reizes esmu grekojusi, atstajot uz mazu britinu, bet censos ta nedarit. Tagad,'kad beidzot kartigi veljas, tad vispar....
A lidz galvgalim bebisi tiek atsperoties ar kajam un ta kaut ka aizsluc. Ari ar visu pakavinu es vinu medzu atrast sagriezusos galigi skersam, ka vina no ta izperusies lauka.
Tomer no tabletem pargaju uz spirali. Cerams, ka man negadisies ka robitei, bet sadi jutos ertak. Nav jadoma, cikos kas jadzer utt. Nu, ja bus lemts, tad bus...bet vispar ceru, ka si kontracepcijas metode labi stradas :-)
Kad spirali man lika, vispar gandriz neko nejutu. Pirmo dienu pavilka vederu, bet tad bija ok. Pagaidam esmu sajusma8-)