Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

ARS

Reitings 380
Reģ: 07.09.2012
Sveikas, vēlos pastāstīs par to kā man šodien pilnīgi un galīgi sabojāja garastāvokli, tā kā man nepieciešams apmeklēt fizioterapeitu biju veikusi pierakstu pie fizioterapeites sanāca gaidīt nedēļu lai tiktu pie viņas pierakstīties, taču dienā kad vajadzēja ierasties divas stundas iepriekš viņa man pazvanīja un ļoti atvainojoties lūdza pārcelt nodarbību uz nākošo nedēļu, šodien pienāca tas rīts ,kad man vajadzēja pie viņas doties, darbā vēl paprasīju brīvu rītu, ierodos un viņa uz mani ar lielām acīm skatoties jautā ko vēlos?-aizmirsusi ierakstīt mani savā plānotājā un man priekšā jau cits cilvēks, varot piedāvāt pierakstīties uz nākošo ceturtdienu, vienkārši tādas dusmas kā tā vispār var?
Vai kādai vēl ir bijusi tāda bezjēdzība?
13.11.2013 13:56 |

Reitings 3298
Reģ: 16.04.2012
Forša attieksme, noteiktu prasītu atlīdzināt šīs 2 viņas vainas dēļ kavētās nodarbības ar kādu atlaidi. Vismaz 40 % apmērā.
13.11.2013 14:03 |

10 gadi
Reitings 10290
Reģ: 29.01.2009
Nezinu, ko es darītu, laikam pie viņas vairs neietu.
Un viņa atvainojās vai ko tamlīdzīgu?
13.11.2013 14:05 |

Reitings 903
Reģ: 26.03.2009
Es arī būtu prasījusi atlaidi, bet vispār - diezvai gribētu pie viņas iet vēl kādu reizi! :(
13.11.2013 14:09 |

Reitings 380
Reģ: 07.09.2012
Nē nebija nekāda atvainošanās sāka haotiski rakņāties savā plānotājā un jau mani gribēja rakstīt tajā ceturtdienā, taču man diemžēl nācās atteikties jo viņa jau mani vairākas reizes tā teikt "uzmeta" un šodien jau sameklēju citu speciālisti, vienkārši ir tā, ka es jau tās savas dienas nepavadu pastaigājoties :D, darbs, studijas, draugs+mājas tā kā man ir vajadzīga tā drošība, ka ja kaut kur pierakstos tad tajā laikā arī eju, izdaru un dodos tālāk savos darbos.
13.11.2013 14:11 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits