Sveikas dāmas. Vēlejos ar Jums parunaties/dzirdet viedokli,un,varbut arī kādai šadi ir bijis...?
Tā tad,sāku satikties ar virieti kuram ir berns no citas,viss bija ideali,sapratamies no pus vardiem,sekss ideals,tā kā vajag un vienmer esmu velejusies,ari vins to teica,ka esmu visu viņu karstako sapnu piepilditaja utt,satikamies,smejamies,apspriedam visu ko..tad sakas negludumi..vins vareja vairakas dienas nerakstiit,nelikties ne zinas..man protams tas viss mazliet sapeja,centos vinu sev tik tuvu nepielaist,bet ka jau zinams,jo vairak tu no kaut kaa baidies,jo atrak vins tevi panak..tad nu uzrakstiju pati,vai kas noticis utt,atbildeja,ka juutas divaini,ka galvaa putra utt..tad atkal satikamies pec paris dienam..bet jutu ka vins sev nelaiz vairs tik tuvu klat un ir atsvesinajies... itka viss bija labi,teica,ka rauju jumtu nost un tada garaa,bet attiecibas vins neveloties,jo iepriekss ir loti saapinats.. man sis protams salauza sirdi..un nu mes neesam tikusies jau vairakas nedelas..bet sarakstamies ik pa laikam tik un taa..vinam ir loti lielas simpatijas pret mani,un man pret vinu..bet kas noticis nezinu,un nesapratu isti,jo vinam ari velk pie manis tapat ka man pie vina,un,tas,cik jociga veidaa mes vispar satikamies,daudz ko mums lika padomat,jo saadi cilveki taa vnk nesatiekas.
Ludzu padalieties ar savam domam Un velams negacijas paturiet,ja nu kada grib te izpausties.