Seksa biežums?

Reitings 35
Reģ: 13.11.2013
Sveikas dāmas :)

Vēlējos pajautāt jautājumu sieviešu dzimuma pārstāvēm... būtībā man ir izveidojusies tāda situācija (jāsaka, ka tā jau ir ieilgusi), ka esmu kopā ar meiteni, kas man patiešām patīk, un ar kuru iespējams vēlētos kādreiz veidot ģimeni. Esam kopā jau 4 gadus, no kuriem apmēram 3 dzīvojam kopā. Lieta tāda, ka jau kādu laiku (iespējams ar kaut kādiem pārtraukumiem kad viss ir daudz maz ok) ir, ja tā var teikt, nesakritība saistībā ar to, cik kuram gribas seksa ;) Nu, piemēram, manai draudzenei dažreiz pat gribas tikai 1 reizi nedēļā, dažreiz 2, 3 - diezgan reti... Man personīgi seksu gribētos vismaz 3-4 reizies nedēļā... Abi esam 24 gadus jauni :) Situācija būtībā ir tāda, ka gandrīz vislaik jūtos kā nogribējies tēviņš un tiešām parādās tāda sajūta, ka vienkārši, ja kādreiz dzīvē būs iespēja vienkārši truli nodarboties ar seksu (pa kreisi :() tad to arī darīšu, jo vienkārši ir seksa trūkums organismā. Esmu normāls puisis un nekad negribētu krāpt savu mīļoto, tāpēc esmu tādos kā sirdsapziņas pārmetumos par to ka vispār par kaut ko tādu iedomājos. Šķiet jau lieki piebilst, ka tomēr sekss ir arī daļēji fiziska vajadzība, ne tikai emocionāla... Līdz ar to tiešām nezinu kā tālāk dzīvot šajā sakarā...

Labprāt uzklausītu kādus ieteikumus, kas varbūt par vainu, vai varbūt es gribu par daudz un nav meiteņu, kas vispār tik daudz grib... vai varbūt manai draudzenei nezkāpēc negribas... Jo tiešām negribas izjaukt attiecības tikai dēļ seksa, bet ja tā turpināsies un dzīvošu seksuāli neapmierināts, visticamāk tas ir tikai laika jautājums, kad pievienošos tiem vīriešiem, kas laiž pa kreisi.... :(

P.S. ceru, ka ta nav kļūda, ka šādu jautājumu šajā forumā uzdevu :| ...

Paldies
13.11.2013 20:13 |

Reitings 35
jā krista, bet galu galā ja kas tāds notiktu es būtu nelaimīgs, neatkarīgi no tā kurš ir vainīgs. Mani interesē pozitīvs rezultāts, vismaz liela tā varbūtība... nevis iet uz priekšu apzinoties ka risks ir augsts.
13.11.2013 22:34 |

10 gadi
Reitings 5181
Reģ: 29.01.2009
nu vismaz tik daudz ka uzticās man kā tuvākajam cilvēkam uz pasaules

Uzticas varbūt kā labākajam draugam, nevis kā mīļotajam cilvēkam?
13.11.2013 22:35 |

Reitings 35
Es tak nezinu... saka ka mīl, ka grib būt mana sieva utt.....

Es tak nevaru zināt... nedomāju, ka tik traki ka tik kā draugam... protams, viss racionālais no malas par to liecina. Lai gan pazīstot viņu es zinu ka viņa mani mīl kā draugu/partneri/vīrieti..... vismaz es tā to redzu.
13.11.2013 22:42 |

Reitings 3431
Reģ: 19.08.2009
Kāda bija situācija pašā attiecību sākumā?
13.11.2013 22:44 |

Reitings 925
Reģ: 11.06.2012
Tieši tā, iespējams, ka esi viņai vairāk kā draugs/ brālis. Man arī tā reiz bija ar bijušo, kad attiecības iegāja "draugu fāzē", biju viņam pieķērusies kā draugam, kā tuvam cilvēkam, rezultātā - fiziski viņš mani vienkārši vairāk nesaistīja.
13.11.2013 22:45 |

