Bēbīšu un māmiņu BEZTĒMA

Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Tad nu uzsākam pirmo lielo beztēmu.

Tāpat kā parastajās beztēmās varam dalīties ar ikdienas sajūtām, piedzīvojumiem, uzdot jautājumus par sev interesējošām tēmām.

Atsevišķa sadaļiņa,kur māmiņām aprunāties.

:)

18.11.2013 14:10 |

10 gadi
Reitings 4416
Reģ: 08.10.2013
Papau, taisnība jau Tev ir. Es ticu, ka šis forums daudzām mammām ir vienkārši mazs rituāls, lai atslēgtos no ikdienas rutīnas, problēmām utt. Ticu, ka katrai mammai ir vismaz reizi pavīdējis jautājums galvā "Vai esmu laba mamma?". Tā nu sieviete meklējot nelielu atbalstu, saņem vienkārši apstiprinājumu, ka viņa sava bērna dzīvē ir teju ļaunākais bubulis. Ar mīlestību 9 mēnešu garumā iznēsātais bērns nu ir nokļuvis briesmones rokās- nepareizi tur, nepareizi aijā, nepareizi guldina, nepareizi ģērbj, nepareizi baro, nepareizi audzina utt. Negācijas ir VISUR un tās pietiek šai pasaulē pār pārēm, tad kāpēc apzinīgi to vēl vairot? Mēs taču visi pieauguši cilvēki, ne? Kāpēc nepasniegt roku, bet grūzt cilvēku vēl dziļāk bedrē?

Jā, āda ir jāaudzē, bet neesi pamanījusi, ka ir cilvēki, kas ir aiz tās savas ādas aizauguši tik tālu no cilvēcības, ka pat uz ielas nepamanīs kritušu cilvēku?
20.11.2014 12:19 |

10 gadi
Reitings 1530
Reģ: 29.01.2009
lexxie - tu esi tik pareiza... Es vispār nekad neiedomāties skraidīt pa analīzēm, lai noteiktu vai nepieciešams D vitamīns vai ne... Nesaprotu, tās māmiņas, kurām pietiek laika visam šitam...
Es pat jau esmu nospļāvusies un nepētu ne pumpas, ne pampera saturu, jo tās pumpas kā parādās, tā noiet - OK, moš alerģija, bet kamēr tas ir "parādijās un pēc pāris dienām pazuda", lai viņa ir! Daudzi uzskata, ka tas ir tieši labi, jo organisms pamazām pierod. Par kaku krāsu nemaz nerunājot, starp citu es nemaz nezināju, ka mammai apēdot pāris banānus, ar krūti barots bērns iedzīvojas gļotainā pampera saturā! :D
20.11.2014 12:19 |

10 gadi
Reitings 4416
medusmaize, sit pieci! Esmu šīs mājaslapas fans! Man tā šokolādes kafijas kūciņa ir saglabāta pie receptēm, lai kādā jaukā dienā izmēģinātu :)

Es jūtu, ka man tas teiciens "sanāca čībiņas" čē pē vietā sāks iepatikties :D

Skarot ēdienu tēmu māmiņu diskusijā, atļaušos kā māmiņa citai māmiņai padalīties :D

Gitāaaaa!!!!!! Šī daļa veltīta Tev :)

Vienā tēmā Tu minēji par WOX un kūkas maltītes gatavošanu, prasot, ko vēl no Favel aizņemties? :D
Re, izmēģini šo recepti! :)
Mans vīrs ir sajūsmā, ņemot vērā, ka šis ir veģetārs, bet sātīgs ēdiens.
Skaties te.
20.11.2014 12:27 |

Reitings 2310
Reģ: 09.06.2009
Favel,es gribu!!!! Buus jaauztaisa kas liidziigs, man vispaar uz veikalu jaabrauc peec paikas, bet Evans tikko atluuza, un es esmu slinka palikusi, jau aizvakar paskreeju radaram garaam,tagad gaidiishu savu daargo ziemassveetku paarsteigumu!!! Stulbums, viirs nebuus prieciigs. :D
20.11.2014 12:31 |

Reitings 2191
Reģ: 27.09.2012
weee- varbūt drīzāk pa karstu, es šodien darīšu visu savādāk! likšu mazo ari citā istabā, lai viens pats klusuma ir un pavērošu vai tad ir izmaiņas.Jo vainīgi var būt daudzi faktori, es mēdzu stradat pie datora, tā pat arī manējais, nu mazums no visa pa drusciņai un traucē.Tā pat arī tas ēdiens,jāmēģina un jāskatās kā būs :)
20.11.2014 12:32 |

Reitings 514
Reģ: 29.01.2009
Vispār interesanti, jau četras naktis nedodu mazajam ēst, viņš nekliedz, tikai mazliet pačīkst, bet var negulēt pat četras stundas. Viņš cer, ka iedos ēst, ka neiet gulēt? :) Gribētos uzvarēt šajā cīņā!
20.11.2014 12:34 |

Reitings 451
Reģ: 29.09.2013
tille - sūti paiku uz mājam, es tā bieži daru, negribas neko staipītt :D
20.11.2014 12:36 |

10 gadi
Reitings 4416
tille, nezinu, kur iepērcies Migros vai Coop, bet vari veikt online iepirkšanos. :) Man pieredze ar Migros piegādi. Nekādu sūdzību- viss vienmēr super skaisti sapakots. Saldētā pārtika pa aukstummaisiņiem salikta. Kurjers vienmēr visu pienesa pie pašām durvīm :)
Manuprāt, laba alternatīva.
20.11.2014 12:37 |

Reitings 346
Reģ: 21.05.2014
Favel Es ziemassvētkos plānoju šo
Ja nocietīšos tik ilgi gaidīt! :D
20.11.2014 12:37 |

Reitings 346
Reģ: 21.05.2014

Reitings 2310
Tesoro, buus man tieshaam jaapsver taa doma. Jo mes dziivojam taadaa vietaa,kur uz veikalu ir jaabrauc, gaajiena attaalumaa nekaa nav,,, kameer satuntuleeju sevi,siiko...aizbraucam,tad veikalaa ratos vinjhs,otraa rokaa grozs,tur stumdos,gruustos...man patiik taa leenaa garaa tur visu aspkatiit,bet vinjam jau apnicis un karsts ziemas jakaa... Un parasti sanaak arii kaut ko aizmirst pamjemt,, naja,buus jaapasaak suutiit laikam.

Man vispaar vajag idejas,ko gatavot,jo mums sestdien ciemos naak viira koleegji un vinju sievas,kopaa buusim 6 pieaugushie,un vajag uztasiiit kaut ko special,jo vinji vienmer muus uznjem ljoti glauni,bet man nav ideju...
20.11.2014 12:39 |

Reitings 2310
Jaa,es izpeetiishu migros. Laba doma, paldies favel. Un iesaki,ko man taadu lepnu galdaa uzlikt. :)
20.11.2014 12:40 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
Ms._K , saka ka bēbīšiem labāk , lai ir pa vēsu , nekā pa karstu, bet manai vajag lai ir ne tā ne šitā ...
20.11.2014 12:44 |

Reitings 11429
weee un Gita, es tepar vien esmu :D Es gan retāk tagad ienāku palasīt cosmo un retāk komentēju šeit, jo liekas,ka savu esmu izsmēlusi jau un strīdos man pat negribas iesaistīties un zinu,ka kko te pateikšu, tad uzreiz daža laba nāks strīdēties ar mani, ka es nepareizi daru. :D

Es ik pa laikam palasu un brīnos par to kā tik ļoti var iespringt uz pareizumu. Bet tā nav mana darīšana, katrs dara kā grib un ir mammas,kas domā,ka bērnu audzināt ir kaut kāda zinātne un cenšas no dzīves izpelnīties vislabāko atzīmi par to.
Nu es tā nedaru un apzinos,ka daudzas te par to šausmināsies, bet es savam bērnam dodu pagaršot tik pat kā visu. Vasarā,kad viņam bija pusgads, viņš ēda arī saldējumu. Protams,nejau lielos daudzumos. Jā un arī auzu pārslu putras viņš ēd. Un arī šokolādi šad tad, kā arī iecienīti ir Selgas cepumi ar pienu (to pašu govs pienu,kas ir teļiem domāts) un Kārumiņa sieriņi, kad bijām Latvijā, devu arī rīsu putras ( tās anneles vai kā viņas saucās )
Tagad viņš jau man ēd to pašu,ko mēs ēdam, vismaz pusdienās noteikti. Vai tā ir zupa vai vista vai kotlete. No visa pa drusciņai var dabūt bez problēmām.
Un govs pienu nevar dot līdz 3 gadu vecumam? Kas to teica?
Mums te UK ārsts pateica,lai no 1 gada vecuma ņemu bērnam nost piena maisijumu un dodu govs pienu tā vietā. Man tas likās wtf un es neņemšu piena maisijumu nost :D Bet govs pienu es viņam dodu no kādiem 10 mēnešiem jau.

Bet nu gan jau sēžot mājās, lielākajai daļai mammu šīberis jau ir aizvēries, tāpēc sevi nodarbina ar kkādām lietām,uz ko nevajadzētu tik traki iespringt. :D Es pilnīgi ticu tam, jo dažreiz pašai liekas,ka jumts aizbraucis un sāk parādīties kkādas stulbas idejas :D
20.11.2014 12:46 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Kā jūs domājat, no cik gadu vecuma bērnam pirkt pirmo sunīti? Lūkojos uz mazajiem Maltas suņiem, bet varbūt pa agru..
20.11.2014 12:46 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Super, ka Favel beidzot ir savs food-blogs! Es gaidu to balto torti (laikam Tavas vārdadienas) ar rozēm.
20.11.2014 12:50 |

Reitings 3157
Reģ: 19.04.2014
Favel, izskatās varen garšīgi. :) Būs jāizmēģina. Būs labas pārmaiņas no ierastajiem gaļas ēdieniem.
Bet vispār mēs te baigi novirzijām tēmu.. :D http://cosmo.lv/forums/topic/172889-gatavojam-novembri/

saka ka bēbīšiem labāk , lai ir pa vēsu , nekā pa karstu, bet manai vajag lai ir ne tā ne šitā ...
šis arī ir varensarežģīts temats. Es vakarā bērnam sedzu virsū plāno vilnas sedziņu bet uz rīta pusi nomainu uz silto vilnas segu, jo uz rīta pusi meitai rokas dikti aukstas. Pēdējās naktīs vēl velku viņai cimdus rokās uz nakti, jo viņa plātoties un dīdoties izvelk rokas no segapakšas.
20.11.2014 12:52 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
kari, es nezinu, kas ir maltas sunītis , bet mājdzīvnieku meitai dāvināšu, kad būs interese un apņemšanās pašai par viņu rūpēties, suns manās mājās kategoriski, neviens vairs nespers ķepu, bet kaķi, peles, šinšilas un putni , lūdzu ...
20.11.2014 12:52 |

Reitings 11429
Es tagad esmu ļoti iegrimusi dzimšanas dienas baļļuka rīkošanā. Mēs nebūsim daudz, līdz 10 cilvēkiem, bet gribās visu tā smuki. Pasītiju dekorācijas, balonus, tortes cepšana jau izplānota, kaut kādus salātus taisīšu un uzkodas. Iešu cālī meklēt arietas bilžas no dzimšanas dienas ballītes, atceros,ka tur bija viskaut kas labs.

Vakar vakarā bēbis jau atdzīvojās un jutās daudz labāk. Naktī arī normāli gulēja un temperatūra ir prom. Šodien jau pavisam labs, šiverējas, liek savus lego klučus un demolē viesistabu :)
20.11.2014 12:53 |

Reitings 451
Reģ: 29.09.2013
tille, tad tev tiešam jaieperkas internetā, man patīk , parasti sūtu lielos produktus, un pati ejot uz veikalu ari neko daudz nevaru atnest, grozu lieku uz ratu rokturi , to ātri piekrameju, es labāk sūtu uz mājam, jau kaut ko aizmirstu aizeju pakaļ, man lielais veikals arī sanāk patālu, kamēr sataisamies, aizejam , mazais jau grib ēst.

Mammas, kāda atsauksme par šim putrām ?
20.11.2014 12:53 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits