Laikam pats trakakais un mulkigakais, masu iespaida, bija kolektiva pipesana un bastosana dazreiz. Par pedejiem santimiem nopirkam mazo winston 10 cigaresu pacinu, kopigi sadalijam un pipejam kada nomala vartrume. Tas bija tads pusaudza vecums, kad daudziem gribejas vairak brivibas no vecakiem, izlikties pieaugusakiem un mazliet bohemas, ja ta var teikt.:D Tas bija ari tads laiks, kad visi gribeja sacensties, kurs par kuru stiligaks.:D Pa kluso krasojam spigtas acu enas, iezimejam acis ar zimuli melnas, pirkam spidigas nagu lakas, spilgtus lupu spidumus, krasojam matu skipsnas neiedomajamas krasas.:D Speciali izcaurumojam un balinajam dzinsas, un musu omes tikmer sokejas, ka vinu laika ta nebija.:D Tad vel nesajam lielus plastmasa auskarus, rinkus, kedes pie biksem, krasainas siksnas, getras, bikses ar daudz mazam sanu kabatinam un krasainas botas. Vel kadus gadus 10 atpakal bija ta liela pirsingu mode. Redzeju, ka tik daudzam meitenem bija pirsingi mele, deguna, uzaci, zoda, un es nodomaju, ka man ari vajag pirsingus visas minetajas vietas un katra ausu lipina pa 3 auskariem-tapat ka visam citam "stiligajam". :D Paldies Dievam, toreiz pietika saprats un izduru pirsingu tikai naba. Paldies ari tevam, kurs nelava visas sis "valibas".:D Taja laika biju ari sakusi krat naudu nelielam tetovejumam-rozitei uz pleca, bet paldies veselajam sapratam, ari so nodomu nesanaca istenot. Toreiz topa vel bija pirmas "Talantu Fabrikas" un daudzas meitenes, taja skaita es gribeju tadus sarkanus matu galinus ka Aishai toreiz. Aizgaju uz frizetavu un nokrasoju. Vispar tagad, atceroties tos laikus, tiesam nak smiekli un mazliet kauns no savas ta laika izpratnes par modi un stiligumu.:D Vel tapat ka Lubene, kadreiz ari kacaju statistiku draugos un sacentos, kuram ta bus lielaka. :)