Vai kaada no Jums ir likusi ilgviljnjus? Man ir diezgan gari mati (liidz pus mugurai) un biezi, lai ieveidotu matus nepiecieshams flakoninjsh lakas. Gribeetos skaistus, cirtainus matus, un iztikt bez muuziigaas laku puushanas.
Vai, man tagad sagribējās ilgviļņus. Visu laiku biju pret, lai gan čirkainus gribējās. Tagad saskatījos Gangstera bildes, neizskatās tik traģiski kā es savā galvā biju iztēlojusies. Man patīk. Žēl, ka nevar prognozēt, kā mani mati uz to reaģētu. :D
maribella, nu kā jau jebkura ķīmija.. :):) bet es arī savus liku ļoti sen, tiešām SEN :D tagad jau maybe tie līdzekļi "veselīgāki".. bet jā, man arī bija kā vienai meitenei augstāk.. es kādus 2 mēnešus biju priecīga, pēc tam taisnoju, jo apnika lokas.. :D
Man ir BIOilgviļņi! Sastāvs ir pavisam cits, kā ķīmiskajiem. Būsim reāli - ar maijpuķīšu uzlējumu mata struktūru nevar izmainīt, bet tas vair nav tas padomju laiku švammesmatuilgviļņu sastāvs:D Turklāt - liekot bio, procesā mati netiek karsēti, cepti, dedzināti (kā tas notiek, liekot ķīmiskos ilgviļņus)!!!!
Es arī esmu taisnojusi, bet nu tās ir pirmās piecas minūtes, jo izejot laukā, mati saveidojas lokās:D Tāpēc apbrīnoju tās, kuras var stundu taisnot matus priekš 5 minūtēm :D Man pietika ar 2 reizēm, eksperimenta pēc.