Liegums tēvam satikt mazuli

Reitings 9
Reģ: 17.11.2013
Sveikas meitenes, man ir kāda sasāpējusi tēma, par ko vēlos parunāt un uzklausīt jūsu domas. Esmu 23 gadus jauna vientuļā māmiņa ar divus gadus vecu meitiņu. Mūsu stāsts ir kā no meksikāņu seriāliem.
Satiku puisi, iemīlējos, atdevu sevi visu. Nolēmām veidot ģimeni. Pieteicās bērniņš.
Puisis man nepateica, ka viņš ir atkarīgs. Biju kādā trešajā vai ceturtajā mēnesī, kad viņš nozaga no manas kartes naudu un nospēlēja,tai laika likās - tā ir tikai nauda, piedevu un teicu, ka tiksim galā. Tas turpinājās dienas un naktis, viņš nestrādāja, pārtika no tā ko nopelnīju es. Es tīrīju māju, gatavoju, aprūpēju viņu cik spēdama, pretī nesaņemot neko. Otra atkarība dators - ja nebija mājās, tad azartspēles, ja bija mājās tad man ejot gulēt viņš vēl sēdēja pie datora un grieza automātus tur.
Strādāju darba vietā līdz 8,5 mēnešiem, biju vienīgā apgādniece arī posmā, kad mazulītis jau teju teju nāca pasaulē, jo viņš izdomāja, ka darba vieta, kas viņam bija uzradusies viņam nav piemērota.
Mana meitiņa pasaulē nāca ar ķeizargrieziena palīdzību, viņš pie mums slimnīcā bija tikai lai pēc operācija ieraudzītu mazuli, un tad viņam bija citas darīšanas. Kamēr citām sievietēm vīri no slimnīcas atvēršanas līdz aizvēršanai atradās palātā, es biju viena! Visus draugus viņa dēļ biju pazaudējusi, jo viņam nepatika meitenes, kas bija manas draudzenes, viņas mani sabojāja... atgriezos mājās no slimnīcas, viņš atkal no mājas pazuda, jau pirmajā vakarā...es nezināju neko, neko kas man jādara, biju kā no laivas izmesta ...likās padarīšu sev galu, jo esmu mājās viena ar bērniņu, bet viņš spēļu zālē... Māja bija netīra, pa 2vām dienām ko nebiju pavadījusi mājās, izlietne bija noaugusi ar trauku kalniem...Es, biju iedomājusies, ka bērniņa gaidīšana būs svētki, ka mājās mani sagaidīs un palīdzēs... nekā tamlīdzīga!
Pirmajā naktī viņš uz bērniņu kliedza no dusmām - vai nu aiziesi Tu vai es! Es nespēju uz to skatīties, raudāju smagas asaras...cīnījos ar dēmoniem, kas iekšēji mani grauza! Manam bērniņam nebija ratu līdz 3 mēnešu vecumam, naudas it kā bija, bet pazuda spēļu zālē! Kad ieskaitīja pabalstus, viņš teica dalam uz pusēm, es par savu daļu nopirku ratus, drēbītes, visu mazulītim, kas man nebija, viņš it kā SAVU daļu nospēlēja. Aprūpē viņš nepalīdzēja, kad es bez spēkiem gandrīz ļimu uz zemes arī tad viņš izlikās to neredzam...viņam bija dators, azartspēles...
Viņš man pārmeta, ka vairs negribu viņu kā vīrieti, mums nav sexa...Bet man bija smagi, es sev nepatiku, man bija depresija, man negribējās NEKO, tikai mazās dēļ turējos. Tad pagadījās tāda situācija, ka viņš uz laiku aizbrauca un es būdama viena sapratu, ka nevēlos sev un bērnam šādu dzīvi. Mēs no viņa aizgājām! Meitiņai ir mans uzvārds, jo tēvs būdams viņš nepiecēlās lai aizietu ar mani uz dzimstrakstu nodaļu, tā teikt likteņa pirksts...
Un tagad pēc vairāk kā 1,5 gadiem viņš atkal ir atpakaļ, kad es visus viņa parādus esmu nomaksājusi, ko viņs aiz sevis atstāja maniem radiniekiem, atlikušajiem paziņām, kad es savu dzīvi esmu sakārtojusi un tikusi pāri visam. Viņš tagad man saka ka es esmu savtīga sieviete, ka man nav tiesību viņam aizliegt tikties ar bērnu! Ka viņš visu nožēlo. Ka viņam mazā ir vajadzīga!
Pasakiet man vai tiešām es esmu savtīgs cilvēks, ja uzskatu, ka manai meitai šāds cilvēks nav nepieciešams?
17.11.2013 18:50 |

