Svaigi dārzeņi Rimi ir pieejami jebkurā gadalaikā.
Bet vai pilni ar vitamīniem? ;)
veģetārisms kaut kādā veidā ietekmē cilvēku nervu darbību
Protams,ietekmē,bet tikai un vienīgi pozitīvi. ;) Un man jāpiekrīt tam,kas šeit jau ir izskanējis,ka tieši cilvēki,kuri ēd gaļu
māca ēst, kā arī ir pirmie,kuri pateiks,ka gaļa ir neaizvietojams produkts uz ko tomēr rodas pretreakcija. Protams dažreiz ir otrādi,bet vairumā gadījumu tomēr nē.
no sākuma tiek izslēgta gaļa, pēc tam zivis, pēc tam medus,
Gaļu jau vairākus gadus uzskatu par negaršīgu,nav vairs tas...sakiet ko gribiet. Zivju fans arī nekad neesmu bijusi un no medus smakas var kļūt slikti. Vai tāpēc man ir ēšanas traucējumi taagd?
No pieredzes stāsti?
Jā, arī no savas pieredzes.
Šeit pievienojos
well,jo arī man nav bijušas problēmas ar fiziski smagu darbu,tāpat kā ar fiziskām aktivitātēm.
No personīgās pieredzes:
Es saskatu tikai pozitīvo gaļas neēšana,dažas veselības problēmas ir uzlabojušās,āda ir labākā stāvoklī,mierīgāki nervi,agresijas zudums(netaisnojos,bet tā ir).
Organisms ir ļoti gudrs pats par sevi,kad kaut kas trūkst,tad prasa kādu noteiktu produktu,piemēram,griķus,bietes,citrusaugļus.
Nekad neko speciāli neesmu centusies aizstāt. Ziemā rimi tomātus needu,bet gan pašu saldētās pupiņas,piemēram. Saldētava ir pilna ar ogām,kurās ir gana daudz vitamīnu. Par svaru-šobrīd esmu par 4kg smagāka nekā laikā,kad ēdu gaļu,tomēr tas nav saistīts ar to,vienkārši pagājušā bija auksta ziema. :D
Bezspēks man rodas no pārslodzes ikdienā.
_paris es nesen tikai uzzināju,kas tie tādi transtauki ir un man mājās tieši garšīgas vafeles skaistā kārbiņā,bet tur virsū rakstīts transfat-0% :D Kā nopriecājos. :D Es gan nezinu kādos produktos,bet ir produkti,kuriem šie transfat rodas dabiskā ceļā. :) Un vispār vienkārši ir jālasa sastāvs produktiem,ko iegādājas,tāpat kā ar jebkuru kaitīgo vielu no kuras cenšamies izvairīties.