Meitenes, kuras domā par sētiņas iegādi, bet uztraucas par mājoklī aizņemto platību. Patiešām no sirds iesaku apdomāt iegādāties ceļojuma gultiņu ar vienu atveramo daļu.
Mums ir tieši šī
hauck fun for kids.
Te var redzēt bildē, cik liela ir salikta gultiņa somā, lai parādītu, ka neiazņem daudz vietas.
Te var redzēt, ka tās gultiņas var feini uzķūnēt, lai derētu arī jau no pašām mazā pirmajām dienām.
Karuselīši, pārtinamā virsma, "kabatiņas" pamperiem, krēmiem, salvetēm utt., var arī piepirkt klāt saules sargu.
Pirkām vēl klāt matraci, jo pamatne ir cieta.
Lieliski noderēs kā sētiņas alternatīva tik te pluss ir tāds, ka var zem tās gultiņas pabraukt ar putekļu sūcēju un slapju lupatu :)
Ietaupa vietu mājoklī, ir viegli transportējams, var droši nest siltajā sezonā laukā, jo ir viegli kopjams (gultas kājiņas ir masīvs plastmass, ko var viegli notīrīt).
Tās rāvējslēdzēja durtiņas noder vēlākam laikam, kad bērns pats rāpjas iekšā un ārā.
Mums šī gultiņa aizvien stāv viesistabā. Kad nepieciešams, lai meita nejaucas pa kājām, lieku iekšā, durtiņas ciet, salieku mantas un bērns spēlējas un bez problēmām mani uzrauga. Pati labprātīgi tur rotaļājas. Vēl spēlējam "mājņas" :D Lieku pāri gultiņai lielo segu (kā jumtiņu) un tad meita pārlaimīga lien iekšā un sauc mani, lai meklēju :D
Gultiņa ir ļoti stabila. Noder izbraucienos, lai nav jāspiežas visiem gulēt kopā, noder, ja brauc ciemiņi ar bērniem nakšņot- tad mans bērns savā gultā, ciemiņu bērns guļ ceļojuma gultā. :)
Man ir arī sētiņa, kuru neizmantoju un tagad domāju, kādam nopārdot, jo zinu, ka arī nākamajam bērnam tādu neizmantošu- nav funkciju, kā tikai bērna norobežošana un vietas aizņemšana.