Seksa biežums?

Reitings 35
Reģ: 13.11.2013
Sveikas dāmas :)

Vēlējos pajautāt jautājumu sieviešu dzimuma pārstāvēm... būtībā man ir izveidojusies tāda situācija (jāsaka, ka tā jau ir ieilgusi), ka esmu kopā ar meiteni, kas man patiešām patīk, un ar kuru iespējams vēlētos kādreiz veidot ģimeni. Esam kopā jau 4 gadus, no kuriem apmēram 3 dzīvojam kopā. Lieta tāda, ka jau kādu laiku (iespējams ar kaut kādiem pārtraukumiem kad viss ir daudz maz ok) ir, ja tā var teikt, nesakritība saistībā ar to, cik kuram gribas seksa ;) Nu, piemēram, manai draudzenei dažreiz pat gribas tikai 1 reizi nedēļā, dažreiz 2, 3 - diezgan reti... Man personīgi seksu gribētos vismaz 3-4 reizies nedēļā... Abi esam 24 gadus jauni :) Situācija būtībā ir tāda, ka gandrīz vislaik jūtos kā nogribējies tēviņš un tiešām parādās tāda sajūta, ka vienkārši, ja kādreiz dzīvē būs iespēja vienkārši truli nodarboties ar seksu (pa kreisi :() tad to arī darīšu, jo vienkārši ir seksa trūkums organismā. Esmu normāls puisis un nekad negribētu krāpt savu mīļoto, tāpēc esmu tādos kā sirdsapziņas pārmetumos par to ka vispār par kaut ko tādu iedomājos. Šķiet jau lieki piebilst, ka tomēr sekss ir arī daļēji fiziska vajadzība, ne tikai emocionāla... Līdz ar to tiešām nezinu kā tālāk dzīvot šajā sakarā...

Labprāt uzklausītu kādus ieteikumus, kas varbūt par vainu, vai varbūt es gribu par daudz un nav meiteņu, kas vispār tik daudz grib... vai varbūt manai draudzenei nezkāpēc negribas... Jo tiešām negribas izjaukt attiecības tikai dēļ seksa, bet ja tā turpināsies un dzīvošu seksuāli neapmierināts, visticamāk tas ir tikai laika jautājums, kad pievienošos tiem vīriešiem, kas laiž pa kreisi.... :(

P.S. ceru, ka ta nav kļūda, ka šādu jautājumu šajā forumā uzdevu :| ...

Paldies
13.11.2013 20:13 |

Reitings 1972
Reģ: 06.11.2013
Tava meitene nelieto hormonalo kontracepciju? No tas var samazinaties libido.

Tas arī ir tas OK :)

Tava meitene Tevis dēļ nepacenšas pārkāpt sev? Piem., reizēs, kad es negribu seksu, bet draugs grib, es vnk pielāgojos viņam un nedomāju, ka nē, tagad nē, jo negribu. Šķiet, ka viņa tā īsti nedomā par Tevi un vajadzībām, domā, ka Tu tāpat nekur nespruksi. Vrbt ir jēga viņu kādu laiku ignorēt? :)
13.11.2013 21:23 |

Reitings 35
Krista - kā jau teicu, iespējams "citējot" kļūdos konkrētos vārdos, bet nu tā doma bija kaut kāda tāda, ka nepatīk ka tik daudz "uzbāžos" kad viņai negribas, vai kā tamlīdzīgi;

