Mans isais dzemdibu stasts.
Tatad, 7 dienas pirms noteikta termin pus2 pa dienu saka tecet udeni. Pie tam vel, negazas bet pa britinam pateceja un parstaja. Biju dzirdejusi, ka, ja var apstadinat, tadntie nav udeni. Es vareju apstadinat un kad atslabinajos, atkal pa biskinam teceja. Sapratu, ka tik ilgi tomer nevar curat. Pateicu viram, ka laikam jabrauc uz slimnicu. Savacu atlikusas mantas un braucam uz skimnicu. Tur izradijas, ka ir 3 cm atverums. Un udeni tekot skerseniski, jo urinpuslis prieksa. Gaidijam 3 h, kamer saks vairak valja. Lidz tam neko nedarot. Pec 3 h atverums bija tik kadi 4 cm. Iedeva tambletiti. Lika gaidit vel 2-3 h. Pagaja aptuveni stunda.veljprojam ik bridi teceja udeni. Reali stulba sajuta. Kados 8 gaju pie arstiem ar jau lielakam kontrakcijam. Tad jau mani atstaja dzemdibu zale. Virs aizgaja ap pus9. Priecajos, ka tad, jo tad sakas vistrakaks kontrakcijas. Likas, ka mani vnk pushu plesh. Elpoju, cik vien speju pareizi. Gaidu, kad pie manis kads ienaks. Man iedod vvienu tabelti un ielaizh noshpu. Sakas spiesanas sajuta. Spiest nelauj. Saku, ka nevaru nespiest, ka jau pats organisms spiezh. Jautaju, pec cik ilga laika varetu dzemdet. Man saka, ka ne atrak par pa pasnakti. Bac plkst. Pus10 vakara, bet kontrakcijasnik pec paris min un loti lielas. Domaju, ka man jau gals klat, bet jutu, ka jaspiezh. Daktere pasktas atverumu un lauj spiest, bet ta pa istam. Spiezhu spiezhu, viss kkur stav uz vietas. Tad liek mani uz dzemdibu solina. Utr jau viss atrak notiek un liek parcelties uz dzemdibu gultu. Pielika sistemu, jo arstiem skita, ka pasrak leni viss notiek. Spiezhot, kontrakcijas pat nesapeja. Peksni izspiedu bernu, var teikt, viena piegajie a, kad galva bija ara plskt. 22.20. Mani nedauz sasuva, paguleju 2 h uz galda un pe. Tam asr bernu man rokas ratinkresla veda uz palatu. Uzreiz masina pielika mazo pie kruts.