labrīt visām :)
Klau, kā iet dvīņu mammai?:) Aizmirsu tagad niku galīgi, tik forša likās, žēl, ka vairs neierakstās :(
Jautājums
visām mammām, kurām nav slinkums atbildēt( + varbūt bijusi pieredze) :)
Klau, es vairāk kā mēnesi biju uz slimības lapas: milzu tonuss, gultās režīms un spontānā aborta draudi.
BEIDZOT!!! Es jūtos labi, tonuss pazudis, varu kaut ko padarīt, līdz ar to , es vēl esmu uz novērošanu līdz 1.martam, tad man noslēdz sl.lapu. Takā mans darbs ir pasmagā sfērā, gan morāli, gan fiziski + nakts maiņas.
Pašreiz ārste izrakstīja darbam tādu "izrakstu" , ka nevaru strādāt nakts maiņas( tas ir loģiski) , nekādas cilāšanas neko smagāku par grāmatu, samazināt darba laiku (man tas ir 12h) Man ir superforšs darbs, ļoti saprotoša vadība, palielam, šaubos vai viņi spēs man piedāvāt atbilstošus darba apstākļus, un tad viņiem
teorētiski būtu mani jālaiž apmaksātā atvaļinājumā, ne? ( Vai kādai ar to bijusi pieredze)?
Es , ja godīgi, gribētu pastrādāt(man 1. aprīlī atvaļinājums, pēc atvaļinājuma jau sākas dekrēts), sanāk tikai mēnesi, bet man ir dikti bail par sava mazā un savu veselîbu, nezinu vai ir vērts pastrādāt, atkal paliek slikti, un atkal riņķa dancis sākas no sākuma :/
Ko jūs darītu manā vietā, nu tā.. filozofējot. Rīt aizbraukšu līdz savai tiešajai vadītājai, bet tgd man vienkārši gribētos dzirdēt jebkādu viedokli/pieredzi..