Sveikas jaukās māmiņas,cītīgi sekoju jūsu sarunām,bet pati tā arī neko neesmu ierakstījusi..Mazā puncī dikti sparīgi ir sākusi rotaļāties un paliek ar vien grūtāk,ļoti patīk mammai pa rībām sist,esam pareizajā galvas guļā iekārtojušās jau no 22 nedēļas,tik vienīgi satrauc,ka mums ir vāji,bet tomēr ap kakliņu aptinušās krelles,tāpēc savam sirdsmieram iešu uz 4 USG marta beigās,ļoti,ļoti ceru,kad mazā varbūt būs viņas noņēmusi(ārsts teica,kad tā mēdz būt). Man šī ir pirmā grūtniecība,tāpēc viss ir jauns un nezināms,ja visu grūtniecību biju mierīga par dzemdībām,tad tagad,kad palicis vien mēnesis ar kapeikām sāk nākt virsū bailes,bet tā kā man visa grūtniecība rit ļoti mierīgi un harmoniski,ceru,ka arī dzemdības būs tādas,vēl mierinājums,ka mazā punča iemītniece ir padevusies maziņa augumā un svarā,tāpēc ārsts prognozēja vieglas dzemdības!! Jau esmu pirmās drēbītes izmazgājusi un izgludinājusi,ratiņi stāv jau vairākus mēnešus "gatavībā",tik gultiņu izlēmām pirkt,kad mazā ieradīsies pasaulē un jāsāk piepildīt somu uz slimnīcu,man tāds jautājums,kuras jau ir māmiņas,kādā laikā jūs sākāt izjust viltus kontrakcijas un cik pagāja aptuvenais laiks,kad sākas dzemdības? Tā nesakarīgi sanāca pajautāt,bet ceru,ka sapratāt!! )) Lai jums jauka šī diena,jūs esat burvīgas mammas!!(l)(l)(l)