Reitings 463
Reģ: 18.10.2013
Ne, es domaju, ka tu neesi savtiga. Drizak vins ir tas, kuru butu jasauc par egoistisku un savtigu. Pareizi dariji, ka ilgak nestiepi gumiju un pameti sis destruktivas attiecibas. Tu esi pelnijusi labaku dzivi. Ceru, ka ar laiku atradisi isto cilveku, kurs miles tevi un tavu meitinu. Tavam bernam nav jaredz sads aplams "pseido teva" piemers...Maz ticams, ka vins labosies, tikai sapno ka parazitet uz sievietes rekina un notriekt naudu kazino. Tadam tik ar kaju pa di*su...un nenemt atpakal, pat ja vins gauduligi ludzas.
17.11.2013 19:48 |

Reitings 463
Man ir dazi loti tuvi biologiskie radinieki, kurus labak vispar nebutu satikusi. Sis tiksanas mani drizak loti sapinaja, neka iepriecinaja.
17.11.2013 19:51 |

Reitings 1873
Reģ: 29.01.2009
Man vienīgajai radās jautājums- kāpēc BĒRNA nauda ir jādala vecākiem uz pusēm? Vai tad tā nav paredzēta bērna vajadzībām?

Par tēmu- nelaid klāt to mērgli!
17.11.2013 19:52 |

Reitings 3774
Reģ: 12.02.2013
Nesaprotu, ko Jūs varat pārmest autorei par to, ka viņa sākumā jau neaizgāja no viņa prom. Tak katrā cilvēkā ir kāda cerība, ticība, ka kaut kas varētu mainīties un kādu dienu viss varētu būt labi.

Turies un esi stipra arī turpmāk. Ja tiešām tēvs vēlas redzēt bērnu, tad ļauj viņam to. Katrs var mainīties un katram vajag vēl vienu iespēju. Nepielaid tikai viņu sev tuvu klāt, pāris stundas mēnesī ar bērnu atļauj viņam tikties. ;)
17.11.2013 19:53 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Lasu un briinos-tas cilveeks tacu tev tomeer kaadreiz bija miils...!Kaa tu vareeji nejust ,ar ko tiecies?
17.11.2013 19:54 |

Reitings 1852
Reģ: 21.02.2010
ir jaaljauj beernam tikties ar teevu. Lai beerns iepaziist vinju un pats, kad kljuus vecaaks, pienjem leemumu vai veelas kontakteeties ar vinju vai nee. Labaak lai beerns zin kaads ir vina teevs. Savaadaak tu buusi taa sliktaa, kas aizliedza tikties. Es savai maatei nepiedotu, ja vinja man aizliegtu tikties ar teevu, lai kaads arii vins nebuutu.
17.11.2013 19:54 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
saki, lai atzīst savu paternitāti un brīvprātīgi maksā alimentus, tad varēs tikties ar bērnu. redzēsi, ko darīs (varu saderēt, ka neko)
17.11.2013 19:55 |

Reitings 2033
Reģ: 10.12.2012
Tu vari izveidot priekšnoteikumus,ja 6 mēn maksās normāli alimentus. Ļausi tikties, jo jāpārbauda vai tas nav īslaicīgi, vai tie nodomi ir nopietni. Un alimentu maksāšana nav nekāds pārcilvēcīgs noteikums, bet pārbaudīs stabilitāti. Var kaut ko arī citu izdomāt :/
17.11.2013 19:56 |

Reitings 3774
Reģ: 12.02.2013
Par alimentiem jāpiekrīt. Pasaki, lai sāk brīvprātīgi maksāt alimentus un tad varēs arī satikties ar bērnu.
Tēvs jau nebūs tas, kas pāris reizes mēnesī apciemos savu bērnu, bet arī tāds, kas palīdzēs bērnam uzaugt - emocionāli un finansiāli.
17.11.2013 19:58 |

Reitings 495
Reģ: 16.11.2013
Kaut gan es domāju, ka iespējams, viņš ar šīm tikšanās reizēm tāpat centīsies vilkt tevi (autori) "dibenā". Tā izskatās. Bet nu jāskatās situācija.
17.11.2013 19:58 |

Reitings 463
Sorry, ka iespraucos ar savu jautajumu, bet vai ta ir taisniba, ja vecaks savam bernam ir maksajis alimentus, bet citadi ipasi interesi nav izradijis, tad vecumdienas bernam sis cilveks butu jauztur pec likuma? Neorientejos sajas lietas, bet esmu kautko tadu dzirdejusi pa ausu galam.
17.11.2013 20:02 |

