Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

VD vai kas cits, kā tiekat galā???

Reitings 304
Reģ: 01.05.2009
Sveikas

Mans stāsts ir garšs, bet īsumā, pirms 2.mēn.izšķīros no ļoti ilgām attiecībām, kuru laikā arī piedzima bērns. Sākumā bija ļoti smagi, tad itkā labi un ik pa laikam atkal bija slikti. Un izskatās, ka lielais stress ir atstājis atspiedumu uz manas veselības, jo pēdējo nedēļu laikā man viena problēma pēc otras. Emocionālā ziņā man visu laiku liekas, ka man notiks kaut kas slikts, kāda slikta slimība utt. Nedēļas laikā man ir trīs problēmas, muguras savilkšana, kā rezultātā dzēru zāles mudokalmu un smerēju smēru, ko izrakstīja ārsts. Likās, ka jau viss labi, kā sākās nākamā problēma, dedzinoša sajūta kaklā un uz leju, un klāt tam visam apsaldēju urīnpūsli, kaklam izr';adās trahejas iekaisums, izrakstīja flavamed un urīnpūslim antibiotikas. Trahejai dzeru zāles trešo dienu+dzeru ķērpju tēju, vairs nededzina, bet iesāpās gan krūtīs gan mugurā starp lāpsiņām un liekas, ka arī ausis jūtīgas palikušas. Ar urīnpūsli ok, nesāp, bet turpinu dzert AB. Tagad nesaprotu vai man atkal jāgriežas pie ārsta vai ko darīt? Jo esmu uztraukusies par savu veselību, gribās beidzot justies labi, nu cik var... :(
Emocionāla ziņā, lai paliktu labāk, dzeru otro nedēļu nervostrong.
Palasot par VD liekas, ka ir simptomi, bet nezinu.

Varbūt kāda ir saskārusies ar lieliem stresiem un šāda veida veselības problēmām un var man palīdzēt kā rīkoties?
10.11.2013 14:41 |

Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
Pēc šķiršanās vienmēr smagi un grūti. :(
Ko es var ieteikt - neko daudz, jo pašai šausmīgi daudz problēmas uzradušās. Bet iesaku vēlreizaiziet pie daktera ar veselības problēmām.
Nervostrong esmu lietojusi, nejutu iedarbību, bet nu tā arī vēlu sākas tikai. Nav tā, ka pēc nedēļas jau var ''peldēt pamākoņiem'' no miera daudzuma. :D
Man ir regulāri stresi, tapēc mans variants ir - visu stresu turēt sevī, cik ilgi varu, jo, ja ļautos vai censtos ''novirzīt'', tad visu laiku būtu panika, labāk loģiski visu apdomāju, emocijas atlieku malā, jo savādāk izskatītos pēc trakas sievietes,kas visu laiku iet pa gaisu vai noraudātiem vaigiem staigā. :D Un tad vienā brīdī, ko es nekontrolēju - viss laužas ārā. :D Tā nu es pēdējās dienas raudu pat par sīkumiem. :D

Kad nejutu emocijas vispār, tad likās draņkīgi, jo ne mīlestība,ne naids,ne sāpes, ne prieks, neka nebija. Kolīdz ''atveseļojos'' un atgriezās sajūtas, atkal nav labi. :D
10.11.2013 14:54 |

Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
Stresa mazināšanai - iesaku izrauties prom no burzmas, visām pilsētas skaņām. Ja tev patīk ūdens, tad pie tāda, kas ir aktīvā kustībā (upe, jūra, strauts...), kur ir skaņas, ja tev patīk uguns, tad sveces, ugunskuri (ugunskurs būtu labāk, jo tur skaņas skaistas, uguns daudz nešpetnāk lokās)... Un vienkārši neko nedarot ieklausīties un ieskatīties dabā. Ja tev nepatīk ne viens,ne otrs, tad vari vienkarši uz kādu pļavu aizbraukt, uz mežu pastaigāties. Ja dzīvnieki patīk, tad kaut vai uz laukiem kādu govi papaijāt, sazvanīt kādu stalli un pie zirgiem aizbraukt, tie prot nomierināt. Nu tādas dabīgas lietas var palīdzēt. :)
10.11.2013 15:00 |

Reitings 421
Reģ: 26.09.2013
Pirmkārt ar veselības problēmam kā jau teici jāgriežas pie ārsta, bet par to stresu runājot un emocionāliem pārdzīvojumiem.. domāju, ka nedrīkst turēt sevī, tad tik tiešām izlaužas uz āru viss un sākas veselības problēmas :( Varbūt pamēgini nodarboties ar kādu hobiju, kura laikā nebūs jādomā par visām problēmām un iegūsi pozitīvas emocijas. Jāmēgina sadzīvot ar šķiršanos, aizmirst un dzīvot tālāk ;)
11.11.2013 23:53 |

Reitings 680
Reģ: 16.07.2013
Pienene8, man neizklausās, ka tev ir VD, bet ir risks uz to. Jo sliktās domas ir simptoms, slimību piesiešana arī, bet tas var nenozīmēt, ka ir sācies.
100% varēsi pateikt, ka tev ir VD TIKAI tad ja būsi īsā laika periodā piedzīvojusi VAIRĀKAS panikas lēkmes. Bet šajā tekstā es to nemanīju, tāpēc silti iesaku ļoti nopietni pievērsties anti-stresa terapijai, lai tavas pagaidām vēl nepamatotās bailes nepiepildītos.
Un tici man, uz manu viedokli var paļauties, pašai VD ir 6 gadus :D
12.11.2013 09:13 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits