Man arii ir taads baby cook. Maksaaja kaadi 120 euro man liekas. Ljoti praktisks liekas pirmos 5 meeneshus,jo mums nebija zobu. Ka 5 meeneshos saaku piebarot,tad taisiiju biezeniishus utt, bet peec tam paatraucu,un labi,ka taa,jo tagad nav probleemu,deels eed visu to,ko mees pashi- riisi,grikji,makaroni,kartupelji,kinoa,leecas,pupas, tomaatus,gurkjus,galju(gan balto,gan sarkano), zivis, putras, augljus. Bet man draudzenei reaali ir murgs tagad,jo vinja veeljoprojaam tvaicee un dod tos paaris daarzenjus,kas deelam garsho, elam 2 gadi un 3 meeneshi.. Bet neko citu need,taapeec tik.iidz ir ciemos,restoraanaa ,pie omes,saakas panika,jo vinjhs neko need,tikai savus brokoljus,burkaanus un cukini. Manupraat,baigi pierod pie taa,kas tas baby cook ir aatri un eerti, bet beigaas paliek slinks un mazajam dod vienveidiigu paiku. Bet citaadi,labs ieguldiijums. Plaanoju naakamjiem arii vinju lietot,bet tikai saakumaa.... Manupraat, 10 meeneshi ir ok laiks,lai iepaziistinaatu arii ar frikadelju zupu un tomaatiem ar kreejumu.pankuukaam,shampinioniem...Vismaz muusu gadiijumaa tas viss ljoti labi sanaaca un visi esam apmierinaati un prieciigi.