Gribu nolaist tvaiku :(

Reitings 547
Reģ: 04.03.2009
Jautājums te laikam nekāds dižs nav, ja nu vienīgi, ko jūs darītu manā situācijā.
Gribu vienkārši nolaist tvaiku. Puisis, ar ko esmu sākusi satikties un jau paspējusi samīlēties, bet viņš mūsu attiecību statusu vēl nav gatavs definēt, šovakar palīdz vienai draudzenei pārvākties. Viss jau izklausās labi, bet nu... sestdienas vakarā meitene lūdz palīdzību puisim, lai pārvāktos, pēc tam nejauši pēc pārvākšanās kā pateicību uzaicina uz koncertu... izklausās pēc rūpīga tās dūdiņas plāna. Ja es gribētu piecirst kādam puisim kanti, droši vien ar ko tādu izspēlētu.
Nu vienvārdsakot vāros no dusmām un mazliet to liku manīt arī puisim. Bet tagad sāku nožēlot, jo tomēr kamēr mūsu attiecību statuss nav skaidrs, es ar savu greizisrdību varu atgrūst. Vai ne?
16.11.2013 23:21 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
gribēju vēl pateikt to, ka tu nezini iemeslus, kāpēc viņa tavu topošo puisi aicināja uz koncertu. varbūt viņu kāds pēdējā brīdī uzmeta un vinā negribēja laist konci vējā, iet viena vai biļeti izmest. varbūt viņu tikko pametis puisis, bet viņš vnk sastāda kompāniju pasākumā, lai nav jāsēž mājās asarām acīs.
ja puisis sēž skypā koncerta laikā, tas nozīmē, ka tu esi viņam svarīgāka un daudz labprātāk būtu pavadījis laiku ar tevi. tavā vietā es nokaunētos un vsp muti vairāk vaļā nevērtu par šādām tēmām tik nepamatoti. protams, tas ir diezgan nepieklājīgi attiecībā pret to sievieti, ar kuru viņš aizgāja uz koncertu. bet varbūt viņiem tas ir normāli un viņai tikai vajadzēja to, lai neietu viena uz tādu pasākumu?katrā ziņā norij savu krupi un paskaties uz to visu no citas puses.
19.11.2013 14:00 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Būdama greizsirdīga, es drošivien būtu rīkojusies līdzīgi, man vispār ar paškontroli reizēm pašvaki :)
Bet es ceru un redzu, ka viss būs labi, puisis visu nogludināja :)
19.11.2013 14:19 |

Reitings 3743
Reģ: 31.01.2009
Es domāju, ka cepiens nevietā. Bet palasot komentārus- te ir tik daudz greizsirdīgas sievietes! Man bail iedomāties, ko mana labākā drauga meitene par mani domā :D
19.11.2013 14:56 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits