Labvakar,dāmas! Vai kāda šovakar skatās?Kādas prognozes par to,kurš varētu uzvarēt? Man jau liekas,ka vajadzētu uzvarēt Aminatai!:) Manuprāt,viña dzied patiešām skaisti!:)
Bet kā jau mēs visi zinam,ka šāda veida šovos viss var notikt!:)
Ta kā diemžēl vērtē tikai skatītāji, tad domāju,ka Aminata neuzvarēs. Jāskatās,kuram vairāk fanu. Iespējams, Pāvels, Dāvis, nebrīnītos,ja tas būtu Edgars :)
Fonā man iet TF, kas uzvarēs man nav ne jausmas un noteikti nav neviena favorīta.
Bet vispār šī fabrika man liekas ļoti vāja un garlaicīga. Ja ne pat dziedāšana izceļas, tad personības ne tik.
Šis šovs ir garlaicīgākais šovs visu LV šovu vēsturē! Arī visticamāk vismazāk potenciālu un talantu apveltītiem cilvēkiem, tāpēc kāda starpība kurš vinnēs... Tas, kas notiks PĒC šova ir pats galvenais!
un kā man besī tā Evijas samākslotā solārija seja! Un make up mākslinieki un stilisti - WTF! Kāda izskatās Kristīne un Elizabete. Briesmas,briesmiņas.
Hmm. It kā Aminatai vajadzētu uzvarēt, jo viņa ir visspēcīgākā, bet, tā kā skatītāji balsos, tad drošvien uzvarēs Edgars vai Pāvels. .. ja jau JAUNĀ TALANTU fabrika, tad vajadzētu uzvarēt Edgaram
Es neskatos, bet man ļoti patīk Aminata. :) Pazīstu viņu personīgi- ļoti skaista, draudzīga un ar ļoti skaistu balsi. ;) Balsojam par Aminatu (nu tam kuram ir uz telefona naudiņa un viņa patīk) :)
Bet iespējas uzvarēt IR VISIEM! :)
Da man īstenība būtu vienalga,bet tā kā tur ir Aminata,tad nav vienalga,jo negribētu,lai viņa uzvar.Neskiet,ka viņai nu sanāk TIK labi kā viņu slavē,otrkārt stils nesaista.
Da man īstenība būtu vienalga,bet tā kā tur ir Aminata,tad nav vienalga,jo negribētu,lai viņa uzvar.Neskiet,ka viņai nu sanāk TIK labi kā viņu slavē,otrkārt stils nesaista.
Pirmais šovs, kurā man tiešām nav favorītu, jo jāpiekrīt, ka izteikti garlaicīgs šovs salīdzinājumā ar iepriekšējiem.
Balss ziņā vislabāk laikam patīk Pāvels, Kristīne un Aminata. Kurš uzvarēs - vienalga. Galvenā balva tāpat ir ceļojums, kas galīgi nav saistīts ar šova jēgu vispār. :D
Es arī pievienojos par to, ka varētu uzvarēt Aminata, lai gan ņemot vērā tieši izaugsim, to būtu pelnījis Edgars. Bet vispār tā uzvarētāja balva ir diezgan muļķīga - ceļojums, kāds tam sakars vispār ar šo šovu?! Tā kā, iespējams, tā pirmā vieta nav tik svarīga.