Pēkšņās atklāsmes augšanas procesā (ko stulbu es agrāk darīju)

Reitings 2829
Reģ: 06.07.2010
Ienāca prātā, kā dažu gadu laikā cilvēks izmainās. Un par ko agrāk raudāju ,bet tagad pasmejos. :) Piemēram. Agrāk uztraucos ,ka man maz followeri bija ,jo paziņām vairāk, vai par to ,ka maz followeri manam blogam. :D Tagad tikai saprotu ,ka man galvenais ,ka tas ko rakstu, publicēju ir ,lai patīk man pašai :D

Varētu vēl turpināt ar piemēriem ,kuri padsmit gados ieklemmējās galvā un kādas muļķības liekas "vērtības" un "krutums" masu iespaidā. Kā ar jums? Kādas stulbības agrāk likās vērtīgas ,par ko tagad var iesmiet? :D

Jauku vakaru! ;)
16.11.2013 21:40 |

Reitings 3652
Reģ: 26.10.2012
Reiz tīrīju savu inbox.lv un uzgāju 10 gadus vēstules draudzenei :D Ak Dievs! Tā pokemonu valoda :D :D Lasīju un skaļi smējos! Bet toreiz likās,ka esmu tak gudra,ka gudri spriežu un esmu superpieaugusi :D Tas pats būs ar tagadējām 20gadniecēs,kas sevi uzskata par baigi pieredzējušām,gudrām sievietēm. Vēlāk par sevi pasmiesies. Tam visi iet cauri.
16.11.2013 22:36 |

Reitings 2829
Reģ: 06.07.2010
mmjā... izrādās pa lielam visi tīņu gados ir gandrīz ar identiskām problēmām :) :D

*
Atcerējos ,ka bija kauns iet ar vecākiem vai vecvecākiem ārā no mājas kopā, ka kāds ierauga, apsmies pēc tam. :D Šobrīd drīzāk liekas skumji ,ka tā izturējos pret tuvākajiem cilvēkiem, domājot kā izskatos mēslu acīs ;)
16.11.2013 22:37 |

10 gadi
Reitings 2587
Reģ: 07.03.2011
Vienīgais pārspīlējums šķiet tīņu mīlas mokas, nekāda kosmētika, alkohols, tusiņi, biju "mūķene".
16.11.2013 22:39 |

Reitings 3431
Reģ: 19.08.2009
Es nevaru saprast kā man nebija kauna savos pusaudžu gados ar draudzenēm lūgt svešiem cilvēkiem, lai nopērk mums alkoholu :D Un skumjākais, ka vienmēr atradās tādi, kas mums arī sīkaļām nopirka.
16.11.2013 22:41 |

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
Lasot atcerējos savu pirmo mīlestību :D Man bija 12, viņam 15, un viņš dzīvoja mazpilsētā, kur pavadīju vasaras. Atceros, kā gāju pa ielu, un tu pēkšņi - VIŅŠ! Ļoti smuks puisis karstā vasaras dienā bez krekla un skatās man tieši virsū. Es arī pusizkususi blenžu pretī.
Pilsēta ir supermaza, un tā nu mēs ik pa laikam saskrējāmies kaut kur un tik blenzām un blenzām viens uz otru, bet nepārmijām ne vārda. Trakākais, ka tas ilga kādas trīs vasaras :D

Tagad liekas tik muļķīgi un piemīlīgi, bet toreiz bija lielākā love visā pasaulē.
16.11.2013 22:48 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
hahahaah....vēl es atceros,ka ar vienu klasesbiedreni ieraudzījām puisi,kurš viņai patīk ejam pa priekšu,nolēmām apskriet apkārt un tipa satikt ejot pa citu ceļu. Rezultātā abas divas norāvām uz gurķi. :D :D :D :D
16.11.2013 22:57 |

Reitings 217
Reģ: 20.06.2013
hahahah. atcerējos kā 15,16 gados ar mammu traci taisīju, '' kad man būs 18. tad tu mani vairāk nekad neredzēsi.....'' bet tagad man jau ir 20.... un vēl sēžu vecāku mājās :D tomēr, kamēr vēl nav vīrs var vēl izmantot par brīvu dzīvokli ir tomēr labāk :D:D:D

arī par to, ka kaut kur ar ģimeni iziet pastaigāt nekādā gadījumā nevarēju,... jo būtu kauns..
akdievs. murgi :D tagad novērtēju, kas man ir :)
16.11.2013 22:58 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Agraak likaas, ka chipsi ir krutaaki par normaalo skolas eedniicas kartupeli ar meerci. Tagad vairs taa nedomaaju.
16.11.2013 23:00 |

Reitings 8171
Tad,kad es nekrāsoju matus vēl,tad vasarā man izbalē blondi(dabīgā krāsa ir diezgan gaiša),atceros,ka šausmīgi pārdzīvoju,kad klases bildē ieraudzīju sevi blondu. :D

Un tad,ja mamma palūdza kaut ko izdarīt,man šķita,ka mani nemīl :D :D :D :D :D :D
16.11.2013 23:04 |

Reitings 8171
Tad,kad es nekrāsoju matus vēl,tad vasarā man izbalē blondi(dabīgā krāsa ir diezgan gaiša),atceros,ka šausmīgi pārdzīvoju,kad klases bildē ieraudzīju sevi blondu.
Nezinu,kas man bija,bet tajā laikā dikti nepatika gaiši mati. :D Tagad gan man patīk visi mati. (l)
16.11.2013 23:05 |

Reitings 738
Reģ: 14.10.2011
Visspilgtāk atceros 3 lietas no tā laika:

1) Kad sanāca ieķerties kādā klases zēnā, tad vismuļķīgākais teikums no viņa puses likās bez maz vai kā kompliments. Kopš 5.klases sāku rakstīt dienasgrāmatu, kuru esmu saglabājusi vēl joprojām un nesen pārlasot smējos līdz asarām, jo tajā laikā, kad mācījos 5.klasē, tur bija ieraksts aptuveni tādā stilā "Jānis šodien palūdza man aizdot zīmuļus. Viņš prasīja tieši man, nevis kādai citai meitenei. Es jau nojautu, ka viņam patīku!" :D

2) Atceros kā 5.klasē jau sāka patikt klases zēni, tāpēc loģiski, ka bija kauns ģērbties tā kā vajadzētu. Tā nu atceros ka no mājām vienmēr izgāju ar cepuri, šalli, cimdiem un ziemas zābakiem (joprojām atceros kā man viņi nepatika), bet apgriežoties ap mājas stūri vienmēr sekoja cepures, šalles, cimdu novilkšana, iemešana somā. Vēl somā līdzi bija maiņas apavi (kaut kādi ārprātīgi zābaciņi, kuri tajā laikā likās ļoti moderni), tie vienmēr tika pārvilkti pie draudzenes, kura dzīvoja pa ceļam uz skolu. Tikai pārģērbusies varēju aiziet uz skolu, jo vajadzēja tak' izskatīties burvīgi jaunās simpātijas acīs. :D

3) Kad nāca tas tīņu gadu periods, sāka gribēties izbaudīt aizliegtos augļus - manā gadījumā alkoholu. Joprojām atceros kā ar draudzeni kādos 15-16 gados stāvējām pie veikala un kaut kādiem jauniem puišiem lūdzām lai nopērk mums sidru. Atceros, ka nopirka arī, tad nu bijām ļoti laimīgas, katra izdzērām kādu glāzi sidra un jutāmies piedzērušās. :D

Šo visu atceros un pašai par sevi jāsmaida - cik tas viss bija muļķīgi, bet tai pat laikā bērnišķīgi patiesi. :)
16.11.2013 23:13 |

10 gadi
Reitings 936
Reģ: 01.10.2009
Es negribēju, lai man vectēvs dāvina Canon spoguļkameru. Likās nestilīgi, jo visiem apkārt bija mazie ziepīši, bija kauns, jo tas Canon bija liels. Tagad par tādu sapņotu. (tiesa pati jau tādu nopirku)Bet nu fakts kā tāds, ka toreiz iemainīju pret ziepīti.
16.11.2013 23:18 |

