Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Staro Riga?

 
Reitings 66
Reģ: 09.11.2012
Pats neesmu rīdzinieks, bet vienmēr interesēa šīs pasākums-Staro Rīga.
Kas notiek iznemot skaisto gaismu ieslēgšana.Vai ir vērts braukt 300km, lai visu to apskatītu?Loti gribas, bet vai ir vērts tērēt naudu un laiku uz to? Kur vēl var aiziet Rīgā šajās svētku dienās, lai izbaudīt Rīgu?
15.11.2013 20:26 |
 
10 gadi
Reitings 5181
Reģ: 29.01.2009
Pagājušajā gadā Staro Rīga bija vienkārša vilšanās. Nožēloju,ka vispār aizbraucu skatīties, kaut dzīvoju Rīgā.
Šogad skatos uz šo pasākumu ar tādu "šaubīgu" piesitienu. It kā gribu aiziet, bet negribu atkal vilties. Jo katru gadu ar vien švakāk un švakāk... Bet nekur nav zvanīts, ka šogad būs slikti.
15.11.2013 20:35 |
 
10 gadi
Reitings 580
Reģ: 24.11.2012
Tikko izstaigāju pa Vecrīgu, pirmkārt, jau laiks nav pārāk pateicīgs, jo ir ļoti auksts vējš, labi tas tā, var jau atbilstoši saģērbties un būs ok. Bet nu par objektiem tā - so so. Vislabākais bija aerodium Strēlnieku laukumā, notiek ik pēc 30 minūtēm un pats priekšnesums ilgst 7 min, tā jau bija forši un skaisti, jo tos aerodium nekad dzīvē nebiju redzējusi, tagad tumsā un ar apgaismojumu labi izskatījās. Tad vēl patika, aizmirsu, kas par ielu, bet objekts - Dziesmu grāmata, kur skanēja mūzika un uz ēkas sienas rādīja dziesmu vārdus ar visādiem LV notikumiem. Nu tāds brīvdabas karaoke bija uztaisīts. Doma laukumā vispār nesapratu, kas tur bija domāts, ne šis ne tas, pārējie objekti arī nekas īpašs. Kopumā jau trešo gadu apmeklēju šo pasākumu, bet vienmēr tikai Vecrīgā, tā kā nezinu, iespējams, citi objekti ir labi. Bet nu tad tev jārēķinās ar baigo braukāšanu, lai visu apskatītu.
Ja man jautā, vai ir vērts, braukt tādu gabalu - es saku, ka nē, nav vērts.
Bet nu ja šim braucienam saplāno visu dienu Rīgā, ko vēl darīt, apskatīt pa dienu, tad vakarā jau var aiziet arī uz Staro Rīga. Bet tā tikai dēļ šī pasākuma, nē, es nebrauktu :)
15.11.2013 20:43 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)