Oi, lauku tīros produktus es pati nevaru ieēst - nu tur krējumu, pienu. Liekas daudz, daudz par treknu, bet nu es dzimusi, augusi pilsētniece...pieradusi tikai pie veikala piena :D Ar pienu gan es grēkoju...mēs mājās dzeram semi-skimmed pienu (whole būtu trekns pilnpiens, skimmed vājpiens...nu semi-skimmed ir pa vidu), man whole piens negaršo...nu un kaut kā nav iegājies pirkt puikam atsevišķi whole pienu, bet, kad sāku piebarot, tad lietas, kuras pirku spec. puikam (biezpiens piem.), tad pirku pilnpiena. Bet nu jā, viņš man no gada 100% no kopīgā katla ēd, es tik piedomāju mazliet pie garšvielām, sāls un daudzveidības. Es pat neatceros kā mums visa tā piebarošana notika...baigi ātri viss aizgāja. Viņam ļoti garšoja (un vēl tagad ļoti garšo) visparastākā vistas zupa. To devu jau ap 10mēn vecumu, ja ne ātrāk. Vnk uzvāra vistas buljonu, gaļu noņem no kauliem, sagriež mazos gabaliņos, atpakaļ buljonā. Pierīvē burkānus un pieliek vissmalkākos makaronus (es parasti izmantoju olu makaronus, tie nepiebriest un paliek tādi smuki, mazi, smalki salmiņi) nu un bik kāda garšviela, cik nu katra uzskata par vajadzīgu, es liku tā, lai ir garšīgi. Nu un pasniedz ar kripatu krējuma (ja grib). Mazākiem bērniem var bik saspiest ar stampiņu, bet nu tur viss ir tik mīksts, ka īsti nav, ko spiest. Bērniem parasti dikti garšo un, pēc manām domām, zupa tomēr tāda feina atslodze puncim.