Reitings 35
Sākumā viss bija labi, labi satikām, diezgan ātri sākām dzīvot kopā... seksuālā ziņā sākuma bija šādas tādas problēmas, bet tās nebija ilgi. Es viņai biju pirmais. Pēc tam laikam jau bija ok ar seksu, neatceros, ka būtu gaudies... neatceros gan kādas tad bija manas "prasības".
13.11.2013 22:47 |

10 gadi
Reitings 5181
Piedod, bet ja viņa Tevi tik ļoti mīlētu, kā pati to apgalvo, tad viņa censtos kaut kā nākt Tev pretī. Bet pašlaik tā neizklausās....
13.11.2013 22:49 |

10 gadi
Reitings 936
Reģ: 01.10.2009
Ja tu viņai biji pirmais, varbūt viņai sāk interesēt kā būtu nodarboties ar seksu ar kādu citu. Nu respektīvi, iespējams viņa gribētu vairāk seksu, bet viņai ir apnicis tieši ar tevi + ja vēl iedomājas, ka tu it kā varētu būt potenciālais vīrs un varbūt viņa nekad netiks izbaudīt mīlas priekus ar citu. Tas nenozīmē, ka esi slikts, tas vienkārši nozīmē, ka viņa varētu gribēt kaut ko jaunu, kaut ko citu izmeģināt, pareizāk sakot kādu citu. Nesen viena draudzene kratīja sirdi man un situācija tāda pati kā šī. Meitene man atzinās, ka vienkārši viņa grib ar citiem, nevis ar savu draugu, jo tas ir bijis viņas pirmais, nav vēl "izskrējusies".
13.11.2013 23:10 |

Reitings 35
otep - teiktu ka iespējams, bet pazīstu viņu ļoti labi un viņa noteikti nav tā meitene, kas vnk tā ar kādu nodarbotos ar seksu bez jūtām... esmu 99% parliecināts. Savukārt ja gribētu citu puisi ar jūtām un tad seksu, tad kāpēc vsp viņa atgriezās...???
13.11.2013 23:13 |

Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
Iedomajos to pasu, ko otep. Ne visam gribas, lai pirmais ir vienigais. 99%, ka, ja ari par to vel nav domajusi, iedomasies! Vet tas ari bebozime, ka vina ta rikosies.
Neesi prasijis kā vina grib? Varbut vinai apnicis sekss ar tevi ta ka jus to darat? Varbut asakas izjutas velas? Adrenalinu? Vai aizbrauciet kopa romantiska brauciena uz attalaku spa (atsledzit visas elektroniskas ierices), izbaudiet atslabinosas proceduras, pavadiet laiku kvalitativi, divata.
Iespejams vinai ta ikdienas steiga, skriesana, rausanas uz visam pusem ir iedzinusi rutina?
Kad tu pedejo reizi parsteidzi vinu ar jaukiem sikumiem? :)

Neizlasiju visas atbildes, ta ka atvainojos, ja kads jautajums atkartojas.
13.11.2013 23:21 |

10 gadi
Reitings 936
Tas ir tikai piemērs ar kuru padalījos. Nevaru pateikt arī neko par motīviem kādēļ tā notiek, jo man nekad tā nav bijis.
13.11.2013 23:25 |

Reitings 35
Ir mēģināts viss ko viņa grib, bet nevarētu teikt ka viņa baigi daudz ko grib :)

Rutīna noteikti ir faktors, bet nu rutīna būs vienmēr un no tās pilnībā aizmukt nekad nevarēs. Jā ir bijuši izbraucieni dažādi, lai gan tagad dēļ mūsu grafikiem to ir ļoti grūti izdarīt (aizbraukt kaut kur).

