Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Vistiņa

 
Reitings 3431
Reģ: 19.08.2009
Iesakiet garšīgas receptes kā ņammīgi pagatavot vistas stilbus vai spārniņus? :)
12.11.2013 09:56 |
 
Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Samarinēju ar sāli, pipariem, tādu saldskābo mērci, ķiploku, atstāju savilkties.
Apcepu uz pannas, pēc tam cepeškrāsnī.
Var arī cept uz pannas līdz galam, bet tad bieži un uzmanīgi jāgroza, lai tā salskābā mērce nepiedeg.
12.11.2013 09:58 |
 
Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Es tā ar stilbiņiem daru, spārniņus negatavoju - milzīga ķēpa, bet galu galā est nav ko.
12.11.2013 09:59 |
 
Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
Sarakstīšu, kuras es taisu pa riņķi:

Bieži taisu medus marinādi, ja garšo salda gaļa.
Medus + ķiploks + sojas mērce - lieku ledusskapī uz diennakti un pirms likšanas cepeškrāsnī vēl uzberu kādas garšvielas.

Kefīra marināde
Kefīrs + ķiploks + zaļumi + garšvielas

Sinepju marināde
Sinepes + majonēze + koriandrs + zaļumi + garšvielas
12.11.2013 09:59 |
 
Reitings 2870
Reģ: 20.12.2012
Man ļoti garšo ar čilli mērci stilbiņi:)




Otrs variants ir ar saldo krējumu un sarīvētiem ķiplokiem:) Ļoti garšīgi! (l)
12.11.2013 09:59 |
 
Reitings 3774
Reģ: 12.02.2013
Es vēl esmu ar konservētiem tomātiem marinējusi, klāt, protams, ķiploks un visādas garšvielas.
12.11.2013 10:01 |
 
Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Lienes versija izskatās ārkārtīgi garšīga.
12.11.2013 10:01 |
 
Reitings 3431
Reģ: 19.08.2009
Bet cik ilgi cepat cepeškrāsnī un kā? Ietinat maisiņā, traukā ar/bez vāka?
12.11.2013 10:02 |
 
Reitings 3774
Reģ: 12.02.2013
Vislabāk laikam ir tajā maisiņā likt. Iepriekš man nebija, cepu tāpat uz cepampapīra uzliekot un sanāca arī labi. Galvenais nepārcept, lai nav sausa.
12.11.2013 10:04 |
 
Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Es taisu medus+ sinepju marināde. Vienreiz mēģināju ar kefīru- nekas labs nesanāca.
12.11.2013 10:04 |
 
Reitings 3431
Reģ: 19.08.2009
Un ir arī varianti kā vistas stilbiņu ādiņu padarīt kraukšķīgu?
12.11.2013 10:08 |
 
Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
oj, es gribu kādreiz rīvmaizē uztaisīt.
12.11.2013 10:08 |
 
Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Es nelieku nekādos maisiņos un follijos. Ielieku stikla cepamtraukā bez vāka un uz kādām apmēram 20min, lai sutinās pati ar sevi.
Ja pirmstam neapceptu uz pannas, noteikti ilgāk būtu jātur cepeškrāsnī.

chocoloco
, katrā ziņā, ja neliec maisiņā un gabaliņi ir pieejami pārbaudei, tu vari pārbaudīt, vai stilbiņi gatavi.
12.11.2013 10:08 |
 
Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Uzkarsēju krāsni uz 190 grādiem. Izklāju pannā folliju, kārtoju stilbiņus, kājiņas, spārniņus, vss kas prātā ienāk. Apslaku ar olīveļļu, pipariem, sāli, oregano , pielieku klāt rozmarina zariņu un salieku pa maliņām ķiploku daiviņas. Ar folliju tiek aiztaisīt kārtīgi ciet viss (ietīts), liek krāsnī, cep 30 līdz 40 minūtes, beigās noņem folliju augšdaļu un atstāj vēl uz 10 minūtēm, varbūt ilgāk, lai smuki viss apbrūninās. Sanāk sulīga gaļa ar kraukšķīgu ādiņu.
12.11.2013 10:12 |
 
Reitings 2094
Reģ: 12.09.2012
es gatavoju ar tiem MAGI IDEJAS maisiniem ,GARŠĪGI UN ĀTRI...salieku vistu blodā ,pielieku klat kečupu ,cukuru ,sāli uzberu ,un to garšvielu maisijumu samaisu unt ad lieku maisinos un cepju maisinos..garsigi un atri ,....
12.11.2013 10:16 |
 
Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
es marinēju franču sinepēs un pēc tam apcepu rīvmaizē :)
12.11.2013 10:23 |
 
Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
Spārniņi čilli mērcē ir ņamma! :) Cepu vnk uz cepampapīra, tad sanāk kraukšīgāki.
Stilbiņus visbiežāk samarinēju sojas mērcē + čilli + citas garšvielas un cepu maisā vai uz pannas.
12.11.2013 10:26 |
 
Reitings 3431
Reģ: 19.08.2009
Gaidīšu vēl ieteikumus, nevaru izlemt kuru recepti noprovēt :D Gribēju kefīra, bet ja kādai nesanāca, tad ir varbūtība, ka man arī nesanāks :D

womankind - Kādu saldskābo mērci izmanto?
12.11.2013 10:32 |
 
Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Nemācēšu precīzi pateikt, pat neatceros, kur pirku, bet tā pudelīte un mērces ideja ir līdzīga šai:

Nu veikalu plauktos var atrast, Stockmanā pavisam noteikti.
12.11.2013 10:37 |
 
Reitings 134
Reģ: 05.06.2013
Es esmu vistiņu cienītāja jebkurā marinādē!

Garšo ar franču sinepēm un nedaudz medu, vegetta+majonēze, sojas mērce utt.

Iespējams garšīgās vistiņas noslēpums ir īpašā krāsniņa! :D
12.11.2013 11:08 |
 
Reitings 6245
Reģ: 19.08.2009
2kg vistu pusspārni (vai spārni)
100ml etiķis
100ml tomātu mērce
4 ēd.k. sojas mērces
4 ēd.k. cukurs

Mērces sastāvdaļa salej katliņā, uzvāra. Sāk sildīt cepeškrāsni, vistu sakārto uz pannas (man sanāk pilna tā cepeškrāsns panna), pārlej karsto mērci, liek cepties! Cep kamēr mērce aprāvusies ap spārniem. Es kādas divas reizes apgrozu spārniņus.
Sanāk tiiiik gardi un kraukšķīgi spārniņi (l), manās viesībās parasti pirmie pazūd. Garšīgi arī auksti!
12.11.2013 11:31 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits