Pirmās dāvanas...

Reitings 356
Reģ: 11.09.2012
Kad vīrietis pirmo reizi jums kaut ko uzdāvināja? Pēc cik ilga laika attiecībās un kāda iemesla pēc? Un kad pirmo reizi uzdāvināja puķes?
11.11.2013 16:56 |

10 gadi
Reitings 832
Reģ: 02.10.2010
Ja tā labi atceras- tad dāvanas šo piecu gadu laikā esmu saņēmusi diezgan dārgas- gan zelta gredzenu, auskarus, gan telefonu. Taču lutināta es nejūtos- ne man skaistu ziedu, ne foršas vakariņas, pat ne mīļākā našķa... Lai gan nekad neesmu sevi uzskatījusi par materiālisti, izlasot šo paveco diskusiju, nedaudz iesmeldza sirdī. Jo vai tad arī es neesmu pelnījusi šādus ikdienišķus prieciņus?!
02.12.2013 14:44 |

Reitings 95
Reģ: 21.10.2013
Oi, man bija tā, ka laikam pirmajā oficiālajā randiņā arī uzdāvināja man pirmo rozi (nu ne parasto, bet no tām, kuras ir tās milzīgās, kuras vēl mēdz iekrāsot dažādos toņos, un salonos veido vienas rozes kompozīcijas, man bija iekrāsota tādos zilganos un ceriņu toņos, viņš bija iedomājies, ka tā ir mana mīļākā krāsa, jo abās pirmajās tikšanas reizēs biju tērpusies šādu nokrāsu drēbēs). Pirmā dāvana tika manai mammai, ne man, nu laikam pēc mēneša.., max 2, viņš bija iebraucis pēc manis, bija jādodās uz pasākumu, un nemaz nebija manos plānos viņus iepazīstināt tā pa nopietno, bet viņš pats tā bija izdomājis. Mammai protams uzreiz labākie iespaidi. Man sākumā bija vien našķi kādi un pušķi, pirmajos svētkos arī bija pirmā nopietna dāvana. Starp dāvanām - planšete, sen kārota soma, auskari, kulons.
02.12.2013 15:04 |

Reitings 252
Reģ: 31.10.2011
pirmajā tikšanās reizē uzdāvināja horoskopa zīmiti ar swarovski kristāliem,tāda riktīgi mīlīga dāvana..nu tagas būs ziemassvētki,redzēs ko dāvinās :)
02.12.2013 16:08 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits