weee un Gita, es tepar vien esmu :D Es gan retāk tagad ienāku palasīt cosmo un retāk komentēju šeit, jo liekas,ka savu esmu izsmēlusi jau un strīdos man pat negribas iesaistīties un zinu,ka kko te pateikšu, tad uzreiz daža laba nāks strīdēties ar mani, ka es nepareizi daru. :D
Es ik pa laikam palasu un brīnos par to kā tik ļoti var iespringt uz pareizumu. Bet tā nav mana darīšana, katrs dara kā grib un ir mammas,kas domā,ka bērnu audzināt ir kaut kāda zinātne un cenšas no dzīves izpelnīties vislabāko atzīmi par to.
Nu es tā nedaru un apzinos,ka daudzas te par to šausmināsies, bet es savam bērnam dodu pagaršot tik pat kā visu. Vasarā,kad viņam bija pusgads, viņš ēda arī saldējumu. Protams,nejau lielos daudzumos. Jā un arī auzu pārslu putras viņš ēd. Un arī šokolādi šad tad, kā arī iecienīti ir Selgas cepumi ar pienu (to pašu govs pienu,kas ir teļiem domāts) un Kārumiņa sieriņi, kad bijām Latvijā, devu arī rīsu putras ( tās anneles vai kā viņas saucās )
Tagad viņš jau man ēd to pašu,ko mēs ēdam, vismaz pusdienās noteikti. Vai tā ir zupa vai vista vai kotlete. No visa pa drusciņai var dabūt bez problēmām.
Un govs pienu nevar dot līdz 3 gadu vecumam? Kas to teica?
Mums te UK ārsts pateica,lai no 1 gada vecuma ņemu bērnam nost piena maisijumu un dodu govs pienu tā vietā. Man tas likās wtf un es neņemšu piena maisijumu nost :D Bet govs pienu es viņam dodu no kādiem 10 mēnešiem jau.
Bet nu gan jau sēžot mājās, lielākajai daļai mammu šīberis jau ir aizvēries, tāpēc sevi nodarbina ar kkādām lietām,uz ko nevajadzētu tik traki iespringt. :D Es pilnīgi ticu tam, jo dažreiz pašai liekas,ka jumts aizbraucis un sāk parādīties kkādas stulbas idejas :D