Manā ģimenē tradīcija katru gadu valsts svētkos gatavot Saldo Bruneti, jau daudzus gadus. Principā šo "kūku" ēdu reizi gadā, tad tāda īpaša sajūta, aizbraucot ciemos pie tuviniekiem, šī tradīcija mums aizsākās jau, kad biju bērns.
karpu uzcepām, kā arī kūku šokolādes-biezpiena-melleņu un gaļas rulīšus un mājās taisītus fri kartupeļus. Rīt varbūt vēl kādu salātu sataisīsim He he he :D
Neko.
Esmu šobrīd viena, draugs ārpus LV darba dēļ un 19tais ir darba diena arī man. So - kāds vēl galds? :D Sev un kaķim es to galdu klātu? :D Es domāju, ka šoreiz es vnk atpūtīšos, izgulēšos, veseļošos un gatavošos darbam.
Pildīti kartupeļi un pašcepta meduskūka ( jau ledusskapī savelkas, lai varam rīt našķoties) :)!
Man ir vēlme LV dzimšanas dienu ieviest kā svētkus savā ģimenē. Maniem puišiem arī dzirdot to, ka būs Latvijas dzimšanas diena, pirmais jautājums bija - vai būs kūka (l).
Kādreiz ar tēti arī vienmēr saposāmies unieturējām svinīgākas vakariņas, tagad tā pietrūkst :(
Šobrīd sēžu un domāju, ko likt galdā.. tāpēc ar lielu interesi smelšos arī jūsu idejās :)
Dzīvojot prom no dzimtenes, kad nav vairs tik aktuāls politiskais marasms, sāk atdzīvoties patriots manī.. Gribās ko īpašu, galu galā Latvija ir ļoti skaista zeme.. un 18. datums ir ļoti īpašs katram latvietim :)