Sveikas
Mans stāsts ir garšs, bet īsumā, pirms 2.mēn.izšķīros no ļoti ilgām attiecībām, kuru laikā arī piedzima bērns. Sākumā bija ļoti smagi, tad itkā labi un ik pa laikam atkal bija slikti. Un izskatās, ka lielais stress ir atstājis atspiedumu uz manas veselības, jo pēdējo nedēļu laikā man viena problēma pēc otras. Emocionālā ziņā man visu laiku liekas, ka man notiks kaut kas slikts, kāda slikta slimība utt. Nedēļas laikā man ir trīs problēmas, muguras savilkšana, kā rezultātā dzēru zāles mudokalmu un smerēju smēru, ko izrakstīja ārsts. Likās, ka jau viss labi, kā sākās nākamā problēma, dedzinoša sajūta kaklā un uz leju, un klāt tam visam apsaldēju urīnpūsli, kaklam izr';adās trahejas iekaisums, izrakstīja flavamed un urīnpūslim antibiotikas. Trahejai dzeru zāles trešo dienu+dzeru ķērpju tēju, vairs nededzina, bet iesāpās gan krūtīs gan mugurā starp lāpsiņām un liekas, ka arī ausis jūtīgas palikušas. Ar urīnpūsli ok, nesāp, bet turpinu dzert AB. Tagad nesaprotu vai man atkal jāgriežas pie ārsta vai ko darīt? Jo esmu uztraukusies par savu veselību, gribās beidzot justies labi, nu cik var... :(
Emocionāla ziņā, lai paliktu labāk, dzeru otro nedēļu nervostrong.
Palasot par VD liekas, ka ir simptomi, bet nezinu.
Varbūt kāda ir saskārusies ar lieliem stresiem un šāda veida veselības problēmām un var man palīdzēt kā rīkoties?