Milla - dažreiz viņa tā ir darījusi... es nezinu kā tu to dari, bet viņas sējā nevēlēšanās ir nolasāma un es nevarētu teikt, ka man ļoti patīk nodarboties ar seksu ar meiteni kas to nevēlas... ja tā būtu "kaut kāda" tur meitene ar kuru man vienkārši būtu sekss tad ok, bet ne ar savu sievieti, kura man rūp un kurai tiešām vēlos sniegt baudu... Tāds sekss man šķiet pārāk nepresonisks. Protams, nepārtraucu tādu seksu, bet pārsvarā gadījumu tomēr atzīstos, ka viņas nevēlēšanās esot bijusi jūtama un tāds sekss atkal emocionālo baudījumu vispār nesniedz... varbūt pat bikiņ sabojā... bet nu jā, šad tad viņa tā dara, bet lielāko tiesi gan saka ka negrib nodarboties ar seksu kad viņai negribas - kāpēc viņai tas būtu jādara....
13.11.2013 21:31 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
viegli teikt, es zinu... ko lai konkrēti iesaka... palasi padomus, kurus parasti iesaka pāriem, kuri ieslīguši rutinā, izmēģini pāris veidus, kā mīlēšanos pārvērst par īpašu notikumu (kā superilga ''priekšspēle'' īpašu vakariņu restorānā veidā, ar galantu apiešanos, flirtēšanu, komplimentiem, kā pirmajos randiņos) zinu, ja centīsies, un rezultāta nebūs, būs sūdīga sajūta, bet mēģināts nav zaudēts. palutini viņu nedaudz, esi nedaudz rafinētāks, varbūt neķītrāks savās izpausmēs. mīlējoties, pielieto ''dirty talk'''un apber viņu ar detalizētiem komplimentiem, saki visu, kas tev patīk. esi seksīgs :D viegli teikt, es zinu :D
lien bučoties un maigoties it kā bez nodoma dabūt seksu, bet tāpat vien, sakot, ka gribi sajust mīļumu. normāla meitene pēc pusstundas neizturēs :D
13.11.2013 21:34 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
lielāko tiesi gan saka ka negrib nodarboties ar seksu kad viņai negribas - kāpēc viņai tas būtu jādara....

Tad kaapeec vinjai ir jaadziivo ar viirieti, ja var dziivot viena kopaa ar kakji? Attieciibas ir balstiitas uz kompromisiem, ja vinja to neveelaas, agri vai veelu buus viena pati. Es tavaa vietaa vinjai tieshi aciis pateiktu, ka taa turpinaat nevar. Vai nu lai pati pasaka beidzot, kaa vinju iekustinaat un uzvilkt, vai arii tu tiksi pie miiljaakaas. Tavas prasiibas ir pat ljoti sameeriigas seksuaalajaa zinjaa un diez vai buus daudzi, kas tik ilgi paliks uzticiigi sievietei, kura negrib seksu.
13.11.2013 21:35 |

Reitings 9169
kā superilga ''priekšspēle'' īpašu vakariņu restorānā veidā, ar galantu apiešanos, flirtēšanu, komplimentiem, kā pirmajos randiņos

Ja katru reizi ir jaanonjemaas stundaam ilgi ar prieksspeeli, tad otram cilveekam tas agri vai veelu pieriebsies. Nav reaali to izpildiit 3-4 reizes nedeeljaa. Meitenei pashai arii pie sevis jaapiestraadaa, nevis tikai jaapasaka negribu un nedariishu.
13.11.2013 21:37 |

Reitings 1972
Nu, kad es piekrītu seksam, kad pati to īsti nevēlos, tad nekādā gadījumā netaisu neapmierinātu ģīmi un neizrādu raksturu.

Piekrītu šim...

Tad kaapeec vinjai ir jaadziivo ar viirieti, ja var dziivot viena kopaa ar kakji? Attieciibas ir balstiitas uz kompromisiem, ja vinja to neveelaas, agri vai veelu buus viena pati. Es tavaa vietaa vinjai tieshi aciis pateiktu, ka taa turpinaat nevar. Vai nu lai pati pasaka beidzot, kaa vinju iekustinaat un uzvilkt, vai arii tu tiksi pie miiljaakaas. Tavas prasiibas ir pat ljoti sameeriigas seksuaalajaa zinjaa un diez vai buus daudzi, kas tik ilgi paliks uzticiigi sievietei, kura negrib seksu.
13.11.2013 21:42 |

Reitings 6299
es domāju, lai atgrieztu padzisušo dzirksteli, kaisli attiecībās (ja tāda vispār bija) protams, katru reizi nevar ap viņu dancot rituālās dejas, bet ja pāris reizes mēnesī kā īpaši palutina, vēlmei jābūt stabilākai...

