Dažkārt gribētos dažus ārstus labi tālu pasūtīt - tad svars par mazu un jāsteidz piebarot, tad atkal par lielu un iesaka zīdainim tik daudz ēst nedot (gribētu gan redzēt kā ko tādu dzīvē realizēt)! Manuprāt, tām tabulām reti kurš atbilst un daži ārsti neizvērtē konkrēto bērnu, bet "tupi" noskalda - par maz/par daudz. Man meita arī 2.mēnesī ir 60cm gara un sver 4.8kg un ir smaidīga, aktīva, labi guļ. Ģimenes ārstei neapnīk klukstēt, ka jāpiebaro, jo svars par mazu (+600g/mēnesī), bet neirologs saka, ka neko piebarot papildus nevajag, jo attīstās atbilstoši laikam un bērns ir vesels. To, ka bēbis vesels un normāls ar savu mazo svaru apstiprināja arī ārste, kas veica vēdera USG un arī izteicās, ka nevajag nekādus maisījumus.
Jā, arī var redzēt ribiņas, kad viņa virs galvas stiepj rociņas un izstiepj kājiņas - un? Man arī tādā pozīcijā ribas redzamas, lai gan ir +6kg "pa virsu normai" - tad man arī tauku oderi vajag mākslīgi uzēst.. ai, nedaudz "sacepos"! Dēļ ģ.ā. vecmodīgajiem uzskatiem esam piedzīvojuši ne vienu vien satraukumu pilnu dienu un pat asaras, tādēļ uz 3.mēneša vizīti iesim jau pie cita ārsta, kas objektīvi izvērtēs mūsu bērniņu, nevis skatīsies savām PSRS laiku tabulās un ievedīs mūs depresijā.