Alkajeda te mani daudz uzjautrinājusi ,ka lūk viņa ir nopietna svarīga sieviete,ka cietumniekus šolkā kā semačkas,ka visi klausa viņu un tā:) A es viņai saku,ka uz savu kaķi un sievietēm neapvainojos,jo pats uz ielas audzis un 100x kāvies esmu,un ka sieviete nepaliec smieklīga ar saviem briesmu stāstiem:)
vīriešus vairāk piesaista pašapzinīgas sievietes, kuras var pašas pieņemt lēmumus un pastāvēt par sevi, kaut gan jābūt kaut kādām vājuma iezīmēm, lai vīrietis sajustos nedaudz pārāks. (ne vienmēr).
OMG,nebeidzu brīnīties-kā viens gailis sāk kaut kādu mēslu rakstīt un visas vistiņas "klak, klak, klak" kladzina pretī!Ance,man likās,ka tev ir bērns un tā kā vajadzētu jau izaugt no šitā visa.Par pārējām nebrīnos.
OMG,nebeidzu brīnīties-kā viens gailis sāk kaut kādu mēslu rakstīt un visas vistiņas "klak, klak, klak" kladzina pretī!Ance,man likās,ka tev ir bērns un tā kā vajadzētu jau izaugt no šitā visa.Par pārējām nebrīnos.
Es pēc komentāriem uzreiz varu pateikt cik kurai no jums ilgi sekss nav bijis...tu izklausies uz mēnešiem 6-8:D