Pārsteigt cenšos cik varu, cenšos atbraukt viņai pakaļ uz darbu, kad varu, viņai nezinot, cenšos pārsteigt ar plāniem par kopā iziešanu, kaut kur paēst vai ko tamlīdzīgu izdarīt. Jā, protams, nesanāk ideāli daudz veltīt laika dažādiem izbraucieniem vai kam tādam, jo esmu ļoti aizņemts, bet iespēju robežās cenšos veltīt laiku, uzmanību, kaut kā iepriecināt.

p.s. kā jau teicu iepriekš, centīšos vēl maksimāli pie šī visa piestrādāt...
13.11.2013 23:30 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
izlasīju par to šķiršanos. nu jā, 2x kāpt uz viena grābekļa nekad nav prātīgi...
13.11.2013 23:34 |

Reitings 35
Par cik esmu mūzikas fans cenšos arī izvest maksimāli uz koncertiem ;) nesen vēl bijām uz Ivo Fomina koncertu :)

P.S. jāsaka gan, ka mums ar iziešanu bieži vien beidzas neforši, jo notiek kaut kāds sīkums un tad ir liela brēka un viss pasākums tiek izčakarēts... parasti viņa sadusmojas un nespēj norimties lai saglābtu vakaru :) man tādu problēmu nav, varu ātri visu sagremot un atgriezties pie vakara baudīšanas. (bet cik zinu daudzas sievietes mēdz cepties par sīkumiem :) sorry )
13.11.2013 23:34 |

Reitings 35
Donata - apzinādamies visus riskus devu mums otru iespēju jo jūtas bija un likās ka varbūt būs ok... Labāk ir... citās sfērās...
13.11.2013 23:36 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
jāsaka gan, ka mums ar iziešanu bieži vien beidzas neforši, jo notiek kaut kāds sīkums un tad ir liela brēka un viss pasākums tiek izčakarēts... parasti viņa sadusmojas un nespēj norimties lai saglābtu vakaru man tādu problēmu nav, varu ātri visu sagremot un atgriezties pie vakara baudīšanas. (bet cik zinu daudzas sievietes mēdz cepties par sīkumiem sorry )

Veel viens moments, kur meegini vinjai atrast attaisnojumu. Lielaakaa dalja sievieshu nemeedz cepties par siikumiem un regulaari sabojaati pasaakumi vien liecina par vinjas neiecietiigo, nesavaldiigo dabu vai arii to, ka vinju tracina tava klaatbuutne. Liekaas, ka te ir probleemas ne tikai seksuaalajaa dziivee.
13.11.2013 23:40 |

10 gadi
Reitings 936
Izklausās, ka tikai tu centies kaut ko mainīt un pielāgoties...
13.11.2013 23:40 |

Reitings 153
Reģ: 29.07.2010
Izlasiju pusi diskusijas un RG ierakstus! Esmu vilusies ,protams,vairak atbildes,neka diskusijas temata! Varbut var sakt ar vienkarsu lietu- saprast,ka cilveki ir dazadi,libido ,hormonu limeni utt tai skaita! Un nezinaju,ka ir nerakstits likums par to cik biezi ir normali ,vai nav normali! Neviens jau ar varu netur! Un ar varu mils nebusi! Butu vel daudz ,ko piebilst meitenem,bet atturesos! Visas tadas pareizas,perfektas milakas!

Ko RG varu ieteikt,sakt ignoret attieciba uz seksu! Visvairak gribas tad,kad vismazak var dabut! un no tas runasanas par seksu un lekasanas apkart reizem nelabi jau paliek,tu nogursti no tas domas jau vien!
13.11.2013 23:44 |

Reitings 35
Jā es cenšos... Nemelošu ka pa 4 gadiem dēļ tā ka liela daļa iziešanu ir tikušas sačakarētas man vēlēšanās viņu izvest ir krietni mazinājusies, jo man nav patīkami apzināties ka ieguldu laiku un līdzekļus lai radītu labu gaisotni, kas kaut kāda sīkuma dēļ tiks sačakarēta... arī vilšanās tādos gadījumos ir nesamērojama.
13.11.2013 23:45 |

10 gadi
Reitings 5181
sakt ignoret attieciba uz seksu!

Sekss ir svarīga attiecību sastāvdaļa.
13.11.2013 23:45 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)