engelens
Neesmu pareiza, vismaz ne tā, ka iespringstu par kaut ko. Man pietiek ar savām zināšanām un lasītprasmi, lai saprastu, vai produkts piemērots bērnam. Tā kā pati cenšos sekot līdzi savai ēdienkartei, tad nedošu bērnam pēkšņi kaut ko, kas pašas uzturā nav lietojams (paku sulas, tie paši kārums sieriņi, arī govs pienu nelietoju īpaši daudz). Mans darbs esot BKA ir bērna aprūpe, par ko man tiek maksāts pabalsts. Paldies dievam, arī vīrietis neuzskata, ka sēžu mājās bezdarbībā, uzgrūstams man mājas darbus. Tad nu galīgi neiespringstot veltu no rīta pāris minūtes putraimu iebēršanai karstā ūdenī un uzgaidu 20min, līdz gatavs. Arī pusdienās 3 min nomizojot un sagriežot dārzeņus un ieliekot tvaicētājā. Ne pārpūle, ne zinātne. Tāpat veikalā no plaukta paņemt parasto lakto vai balto jogurtu, nav sarežģītāk par jebkuru citu. Un auzu putras vietā paņemt iepriekšminēto rīsu, griķu, prosas, kukurūzas arī nav grūti :) tā kā, no stress, dāmas :)
Neuzskatu, ka pa velti ir kaut kādas pamata vadlīnijas, pie kurām IESAKA pieturēties, tas pats cukurs, sāls, rieksti, medus, piens. Gan jau bērns paspēs to visu nogaršot attiecīgajā vecumā.