Reitings 5516
Reģ: 03.08.2013
Pilnīgi piekrītu Donatai. Bet, ja gribi ierāpties atpakaļ tajā bedrē, no uras izlīdi, tad ļauj viņiem tikties kaut šodien.
17.11.2013 20:12 |

Reitings 9
Es jau viņam uzstādīju - samaksā savus parādus un pierādi, ka turi savu vārdu, teicu, ka tēvs neaprobežojas tikai ar - es viņu gribu satikt. Viņš ne reizi nepiedāvāja nopirkt kaut pamperu paku 1x mēnesi, par pabalstiem nerunājot... Viņš sauc mani par savtīgu un, ka mani interesē tikai nauda, ka es gaidot, ka viņš mani apbērs ar naudu utt.
17.11.2013 20:34 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
tad pie tā arī paliekat. tu esi savtīga, viņš nevar satikt bērnu, par kuru viņam nav nekādu pierādījumu, ka viņš ir tēvs. būs pierādījumi, būs tēva pienākumu pildīšana likuma priekšā, būs tikšanās.
17.11.2013 20:40 |

Reitings 2817
Reģ: 04.06.2009
Pirmkaart,gribu pateikt,ka Tu esi malacis!! :)
Meitinja noteikti varees lepoties ar Tevi,Tu neesi vinjam neko paraadaa,peeksnji atradies baigais gaadiigais teevs vinjsh! Un veel atljaujas Tevi saukt par savtiigu :D kaa tad vinju nosaukt kad vinjam intereseeja tikai azartspeeles&dators?:D
17.11.2013 20:55 |

Reitings 9
man arī iekšā ir tā sajūta, ka es negribu viņu satikt, es negribu, lai viņš ienāk mūsu mājās un es negribu, lai viņš viņu ņemtu pie sevis, jo es viņam neticu, es nespēju vairs uzticēties!!!
Es pati nāku no ģimenes, kura sašķēlās, kad man bija 6 gadi, tēvs zvanīja ik pa laikam, bet tikai saraudināja... Es uzsakatu, ja viņš sevi būtu sajutis kā tēvs, viņš nebūtu aizmirsis tādus svarīgus datumus, kā viņas dzimšanas dienas un vārda dienu...
Un es ļoti ceru, ka viņa man nepārmetīs, ka es laikam tomēr nogaidīšu, kad viņa būs saprātīgāka un vecāka, kad būs gatava šo cilvēku satikt, šobrīd viņš nav vārda - TĒVS, cienīgs...
17.11.2013 21:00 |

Reitings 1853
Reģ: 27.01.2011
ak dievs, kur tik stulbas sievietes rodas? kur????? un pēc tā visa vēl spried vai esi sautīga un netaisnīga??? kas tie par murgiem?? stulba tu esi.
17.11.2013 21:01 |

Reitings 9
peekaboo - Tev ir bērni? Tu esi gājusi cauri situācijai, kad audzini viņu viena? Esi bijusi situācija, kad apkārt neviena cita nav, bet gribas un ir patīkami, ka pat sveši cilvēki pasaka, ko labu?
Es biju pašiznīcināšanās priekšā, biju gatava nodarīt sev pāri, kātrs cilvēks nav no betona taisīts, stingrs kā mūris pret visu, kas dzīvē notiek...
Es nevienam nenovēlu, dzīvē ko tādu pieredzēt!
17.11.2013 21:06 |

Reitings 495
Reģ: 16.11.2013
peekaboo

Izklausās ka tev ir 15 gadi. Dzīvē notiek visdažādākās situācijas. Un autore nav stulba tikai tāpēc vien, ka dzīvē iet grūti. Es nedomāju, ka ir viegli vienai pašai ar mazuli, es domāju, ka tas ir nenormāli grūti. Grūti jau ir vienam pašam kur vēl ar bērnu uz rokām.

Autorei ir jāizvērtē šāda situācija, jo tas ir bērna tēvs un tam ir nozīme!
17.11.2013 22:33 |

Reitings 2258
Reģ: 29.01.2009
tām, kuras pārmet, ka trollis...
vai tiešām sieviete, kurai dzīve bijusi kā elle, līdz šim būtu mierīgi reģistrejusies cosmo, katru dienu beztēmā smaidīgi čivinājusi labrīt, kafiju padzēru... un tad pēkšņi ar visiem zināmu niku ierakstītu šo tēmu??? diezin vai... drīzāk cilvēks nomocījies, sāk beidzot acis vērt vaļā un lūkot pēc padoma, pirmo izmantodams internetu.
17.11.2013 22:41 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits