Skumīgi

Reitings 9
Reģ: 10.11.2013
Es nojaušu, ka manis turpmāk rakstītais var likties muļķīgi, bet tomēr man tas uzdzen vielu pārdomām.
Mans, puisis, it kā jau lielisks, bet ar saviem mīnusiem, nesen atbrauca no reisa (viņš ir jūrnieks). Bija prom ļoti krietnu laiku, nesen atgriezās, un viss ir brīnišķīgi. Tikai tagad esmu apbēdināta, jo atbrauca viņš ar gandrīz tukšām rokām.
Manuprāt, ir tikai normāli atvest savai meitenei kādu skaistu, mazu, zelta nieciņu. Vai vismaz smaržas, es pat priecātos, ja būtu zeķes man skaistas atvedis, bet ne kā.
Nedzīvoju uz viņa kakla, nedz arī naudu viņam prasu, tādēļ man šķiet aizskaroši, ka man neko neuzdāvina. Galu galā es pus gadu viņu gaidīju, un tā jau nebūs gluži pēdējā reize.
Un ar visu šo es vēlos jautāt - skopulis, muļķis, vai arī es ne tā to uztveru?
10.11.2013 23:08 |

Reitings 77
Reģ: 29.01.2009
Pusgads ir gana ilgs laiks, kā arī jau minētie - mammai, tētim - atveda; esmu droša, ka meitene sagaidīja izberztās mājās ar svētku kotletēm u.t.t. :D
Noteikti papūstos un manāmi saskumtu. Zelta, nezelta ... ŽESTS ir būtiskāks par materiālo vērtību.
p.s.
ceru, ka kkas no pieminētās "ceļojuma" sērijas uzradīsies :)
11.11.2013 09:09 |

Reitings 3774
Reģ: 12.02.2013
Ja atved citiem un autorei nē, tad ir par ko nedaudz apvainoties. Es visdrīzāk būtu skaidri un tieši pajautājusi - kāpēc man neko neatvedi?
11.11.2013 09:09 |

10 gadi
Reitings 10290
Es gan saprotu autori-es arī būtu apvainojusies.
Par to, ka neatveda, par to, ka vecākiem atveda, bet man nē.
Un jūrnieki tiešām parasti kaut ko ved.
Tas arī tomēr nav nedeļas komandējumiņš...
11.11.2013 09:12 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
no vienas puses ir jau tā,kad mums jāpriecājas par mīļotā atgriešanos, nebūtu jāgaida nez kādas lielās materiālās dāvanas,taču no otras puses-sieviete,kad vīrietis atbraukt,tad tāpat gaida kādu dāvaniņu ,it sevišķi,ja vīrietis pusgadu ir bijis prom. varbūt sievietei šā pusgada laikā ir bijusi dzimšanas diena ..akurāt zeltu jau nevajag dāvināt,taču kādu dāvanu varēja atvest. jā ,jūrnieki labi pelna un viņiem tas zelta nieciņš varbūt nemaz nesit pa kabatu.
tagad,kad viņš dzīvo pie Tevis pērk vismaz pārtiku ,aizved ,kaut kur?
11.11.2013 09:17 |

Reitings 8272
es arī justos bēdīga un aizskarta, ja jau visiem dāvanas atvest var, bet tieši man - nē. tas nu gan ir ļoti jauks žests. un tam nav nekāda sakara ar golddigger, lai gan no sākuma es domāju, ka autore nedaudz pārspīlē. bet tagad es saprotu to, ka puisis par daudziem ir padomājis, izņemot savu draudzeni. un tas nav labi. ļoti kutelīga situācija, jo nav jau bijis tā, ka draugam nav bijis laika kko nopirkt. tie bija vecāki vai arī kādi citi cilvēki, kuriem viņš dāvanas sapirka? varbūt viņi palūdza, lai viņš kko atved. vai arī viņi agrāk lūguši dāvanas, un tagad tas ir iegājies kā tradīcija? vai varbūt viņi ir kādreiz apvainojušies, ja nav atvestas dāvanas, savukārt, viņš ir laimīgs par to, ka tu nepuksti. varbūt arī esi radījusi iespaidu, ka tev viss ir, neko nevajag, no drauga finansiāli neko nepieņem, un tādai sievietei ir grūti ko uzdāvināt, kurai neko nevajag. varianti ir daudz un dažādi. to vajadzētu kādā veidā pārrunāt, bet ļoti uzmanīgi, jo vari viegli aizskart draugu, ja viņš tev varbūt gatavo kādu lielu pārsteigumu.
11.11.2013 09:25 |

Reitings 3599
Reģ: 05.09.2012
Pilnīgi saprotu autori.
Arī mans vīrs bija prom 6 mēnešus. Atbraucot mājās atveda man skaistu rokassprādzi. Protams visvairāk es priecājos, ka viņš atkal ir mājās un rokassprādze bija otršķirīga, bet tas bija vēl lielāks apliecinājums tam, ka viņam ir svarīgi mani iepriecināt un tas vienkārši ir miļs žest no vīrieša puses.

Arī es braucot kādā braucienā, kau vai komandējumā uz divām dienām, atvedu kādu nieciņu, kaut sokolādi, mājniekiem!
11.11.2013 09:29 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Es jau sen būtu pajautājusi, kāpēc man neko neatveda, argumentējot, ka vecākiem taču atveda. Ja nebūtu nevienam vedis, tad gan neko neteiktu.
11.11.2013 11:19 |

Reitings 8272
varbūt nākošreiz palūdz, lai viņš tev kko atved?
daudzi cilvēki, ja viņiem nepaprasa, neiedomājas, ka grib kko saņemt, lai gan citiem tas šķiet pašsaprotami. daudzi vīrieši nejēdz dāvināt savām sievietēm neko. citas arī svētkos neko nesaņem. bet šo tu vari vēl izmācīt. ne jau ar skandāliem. bet palūdz pati, ko vēlies. paprasi, lai viņš tev atved tādas un tādas smaržas. citā reizē paprasi kādu citu nieciņu(?!). ar laiku viņam cerams ieiesies dāvāt tev lietas.
11.11.2013 12:21 |

Reitings 1221
Reģ: 15.02.2012
ak dies, vēl viena pasaules naba ar savām "princeses" problēmām... nu neuzdāvināja tev neko, pamet!!! vēl labāk, ej pavandies pa viņa somām un ja neko sev piemērotu neatrodi, sacel skandālu...
11.11.2013 16:46 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Nedzīvoju uz viņa kakla, nedz arī naudu viņam prasu, tādēļ man šķiet aizskaroši, ka man neko neuzdāvina. Galu galā es pus gadu viņu gaidīju, un tā jau nebūs gluži pēdējā reize.
Tu so pusgadu gaidiji atgriezamies virieti vai bezmaksas suvenirus?
11.11.2013 17:06 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Tas arī tomēr nav nedeļas komandējumiņš...
un? tipa - se tev zelta auskarini par izciestajam mokam. nu nav tas pareizi, esi apzinati kopa ar virieti kurs ilgstosi ir prom, apzinies ari, ka taa nav medus maize.

ja es nebutu pusgadu satikusi miloto cilveku, es katru iespejamo minuti pavaditu ar vinu un butu parlaimiga, tik parlaimiga, ka man nebutu laika domat par tadam mulkibam.
11.11.2013 17:12 |

Reitings 1220
Reģ: 28.08.2013
es arī sagaidīju puisi 4 mēn no komandejuma, neuzvienu randiņu ar citiem negāju. pirms tam prasīja ko man atvest, tā arī neatveda neko, ko pretī iedevu nu to :D
un tagad dažus mēn pavisam tas puisis pazudis, lai jau dāvina muterei manu dāvanu :D
tik tiešām varēja kko atvest, vismaz pa to ka sagaida nelaiž pa kreisi puf.
11.11.2013 20:53 |

Reitings 488
Reģ: 18.04.2013
Ja, neizlasītu visu diskusiju, tad gan jau arī sabrauktu virsū :D
Bet nu, ja mammai un tētim atved, tad es autores vietā uzmestu lūpu. Arī man ir pieņemts,ka vienmēr kaut ko atved,lai kur brauktu,nemaz jau nerunājot par ārzemēm. Pati arī esmu radusi visiem kādu nieciņu atvest,kad dodos kaut kur. Un mīļais vienmēr kaut ko atved, pat tad,ja nav īsti laika viņam pa veikaliem vazāties.

Tavā vietā es noteikti pajautātu, kāpēc man neko neatvedi ? Kaut vai šokolādi vai jebko.
11.11.2013 21:10 |

Reitings 874
Iedomājos, ja atveda tētim un mammai kādu dāvaniņu, tad iespējams būs arī Tev, tikai dāvaniņa gaida īsto dienu un laiku, kad to pasniegt!! ;)
11.11.2013 21:11 |

Reitings 488
Reģ: 18.04.2013
Izlasot brunette rakstīto, man tikai viens prātā un ceru,ka tā arī būs ;)
11.11.2013 21:15 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits