Maija :), jā, ēd vēl joprojām pusporciju. Tas bija pirms dažām dienām, kad es rakstiju par to, ka mani uztrauc. Bet es tikko biju pie pediatra ar mazo un man ir iestājies miers. Viss ir kārtībā, lieka panika. :D Nu kā jau vienmēr...
Svara pieaugums starp 1. un 2. mēnesi ir +890g.
Nomainiju maisijumu no Aptamila uz Friso. Bēbis omulīgāks palika. Laikam labāk garšo. Nopirku arī Wee iepriekšminēto miega tēju. Es gan to tējiņu dodu viņai visas dienas garumā, tā kā es dodu dzert tikai pa drusciņam, bet es uztaisu tos 100ml un vakar viņa visus 100ml arī pa visu dienu izdzēra. Traks skuķis, traks.
Bijām šodien pie neirologa. Vakar pediatrei nepatika, ka meita tāda stīva viņai rokās bija. Bet es arī dakterim rokās būtu stīva, ja man pēkšņi svešs cilvēks uzkluptu karinātu rokās un censtos izkustināt ekstremitātes. Un viņu neinteresēja, tas ka otrdien bijām bijušas pie osteopāta. Bet neko šodien bijām pie neiroloģes. Ļoti jaukas sievietes, kas ar mazo sākumā aprunājās, iepazinās, pačubinājās un tikai tad sāka kustināt un protams, ka bērns viņai attiecīgi ļāvās. Un tad kad es neiroloģei pateicu, ka esam bijušas pie osteopāta, tad viņa īsi pateica - ui, tad jau man vispāŗ nav ko darīt, tad esmu droša, ka mazajai viss ir kārtībā. Vienīgais ko iedeva, tas ir nosūtījums pie rehabilitaloga, lai ieliek rindā uz vingrošanu. Jo mazā man uz vienu sānu čut čut šķība (nu jau salīdzinoši taisna, tāpēc zinu, ka drīz jau būs pavisam taisna), ar domu ja nebūs iztaisnojusies kamēr pienāks rinda vingrošanām, tad varēsim pavingrot, bet ja būs, tad varēsim atteikties.
Nu lūk tādi mums piedzīvojumi.
Un meita sākusi spēlēties ar šo:

uzsit ar roku un tad ilgi pēta kamēr kustās un vēl kādu laiku kamēr nekustās, atkal uzsit ar roku un pēta, uzsit un pēta. :D Vienīgi viņa pēta nevis šo krāsaino pusi, bet otru. Taurenim otra puse ir melnbalta ar punktiņiem un strīpiņām. Krāsas pagaidām viņu neinteresē.