Biju vakar ar savu bēbi uz 1.mēneša svēršanos/mērīšanos. Sajutos tik slikti,bebis gandrīz tikai par pus kg pieņēmies svarā no dzimšanas svara,viņam nepietiek ar manu pienu. Likăs,ka mazulis pa dienu ir tik nemierīgs dēļ vēdersāpēm un tādēļ gandrīz visu dienu turēju viņu pie krūtīm,bet kā izrādās,viņam vnk nepietika,lai būtu paēdis. Pa naktīm gan piecelas,paēd un guļ 2x pa 4 h. Cik es slikta māte,ka to nepamanīju :( ehh,tad nu ar sāpošu sirsniņu sākām pieoebarosanu pēc krūtsēšanas,bet tikai pa dienu. Protams,bērniņš uzreiz laimīgs un saldi čuč,pat modinu pēc apm.2 h :)
Pašai piena ir daudz krūtis,tek ik pa h vai 2 h,kā arī,kad baro,tad otra krūts vienmēr tek,tik man tas piens nav sātīgs :(
Man ir jautājums,tām,kas arī paralēli dod/ir devušas pudeli. Kā Jūs zinat,ka bebis jau ir izēdis to krūti un,kad dot pudeli?un vai Jums izdevās pēc tam pāriet atpakaļ tikai uz krūtsēšanu?es tik ļoti vēlos barot bērniņu ar krūti,bet,protams,galvenais,lai bērniņš ir paēdis :)
Un Jūs kăda lietojat Milupa putru? Vakar iegădăjo to,jo nedaudz cena atšķiras un domāju sākt ar lētāku putru. Neesmu šeit manījusi,ka kāda to pieminētu. Vai tā ir slikta? :D