Reitings 2080
Reģ: 05.11.2012
vienreiz ar draudzeni dzeram pirtii, čalji atluza un mes izdomajam ka jaiet majas, kuras bij 23km attaluma :D ara nakts, ziema, minus gradi, izdomajam ka japaker lidz smiga lai pa celjam sasilditos :D ieskreju ieksa pakeru snabi -3 L burkaa :D aizmirsu uzdzeramo, sutiju draudzeni pec kolas, bet si nevareja atrast un pakera desas lunķi un jelas olas :D si to visu sameta kabata une s kka netisam uzsitu visas tas olas izskida un noteceja sai pa biksem :D veljoprojam nevaram saprast- kada velna pec olas uzdzeramaja :D
16.11.2013 23:19 |

Reitings 2080
Reģ: 05.11.2012
un vel aizstaigajamies pa tervetes dabas parku, bija jau melna nakts, gajam majas, parbijusas, nebrauc neviena masina-un te peksni autobus, draudzene bezgala laimiga, a es paradu autobusam, lai nestajas un brauc talak, nesaprotu kas man galva darijas :D autobus aizbrauca, a lidz majam kadi 25km palikusi :D pec tam ieraudzijam ka kkas taluma pa lauku brauka, protams izdomajam ka kkadi narkomani ardas,a tur patiesiba cilveki ar traktoriem razu novac :D beigas jau nostopejam masinu kas mus paveda kadu gabalinu :D un pec tam velvienu lidz majam :D
16.11.2013 23:25 |

Reitings 1244
Reģ: 09.11.2012
atceros kā ar draudzenēm skolas tualetē pārvilkām ''krutākas'' drēbes,ārā bija ziema un mēs pa skolu vasaras topiņos staigājām :D
njā un visas tās lovītes :D :D :D
16.11.2013 23:27 |

Reitings 528
Reģ: 18.03.2013
Man agrāk ļoti svarīgi bija draudzēties ar ''centrā tusētājiem'', visiem ''pankiem'', kas gāja uz klubu 'saksafons' (ja kāda tādu zin/atcerās), gribējās, lai visi domā, ka arī esmu stilīga, alternatīva..whatever... Sviests :D
16.11.2013 23:29 |

Reitings 528
Reģ: 18.03.2013
Ak jā, man bija smuki gari, nekrāsoti mati un 14 vai 15 gados (tajos pašos - alternative), nogriezu tos īsus un nokrāsoju sarkanus :( :( :( nožēloju vēl tagad.
16.11.2013 23:31 |

Reitings 1542
Reģ: 14.07.2011
cik jauka diskusija! :)

man arī viskaut kādi pekstiņi gadījušies, bet pārsvarā jau tas, kas visām - lielās mīlestības, alkohols, ja vecāki kaut ko liek darīt - viņi mani nemīl, ka 18 gados uzreiz izvākšos no mājām, 14 gados svinot Jāņus ar vecvecākiem pārdzīvoju, jo citi draugi bija aizbraukuši pie kāda uz laukiem un tur dzēra, prasīšana, lai nopērk alkoholu uz ielas, naudas prasīšana uz ielas, snikeru zagšana veikalā, cepures vilkšana nost, ejot ārā no mājas, krāsošanās, kad mamma vēl neļāva, lekšana pa logu uz tusiņiem, utt. Vispār traki gāja man...
16.11.2013 23:41 |

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
Man agrāk ļoti svarīgi bija draudzēties ar ''centrā tusētājiem'', visiem ''pankiem'', kas gāja uz klubu 'saksafons' (ja kāda tādu zin/atcerās), gribējās, lai visi domā, ka arī esmu stilīga, alternatīva..whatever... Sviests

He he, man tas pats. Atceros, kā gāju uz Saksofonu un pirms desmitiem fiksi manījos prom, jo mamma lika līdz tam laikam būt mājās :D
16.11.2013 23:57 |

Reitings 69
Reģ: 15.11.2013
Bija ļoti patīkami palasīt visus Jūsu stastos,daudzos no tiem ieraudzīju pati sevi.
17.11.2013 00:13 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits