Pēkšņās atklāsmes augšanas procesā (ko stulbu es agrāk darīju)

Reitings 2829
Reģ: 06.07.2010
Ienāca prātā, kā dažu gadu laikā cilvēks izmainās. Un par ko agrāk raudāju ,bet tagad pasmejos. :) Piemēram. Agrāk uztraucos ,ka man maz followeri bija ,jo paziņām vairāk, vai par to ,ka maz followeri manam blogam. :D Tagad tikai saprotu ,ka man galvenais ,ka tas ko rakstu, publicēju ir ,lai patīk man pašai :D

Varētu vēl turpināt ar piemēriem ,kuri padsmit gados ieklemmējās galvā un kādas muļķības liekas "vērtības" un "krutums" masu iespaidā. Kā ar jums? Kādas stulbības agrāk likās vērtīgas ,par ko tagad var iesmiet? :D

Jauku vakaru! ;)
16.11.2013 21:40 |

10 gadi
Reitings 2326
Reģ: 14.07.2011
Donata
man līdzīgi, draudzenes dzimšanas dienā sadzērāmies tā, ka pēc tam gājām alēties pa kapiem.
17.11.2013 20:11 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
Nightberrii, mēs uz turieni devāmies skaidrā un ieplānoti... jo bijām mazie goti. un dzert kapos absintu, sliktākajā gadījumā alu skaitījās kruta. un taisīt ''mākslinieciskās'' bildes....
17.11.2013 20:16 |

Reitings 1701
Reģ: 16.07.2013
šīs diskusijas iespaidā atcerējos, kā svinēju savu dzimšanas dienu, gaišā dienas laikā ar draudzenēm ejot dzert uz kapiem un bildējos pie krustiem...fml

Man bija līdzīgi un joprojām neliekas nekas TĀDS. Tiesa, mums viena atšķirība - mēs neko nedzērām un nelietojām, vienkārši aplūkojām kapus un arī bildējamies.
17.11.2013 20:18 |

Reitings 3273
Reģ: 16.06.2012
Atceros, ka pamatskolā (3.-7.klase) mamma vienmēr gribēja man sapirkt daudz jaunu drēbju, bet es nekad neļāvu un pateicu, ka nevilkšu. Jo manā klasē meitenes nevilka katru dienu jaunus krekliņus, un man tas likās briesmīgi, ja tagad parādītos daudz skaistu drēbju, kamēr citas staigā vecajās :D
17.11.2013 23:37 |

Reitings 738
Reģ: 14.10.2011
Tikko atcerējos, ka kaut kādā 5.klasē, kad sākās klases vakaru bums, gribēju pirmoreiz mūžā uzvilkt savu pirmo krūšturi. Par spīti tam, ka iekšā tur likt nebija ko, man tādu vajadzēja, jo tas uzreiz nozīmētu, ka esmu pieaugusi un pievilcīga. Neraža tā, ka nez kādēļ šausmīgi kaunējos par to runāt ar mammu. Kā šodien atceros, ka mammas skapī atradu ne īpaši liela izmēra krūšturi, kuru tad nu sāku slepus nēsāt līdzi un skolas tualetē uzvilkt pirms stundu sākuma. Krūšturis bija ar mežģīnēm un šausmīgi berza ādu, bet jutos lepna par sevi. :D
18.11.2013 00:10 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
Man bija līdzīgi un joprojām neliekas nekas TĀDS.

es ticu, ka tev tas neliekas nekas TĀDS, ņemot vērā, ka tikko biji izveidojusi diskusiju par ''self harming''
18.11.2013 00:19 |

Reitings 179
Reģ: 16.11.2009
Atceros šifrētās mīlas vēstulītes pirmajās klasītēs un "anonīmās" vēstules no klases puišiem, kur uz oranžas aploksnes otrā pusē ir uzrakstīta atpakaļadrese un pēc tam ar guašām aizkrāsota :D tad anonīmā vestulīte ar aizlocītu apakšējo maliņu, kur ierakstīti sūtītāja iniciāļi :D vēstules no žurnālu burtiem, lai neatpazīst sūtītāju pēc rokraksta un tekstu joprojām atceros: ES TEVI MĪLU, JOŽIKS AR PRIEKU :D sakars kāds!? :D bet toreiz bija tāads prieks saņemt vēstules :D
tad kādā klases ekskursijā, klasē krutākais puisis bija nopircis mīlīgu kartiņu, to sūtīšot vienai no klases meitenēm. Visas tā gaidīja! :D saņēmu es, bet vairs neatceros vai maz bija, kas ierakstīts, vai nebija nekas, vai kartiņa bija ielikta kādā no "anonīmajām" vēstulēm, bet tas tagad liekas tik amizanti :D
skolas laikā laikam esmu paspējusi "samīlēties" vairākos :D un tās drēbes :D mammai laikam tiešām bijis vienalga, kā es ģērbjos :D
atceros, kad sākās mr, tad likās, ka visi redz to nolāpīto MILZĪGO paketi.. trakums :D tagad jāsmejas :D pirmais gads vsp bija trakāks, ne vnm bija līdz, kad sākās, un tad bija traki :D gandrīz vai mājās jāmūk, jo atceros, ka citas atstājušas pleķus uz krēsla, cita gaišos svārkos pusdienlaikā pa gaiteņiem staigā, no tāda kauna visvairāk bija bail :D
18.11.2013 00:28 |

Reitings 463
Reģ: 18.10.2013
Laikam pats trakakais un mulkigakais, masu iespaida, bija kolektiva pipesana un bastosana dazreiz. Par pedejiem santimiem nopirkam mazo winston 10 cigaresu pacinu, kopigi sadalijam un pipejam kada nomala vartrume. Tas bija tads pusaudza vecums, kad daudziem gribejas vairak brivibas no vecakiem, izlikties pieaugusakiem un mazliet bohemas, ja ta var teikt.:D Tas bija ari tads laiks, kad visi gribeja sacensties, kurs par kuru stiligaks.:D Pa kluso krasojam spigtas acu enas, iezimejam acis ar zimuli melnas, pirkam spidigas nagu lakas, spilgtus lupu spidumus, krasojam matu skipsnas neiedomajamas krasas.:D Speciali izcaurumojam un balinajam dzinsas, un musu omes tikmer sokejas, ka vinu laika ta nebija.:D Tad vel nesajam lielus plastmasa auskarus, rinkus, kedes pie biksem, krasainas siksnas, getras, bikses ar daudz mazam sanu kabatinam un krasainas botas. Vel kadus gadus 10 atpakal bija ta liela pirsingu mode. Redzeju, ka tik daudzam meitenem bija pirsingi mele, deguna, uzaci, zoda, un es nodomaju, ka man ari vajag pirsingus visas minetajas vietas un katra ausu lipina pa 3 auskariem-tapat ka visam citam "stiligajam". :D Paldies Dievam, toreiz pietika saprats un izduru pirsingu tikai naba. Paldies ari tevam, kurs nelava visas sis "valibas".:D Taja laika biju ari sakusi krat naudu nelielam tetovejumam-rozitei uz pleca, bet paldies veselajam sapratam, ari so nodomu nesanaca istenot. Toreiz topa vel bija pirmas "Talantu Fabrikas" un daudzas meitenes, taja skaita es gribeju tadus sarkanus matu galinus ka Aishai toreiz. Aizgaju uz frizetavu un nokrasoju. Vispar tagad, atceroties tos laikus, tiesam nak smiekli un mazliet kauns no savas ta laika izpratnes par modi un stiligumu.:D Vel tapat ka Lubene, kadreiz ari kacaju statistiku draugos un sacentos, kuram ta bus lielaka. :)
18.11.2013 00:50 |

Reitings 582
Reģ: 11.11.2010
chocoloco, Tu izklausies ,ka biji sīkā šmara.Diedelēt alkoholu cik prasti un vulgāri.
18.11.2013 01:23 |

Reitings 1972
Reģ: 06.11.2013
Ak dies, TIK forša diskusija! :) :D
Daudzos komentāros atpazinu sevi :D
Bet man lkm kronis visam bija Lielā depresija jeb emo laiki (ap 16-17 gadiem) :D Izskats, uzvedība, statistikas kačāšana, sarakstīšanās ar feikiem (skata pēc :D) u.t.t. Kauns atcerēties :D
18.11.2013 01:24 |

Reitings 2739
Reģ: 25.02.2009
Agrāk tik svarīga likās sevis pozicionēšana un izrādīšana internetā. Tagad tas liekas ok (jo, ja nebūtu cilvēku, aks kā traki savas bildes internetā stumj, mums pusei te avataru nebūtu :D), bet pašai vairs nav nekāa vajadžība regulāri savu dzīvi atrādīt.

Agrāk arī likās, ja nebūšu super ekstroverta, man nebūs dzīves un draugu...... bullshit.

Kā arī uz katur ballīti ar draudzenēm gājām ar domu, ka jāiepazīstas ar kādu čali.... bullshit.
18.11.2013 02:00 |

Reitings 463
Reģ: 18.10.2013
Bija liels pārdzīvojums ģērbšanās jautājumā. Mamma pārmeta, ka sataisos pēc ''ķēma'' Biju pārliecināta, ka viņa NEKO nesaprot Tagad skatos bildes no tīņu gadiem.. varu no tām šausmām tikai galvu saķert