Reitings 35
Donata - par komplimentiem seksa laika - tiek darīts ari dirty talk. Viss pārējais - pa lielam cenšos, bet arī es esmu ļoti aizņemt cilvēks un ne vienmēr var uzrīkot apburošu garu priekšspēli utt... pie tam, vēlreiz nākas atkārtot - tas noteikti nav ar ilgtspējīgu efektu :D Lai gan protams, daru un darīšu ko varu, piedomāšu vēl pie dažām lietām ko ieteicāt (visas) :)

krista - esmu ļoti tiešs un objektīvs cilvēks - vairāk kārt esmu nostādījis viņu šāda fakta priekša, liekot manīt ka man trūkst seksa attiecībās ar viņu un ka es visu mūžu to neizturēšu un visu mūzu pašapmierināties dēļ tā netaisos... pieminot arī to, ka ja būšu neapmierināts vīrietis gan jau parādīsies arī mīļāka, kas galīgi nebūtu vēlams..... ai... es jau vairs nezinu ko iesākt.

Reitings 1853
Reģ: 27.01.2011
es arī zinu vienu kurai ir darbā vairākkārt algas paaugstinājums bijis un visiem skaidrs kāpēc..... :D:D
bet vispār...man tas liekas dīvaini. tiešām sievietes ir tik stulbas un naivas, ka tic ka tādas attiecības, kur sekss 1 reiz nedēļā, būs ilgstošas un veiksmīgas??? nopietni?? nu labi, var būt tur kāds dzīves posms kad dažādu iemeslu dēļ galīgi negribas, bet nejau ilgstoši...
13.11.2013 21:43 |

Reitings 1972
ai... es jau vairs nezinu ko iesākt.

Iedod izlasīt šo diskusiju! Vrbt kkas mainīsies viņas domās, jo šeit +/- visas raksta tā, kā ir.
13.11.2013 21:44 |

Reitings 9169
krista - esmu ļoti tiešs un objektīvs cilvēks - vairāk kārt esmu nostādījis viņu šāda fakta priekša, liekot manīt ka man trūkst seksa attiecībās ar viņu un ka es visu mūžu to neizturēšu un visu mūzu pašapmierināties dēļ tā netaisos... pieminot arī to, ka ja būšu neapmierināts vīrietis gan jau parādīsies arī mīļāka, kas galīgi nebūtu vēlams..... ai... es jau vairs nezinu ko iesākt.

Ja nekas nav mainiijies, tad ir laiks tev saprast to, ka vinja nemaz netaisaas kaut ko dariit lietas labaa un ka situaacija nekad nekljuus labaaka. Ja nespeej pienjemt faktu, ka seksa nebuus vairaak, tad tieshaam meklee jaunu draudzeni.
13.11.2013 21:45 |

Reitings 35
Arī sievietēm kam negribas daudz seksa gribas vīrieti blakus - daudz bonusu :D

Donata - protams visu grūti atcerēties, bet zinu, ka reiz mūsu attiecībās bija laiks, kad nesūdzējos. Būs jāmēģina atgriezt tā dzirkstele, bet nav jau arī tā, ka līdz šim neesmu centies :(
13.11.2013 21:45 |

Reitings 6299
varbūt es visu šauju galīgi garām, jo droši vien mana domāšana ir ļoti tālu no viņas uzskatiem (piem. es nepieļautu situāciju, ka attiecībās ar mani vīrietis pašapmierinās seksa trūkuma dēļ :D varbūt pa retam ''dažādībai'', pabūšanai ''ar sevi'' bet ne jau seksa trūkuma dēļ, kad pie sāniem ir sieviete :D)
bet, ja tu viņu neuzbudini, sekss viņai nesagādā baudu vai pat sagādā zināmu diskomfortu, es viņu saprotu...
13.11.2013 21:47 |

Reitings 1972
Konkrēti liec viņai saprast, ka tādas attiecības ilgi neturpināsies. Tev nav pašam jāmokās dēļ viņas. Nav jau vairs kkādi viduslaiki, kad vīrietis varēja visu mūžu cīnīties par vienu sievieti. Dzīve ir īsa un nav jēga tērēt laiku uz cilvēku, kurš Tevi nesaprot un negrib neko mainīt.
13.11.2013 21:48 |

10 gadi
Reitings 2912
Reģ: 27.08.2009
Nelasīju visu diskusiju, bet, ja tu sievieti nostādīsi fakta priekšā, ka "ja tas un tas.., tad būs mīļākā", tur nu no tā labāks/biežāks sekss neradīsies. Teici, ka viņa arī izteikusies, ka tev jau sekss galvenais, esi gatavs mīlestību upurēt utt. kko tādā garā, ja? Nu, ja man ļauts minēt, tad viņai nevis vairs nav intereses par tevi kā vīrieti, bet gan iekšā kaut kāds aizvainojums/šaubas/neuzticība attiecībās kā tādās.
Es vispār šito vīrieša loģiku reizēm nesaprotu. Manuprāt, ja pieaugušus cilvēkus kaut kas neapmierina un viens/abi negrib neko mainīt, tad ir jāšķiras. Kapēc tu viņai draudi ar mīļāko, nevis šķiršanos? Tāda bišķi tā kā cūcība, manuprāt.
13.11.2013 21:49 |

Reitings 35
peekaboo - darbā viss ir tīrs :D to nu es točna zinu :)

Milla - viņa jau prasīja ko es te daru, teicu ko daru :) teicu lai nelasa, jo negribu lai apvainojas, viņa ir tāds cilvēks (šķiet ka lielāka daļa ir tādas :) sorry), ka apvainojas un uzmet lūpu un tas nu situāciju neuzlabos. Bet laikam jau būs jāpiedāvā viņai šito visu izlasīt, bails vienīgais nenorauties :D :D :D

Krista - jā, diemžēl, ja ilgu laiku nekas nemainīsies, man būs jādomā kā rīkoties, žēl būs izbeigt ilgstošas attiecības, dēļ šādas problēmas.
13.11.2013 21:49 |

Reitings 1853
Reģ: 27.01.2011
žēl būs izbeigt ilgstošas attiecības, dēļ šādas problēmas.

bet tā tomēr ir nopietna problēma...laigan no sākuma var izklausīties ne tik tragiski...
13.11.2013 21:53 |

Reitings 6299
par seksu un mīlestību - varbūt var viņai paskaidrot, ka vīrietis attiecībās nenošķir šīs abas lietas, bet tieši otrādi, sekss ir labākais veids, kā likt viņam justies mīlētam. (vismaz mana līdzšinējā pieredze par to liecina)
13.11.2013 21:54 |

Reitings 1972
Nez, manuprāt, Tev nav ko zaudēt :D :D
Nē, nu var jau apvainoties (es arī vrbt apvainotos), bet ja savādāk nepielec, tad nu... Kā savādāk Tu vari kko viņai pateikt, ieskaidrot un likt saprast, ja viņa negrib uztvert?
13.11.2013 21:54 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
Nav arī sevi jālauž un otram jāizdabā, ja seksu gribas tikai 1 vai 2x nedēļā. Acīmredzot - ar šo puisi nav seksuālās saderības. Viss. Ja cilvēks nevar pārkāpt sev pāri, tad agri vai vēlu attiecības izirs, jo viens staigā kā rūgumpods, kamēr otram liekas, ka viss ir kārībā. Attiecībās ir jāsapas daudzām sfērām, var atšķirties gaume ēdienos un filmās, bet seksā, dzīves vērtībās un skatījumā uz nopietnām lietām pārim vajag būt vienotam. Ja tā nav, tad agri vai vēlu kāds izbesīsies.
Es arī neuzskatu, ka meitene tagad ir ļaunuma iemiesojums, diemžēl zemu seksuālo vēlmi jau tā vienā dienā automātiski neizmainīsi.
13.11.2013 21:55 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)