Man ar sodien mistiska summa pirmo reizi ienaca, sapratu, ka 171 proporcionāli par novembri... pirma maminalga jau ar bus maza,labi,ka tie 171 pilni,normala nauda tikai janvara beigas...
Karafe, es solījos drēbes un mantas vairs nepirkt, bet vakar iegādājos Moony 4x25=100eur tad Biotēkā eļļu - savai bebei un drušķām, druškām, kas jau piebaro, eko putriņas no Biotēkas un no cibucabu tur samaksāju 70 eiro, tā kā, nu tā!
Becky, man iet tieši tā pat. Solos sev, solos vīram :D bet regulāri attopos ar kvantumu jaunām lietām mazajai un tukšu maku :D
Un cibucabu groziņš jau atkal gaida ieskaitījumu :D ak šausma :D
Tikko iznācām no masāžām, tā mazo izmurcīja, ka šī aizmiga pat līdz mašīnai neaizejot :D Bet nu slinka viņa man riktīgi, galīgi vingrot negribēja, brēca vienā brēkšanā. Redzēs kā būs rīt.
tikko runājāt par pasūtīšanām.. ja kāda vēlas sūtīt no tesco tad varu iedot kodu, kurš piešķirs 10% atlaidi, bet jaizlieto līdz 28.12.. ja interesē tad PM
Becky, atlika tev tikai apvaicāties un nauda ieripoja kontā. Tikai man arī tādas dīvainas summas, no tiem 171eiro ieskaitīja 55.48eiro. Un BKA naudu gan par novembra dienām, gan visu decembri. Tagad nesaprotu, nākošā nauda tikai februārī būs? :o
Hypocrate, nu re, mana tirkīzkrāsas maka naudas piesaistīšana strādā!:D
Par Tevis rakstīto - tad tā sanāk, ka nākammēness būs tad tie 171 tikai, bet uzzvani, viņi normāli izskaidro!
Parlaimé man ir Fisher Price Starlight Papasan - mazajam patīk un man dzīvi atvieglo. Liels pluss ir tas, ka var gan uz baterijām, gan no kontakta darbināt.
Medusmaize, tas ir bkopšas pabalsts. Vecāku pabalsts ir tas, ko rēķina no vidējās izpeļņas, bet tas 171 visiem vienāds (kas ticis pieprasīts pēc 01.10.)