+ Cormeum. Man bija lidzigi!:D
18.11.2013 02:11 |

Reitings 200
Reģ: 16.09.2013
Es daudzus gadus notisēju pa Vecrīgu (no 13 līdz kādiem 17), nu, tur ar metālistiem pārsvarā. Koncerti, alko.. TGad nožēloju, ka atstāju skolu novārtā, beidzu gan diezgan labi, bet ar manu prātu varēju beigt ar izcilību. Tas baigi tagad mani gremž. Protams, arī attiecības ar vecākiem tad bija nekādas, jo viņi neļāva vazāties apkārt.
18.11.2013 10:56 |

Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Forša diskusija! :)

Es ar` atceros savu pirmo lielo mīlu. Ārprāts, ģību nost viņa dēļ. Man bija 13. Viņš 3 gadus vecāks. Viņam es īsti tā neinteresēju, bet mēs šad tad izgājām ārā kopā, es ar savu draudzeni un viņš ar savu draudzeni. Un tad četratā kaut kur pilsētas nostūrī kādā sēdējām un ķipa pļāpājām stundām ilgi. :D Viņam draugs dzivoja diez gan tālu no mums, tāpēc vakarā vienmēr viss beidzās ar to,ka mana draudzene aizgāja mājās un tad mans mīļotais gāja pavadīt savu draugu uz mājām un es gāju ar viņiem, un atpakaļceļā mēs palikām divatā, wuuhuuuu :D
Ar laiku jau sadevāmies rociņās un tā.. vēl ar laiku pat sanāca apskauties uz atvadām.. (l)
Bet viņš mani atraidija visu laiku un es ļoti,ļoti raudāju dēļ tā.
Tad tāpat kaut kā sanāca ,ka viss pajuka, pēc gada atkal satikāmies, tā mēs turpinājām tikties, līdz mūsu vecumi daudz maz stabilizējās un tad arī viņam es iepatikos, bet man viņš vairs nebija lielā love, bet tāpat patika..
Un mēs joprojām esam ļoti labi draugi un starp mums nekas tāds nav bijis, tikai tā muļķīgā bērnības mīlestība. :) Tagad arī nesen viņš man paskaidroja, ka nu kā - Tev 13, man 16. Es jau liels džeks un man kaut kāda sīkā skrien pakaļ... kauns tak! :D

Tajos laikos baigi raksturīgi bija,kad iepatikās kāds superkrutais džeks un tad bija nenormāli jāraud, ja mani atraidija. Vecāki mani tusēties nelaida, mamma ļoti stingra bija un es vienmēr sēdēju mājās,kamēr draugi tusējās. Bet nu samīlēties man tapat sanāca. :D

Āāā un atceros,kad bijām 3 draudzenes un visām iepatikās viens čalis :D Mums bija 14 tad.. Un mēs gājām sēdēt pie tā džeka mājas , zem logiem :D Ak,Dievs! Beigās viena no družkām tomēr nokoļija to džeku un mūsu draudzība izjuka uz mūžiem.
18.11.2013 11:26 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Līdz kādai 3.klasei ejot cauri mežam man likās, ka man kāds vēro, vienmēr ejot uz mājām ļoti ātri skrēju cauri mežam. Skats bija tāds, ka maza, maza meitene ar lielu rozā mikimauša mugursomu pārbijusies gaišā dienas laikā skrien pa taku cauri mežam.
Man taa bija pagaajushonedeelj ejot maajaas no darba, tikai bez mikimausha somas :D

Skatos daudzas par Saksofonu runaa, es biju caca, tam saksofonam ar savu cacu draudzeni (vinja netaalu dziivoja) gaajaam garaam ar nelielaam bailiiteem no melnajiem :D

Skolaa miilestiibas ir bijushas n-taas. Tad Peeteris no 8. klases, kad es gaaju kaut kaadaa treshajaa, tad Jaanis no 12. (es 1. :D), Juris no 9. utt :D Man vienmeer skolaa ir kaads paticis, dazhreiz vairaakas simpaatijas vienlaiciigi.
Starp citu, shovasar, kad biju LV, uz ielas ieraudziiju puisi, kas man patika, kad gaaju 6. klasee, nu joprojaam pilniigs smukuliitis, sirsninja pat notriiceeja kaa agraak :D
18.11.2013 12:04 |

Reitings 1701
Reģ: 16.07.2013
es ticu, ka tev tas neliekas nekas TĀDS, ņemot vērā, ka tikko biji izveidojusi diskusiju par ''self harming''

Vai, kāds uzbrauciens :D :D
18.11.2013 15:45 |

10 gadi
Reitings 275
Reģ: 02.12.2012
Mēs sākumskolā visas simpātijas mērījām procentos. Man patika viens čalītis, kuram es patiku 94%, bet paralēlklasesbiedrene - 98% (pamatojums - jo viņai bija melni mati). Atceros savas triumfa pilnās izjūtas tajā dienā, kad viņa nogrieza čolku un mūsu Romeo paziņoja, ka tagad viņa viņam patīk tikai 50%.
18.11.2013 16:57 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits