Pagāšgad pirku Montonā, nezinu kas šogad tur, bet kvalitāte apmierina un siltums arī.
Šogad no ali pasūtīju tādu skrienamo brīvdienu variantu, bet nu redzēs kas tur vēl atnāks.
Nu par Zara un Mango neko labu nevaru pateikt, neuzskatu, ka kvalitāte ir bijusi atbilstoša 90ls. Ticu, ka pat tirgus mētelis man būtu labāk nokalpojis, varbūt nepaveicās.
Jā, es arī nopirku un neesmu apmierināta, jau sāk velties. Dūnu jakām dūnas ārā lien jau veikalā, nezinu, nepatīk. Uz atlaidēm par 30ls - tas ir ok, bet par gandrīz 100ls, nu i nafig, pieliec vēl 50ls un sanāk jau tiešām super labs mētelis. Ai, tā mana sāpe vienkārši
Uz čaka ielas veikalā Aira pasūtīju mēteli. Lasīju atsauksmes un arī šeit saņēmu ieteikumu par to veikalu.
Turpat blakus veikalā ir modelis, kas dikti patīk - gan krāsa, gan kā man izskatās, bet man ir žēl 170Ls par rudens mēteli. Jau otro gadu pielaikoju un nepērku
Gaumīgi mēteļi ir kaut vai Galleria Riga, bet cits jautājums - vai silti Es izstaigāju un sev neko nenopirku. Pat tie, kas 360 Ls maksāja, pataustot, nekas labs. Skumīgi.
Nu bļāviens!Lai vai kas,bet visi veikali un internetveikali pilni ar visforšākajiem sieviešu mētelīšiem!Jā,mums vīrhešhem gan nav izvēle ,vismaz manai gaumei.