Babņiks :D

Reitings 745
Reģ: 04.06.2013
Jūs varētu tikties ar puisi, zinot ,ka viņam ir simpātijas pret citu/ citām meitenēm, viņš komentē citām albumus, spiež laikus ,tajā pašā laikā runā pa telefonu ar Tevi un saka ,ka priecājās dzirdēt tavu balsi un vienīgais labais kas pa dienu noticis, ka parunājis ar Tevi?? Es jau viņam pateicu- viss ,man pietiek šitas cirks. :D Kaut man tiešām viņš bija iepaticies , ehh... bet tā jau bieži gadās :( Nu kā jums liekas? Pirms vēl esat tikušies tas neko nenozīmē? Nezinu ,man tomēr sāpīgi apzināties visu to ,aptvert!

P.s. (turpinājums vakardienas diskusijai :D smieklīga situācija,aha :D )
09.11.2013 18:54 |

Reitings 745
kisskissmjau , es domāju ,ka tavs gadījums ir savādāks. ;) Satikties vnk ar kādu par ko esi dzirdējusi ,ka ir babņiks ir savādāk ,nekā pa telefonu stāstīt ka jūtas satraukts ar mani runājot ,parasti tā neesot, ķipa es būtu īpaša "Es esot tik vērtīga ,ka neko vērtīgāku nevarot iedomāties"utt.
Un tajā pašā laikā būt tik neapdomīgs publiski uzrakstot ,ka viņam ļoti simpatizē cita, un reāli tur vēl komplimenti bija par viņu, vienu citu personu. Tas tikai pierāda to ,ka viss ,ko viņš saka ir slīpēti meli. Lai arī kā man gribējās satikt viņu un viņš vakar rakstīja - bet es nereaaaaali gribu tevi satikt,dod man iespēju. Tā arī teicu- par vēlu. Kā lai es ar viņu runāju? Ka nevienam vārdam nevar droši ticēt? ;)
10.11.2013 18:15 |

Reitings 745
Un lai cik skumji nebūtu man tiešām liekas ,ka tie babņiki ir nolemti uz mūžu :D Vismaz lielākā daļa.
Un šamējais jau šodien liekas mierā pēc vakardienas 5 neatbildētiem zvaniem un 2 pēdējām neatbildētām vēstulēm. Varbūt arī jau aizmirsis ,ka eksistēju. ;)
10.11.2013 18:20 |

Reitings 309
Reģ: 17.06.2013
Tadiem puisiem sirdi iekrit taas, kuram vini nav vajadzigi. Ja padosies - busi viena no tam, uz kuru rekina vins cel savu ego, karteja viegli pieejama, kas ne ar ko neizcelas uz parejo fona. Padoma tris reizes, pirms izlem savas jutas, laiku un emocijas ieguldit sada cilveka.
Bet, ja vins tik tiesam patik, un esi nolemusi cinities, tad rikojies lidzigi ka vins. Izsaki komplimentus, sad tad piezvani, lai aprunatos, liec vinam gaidit un tad dod stulbus aizbildinajumus, un liec vinam saprast, ka neesi viegls medijums - par Tevi ir japacinas.
10.11.2013 18:35 |

Reitings 309
Reģ: 17.06.2013
Ar tadiem nav jegas atklati izrunaties, jo vini uz to vnk nav spejigi! Galvaa putra, dos tev stulbus aizbildinajumus, centisies nomainit temu, melos vai begs prom - jebko, lai tikai nebutu jaiedzilinas taja, ko saki. Tadiem ir pilns ar tadam cikstulem, kas sakerusas lidz ausim nezin kur likties.
10.11.2013 18:41 |

10 gadi
Reitings 622
Reģ: 13.06.2013
Neviens nevienam nepieder!
Ko pie velna, Tu tagad dari?
10.11.2013 19:02 |

Reitings 745
Ar tadiem nav jegas atklati izrunaties, jo vini uz to vnk nav spejigi! Galvaa putra, dos tev stulbus aizbildinajumus, centisies nomainit temu, melos vai begs prom - jebko, lai tikai nebutu jaiedzilinas taja, ko saki.

Precīzi. :D

La mujer , pēc šādas idejas tad jau tikpat labi droši varu copēt aizņemtu vīrieti :D Neviens nevienam nepieder! Gredzens uz pirksta- tikai simboliski, bet neko nenozīmē. Viss normāli.
10.11.2013 21:05 |

10 gadi
Reitings 622
Reģ: 13.06.2013
Jā, tā jau arī ir. Mēs nevaram kādam aizliegt, ko darīt, it īpaši, ja pat neesat kopā./
10.11.2013 22:02 |

Reitings 745
Protams ,ka katrs drīkst darīt jebko. Bet te jau neiet runa par to ko drīkst ,bet ko izvēlas darīt. :) Man viņa izvēle- samelot ,pataisīt sevi par labāku tomēr nav pieņemama ,kā kāda jau rakstīja... lēts iespaids rodas.
11.11.2013 14:51 |

Reitings 125
Reģ: 27.08.2013
šis vīriešu tips nekad nemainīsies (vismaz, ja nesatiks savu īsto un vienīgo) :D
14.11.2013 18:47 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)