Atļaušos arī es izteikties :D Mana drauga draugi un radi, kā arī pats draugs pelna vairāk kā ļoti labi. Es bieži redzu un dzirdu, ka to draugu un radu meitenes saņem no saviem vīriešiem dāvanas, tiek lutinātas un t.t. Es laikam tiešam esmu no tām, kurām jo vairāk ir, jo vairāk gribās. Es bedājos par to, ka viņš nepērk man dāvanas bez iemesla, ka dāvina man ziedus, bet ne milzīgus pušķus, ka nepiedāvā izsaukt meistaru, kad es saku, ka tas ir nepieciešams, bet šobrīd to atlikšu pagaidam (iemesls-nauda). Protams, es nekādā gadījumā to neizradu, turklāt, man ir lielisks vīrietis, kurš lieliski pret mani izturas, arī vienmēr maksā par visām izklaidēm un t.t. To faktu, ka viņš labi pelna pieminēju tādēļ, lai nerastos domas, ka viņš nevar atļauties lutināt mani tā, kā es gribētu un es pat nedomāju par to, cik "dārga" lutināšana būs, bet iekšā sēž stulba sajūta... it kā viņš varētu, bet kāpēc viņam pašam negribas kaut kā īpaši iepriecināt. Labprāt palasītu viedokļus un adekvāti uztveru kritiku!