Es gan tikai preicājos,ka man nav katru dienu jāšmorē pa māju. Man tas nav aicinājums, bet super,ja kādai tā ir- es dievinu,ka man draugs pats gatavo un ļoti labi riktējas pa māju,jo nevaru iedomāties,ka man tagad 5os būtu jāiet mājās, jāgatavo kādam,jo tas IR jādara.
ja draugs nāk mājās 8os, es esmu atpūtusies, izpūtusies, un tad es esmu gatav, bet ja vienlaicīgi nāktu mājās, es atstieptu kātus.:D
Es esmu vairāk tā,kas lielākoties ievieš kādu jaunu ēdienu, bet ikdienas ēdienu lielākoties taisa draugs. un mūs tas apmierina.:)
Mani ļoti ietekmē krāpšanas diskusijas, jo vienmēr jūtu tām sievietēm līdzi..par daudz. atceros,to diskuiju,kur tik vieglprātīgi visas stāstīja kā kura nokrāpta, tas man likās drausmīgi. itkā lielītos,kura krutāk nokrāpta :D un pārdzīvoju par citām meitenēm.
Vai arī es nepiedalos disksuijās par krutajām somiņām un krutajiem zīmoliem, jo man vienkārši nekā tāda nav un es tam nesaskatu jēgu..tpc es nelienu tur,jo tad man sāk likties,ka dzīvot nav vērts,ja tev nav kruta somiņa pa simtiem latu:D