Vegetativa distonija ar elpas trukumiem

Reitings 40
Reģ: 28.09.2013
Tiem kam ir vegetativa distonija ar izteiktiem elpas trukumiem. Kaa jus cinaties ar to lai noverstu to smacigo elposanu un depresijas nomaktibu, kas nak saistiba ar elpas trukumu??

Ja man pie VD nav neviena simptoma jutos labi, nav ne depresijas nekaa, a ja uznak kkas, tad pat varu iesligt gulta del ta.

Man elpa agrak truka del VD 5 menesus, tgd pec gada atkal atgriezas un trukst jau 3 dienas bez apstajas ir gruti elpot, iestajas nomaktiba, neko negribas darit - pat majasdarbus! Kaa jus ar to tiekat gala? PL man itkaa nav, bet jutu iekseju nemieru un dzives beigas.
08.11.2013 14:50 |

Reitings 40
Reģ: 28.09.2013
Paldies, saksu ar Jogu!

Tev nekad so 6 gadu laika nav bijusi elpas trukumi?

Lasiju ka pie kunga atvilna varot but kamols kakla, jo skabe sakrajas baribas vados.

Kur labak iet pie fizioterapeita?

Es baidos, loti baidos, ka man paliks ilgstosi sie elpas trukumi, jo dzivo nepilnvertigi, esmu izmisuma lielaa...ka man gruti ar bernu aukleties :(
Jaa, nedaudz VD bija pedeja trimesteri grutniecibas, bet tad teicu sev ka ta elpa trukst jo mazaa spiez uz diafgrammu :) a tgd tak nav uz ko norakstit.
08.11.2013 21:09 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits